دومین XML Gallery من

mohsensemsarpour

کاربر فعال
خوبه
از چه زبانی و چه تعداد کد خطی استفاده کردید؟!
من بیش از 300 خط کد برای این کار استفاده کردم و از تمامی کلاس های خود فلش استفاده کردم

این اکشن اسکریپت 2 هست
حدود 50 خط کد بیشتر برای این کار نیاز نبود
البته به همین خاطره که حرفه ای نشده
موفق باشید

Cman.Design

Member
گالری خوبیه البته تا حدودی از لحاظ کد نویسی . اما در کل اگر با کار های حرفه ای FlashDen.net مقایسه کنیم هم از نظر امکانات و هم از نظر شکل ظاهری واقعا قابل مقایسه نیستند . چه خوبه که ما به دوست خوبمون کمک کنیم تا بتونن روی گرافیک بیشتر کار کنند با توجه به اینکه گرافیستان خیلی خوبی در همین سایت هستند ، البته اصل کار کد نویسی بوده که دوستمون انجام داده اما اگر به گرافیک هم کمی برسی بهتره ..

BioDread

Banned
گالری خوبیه البته تا حدودی از لحاظ کد نویسی . اما در کل اگر با کار های حرفه ای flashden.net مقایسه کنیم هم از نظر امکانات و هم از نظر شکل ظاهری واقعا قابل مقایسه نیستند . چه خوبه که ما به دوست خوبمون کمک کنیم تا بتونن روی گرافیک بیشتر کار کنند با توجه به اینکه گرافیستان خیلی خوبی در همین سایت هستند ، البته اصل کار کد نویسی بوده که دوستمون انجام داده اما اگر به گرافیک هم کمی برسی بهتره ..

مرسی
حتما

smmousazadeh

Well-Known Member
دوست عزیز سلام

کارتون قشنگ بود

البته اگر وقت کردید این نمونه رو هم که من کار کردم ببینید www.artystone.com

موفق باشید خوشحال می شم نظرتون رو بشنوم ...

www.artiranclub.com

سلام
خوب بود
اگه یه ذره لودینگ و تکستهای دکمه هاتون رو ظریف ترش کنی فکر کنم بهتر بشه الان یه ذره چاقن !!!

++Hadi++

Active Member
سلام biodread
اولا مرسی از کار قشنگت .
در ثانی اگه تو سری بعدی این گالری رو as3 کنی خیلی بهتر می شه چون کسی که با as3 کار می کنه مجبوره as3 شو داشته باشه البته می شه مووی رو لود کرد ولی اگه as3 باشه خیلی بهتره.
دو تا سوال :
1- آیا با cs4 ویرایش نهایی کردی ؟ چون فایل با cs3 باز نمی شه.
2- آیا توش کدهای xml بکار بردی ؟ چون شاید خودم بشینم تبدیل کنم به as3 می خوام بدونم کدهای xml که با as2 استفاده بشه با as3 هم سازگاره؟

Ehsan.

New Member
سلام دوستان!!
من کدی می خوام که پیش تمایش عکسهارو برام نشون بده ! مثل عکس زیر
2ahabmg.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا