دومین مسجد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamid ir

Well-Known Member
دوست ندارم نوشته ی کسانی که هیچ سنمی باهاشون ندارم رو کوت کنم ولی عرض کنم:
تا اونجا که یادمه وقتی مدیرانی اینجا بودن و مدیریت میکردن با بچه ها رفیق بودن و خیلی باحال تر بودن و احساس کمبود مدیریت نداشتن.چون بغل اسمشون زده بود مدیر خودشونو گم نمیکردن.
نمیدونم یه مدیر چه برداشتی از خودش داره که هی میگه وقتی صلاح بدونم فلان کارو میکنم.خودشونو در بالاترین درجه میبیننن.به این میگن ادعای کشکی
خیلی راحتم الان میشه پست منو مثل دفعه ی قبل ادیت کرد . متاسفانه اولین باری بود که توی این مدت پستم ادیت میشد.هیچ وقتم حرف الکی نزدم.اینا همش یه چیزی رو نشون میده و اونم...

آخرین ویرایش:

dark.designer

Active Member
در ضمن تصمیم دارم این طرح رو برای مسابقه سایت پیامبر بفرستم میخام ببینم چی میشه.

P.A.Y.T.O.N

Active Member
مسجدتو قشنگ در اوردی به نظر من که ایرادی نداره فقط تو قسمت نورش یه کم دقت کن اینجوری مثل سفینه فضایی شده!!! از افکت های نوری بهتریم میشه استفاده کرد ولی چرا همه کارات سیاه و قرمز تنده؟؟
نظر شخصیه من اینه مثلا وقتی عکس یه مسجد رو میزارم واسه اینکه طبیعی تر جلوه بدم از طیف های سبز استفاده میکنم مگه اینکه منظور دیگه ای تو کارم باشه .....

hamid ir

Well-Known Member
بله همه چیو ربط بدین به منظور دیگه
مگه مشکلی هست که منظور داشتی؟خوب طرح باید منظور داشته باشه تو هم یه جوری منظورتو ارایه کردی.
تبریک میگم بهت
آدم این وقتا میفهمه کیا اطرافشن.اون سمبلی که از بعضیا در ذهنت ساختی اشتباه بوده عزیزم

با حمید کاملا موافقم ... واقعا موندم چی بگم ... ما که رفتیم ... امروزم آخرین بارمه که میام اینجا ...
به خاطر دوست عزیزم ... dark designer و به خاطر کسایی که میدونن چی ارزشه و چی ضد ارزش ...
انقدر کارای مذهبی بزنین تا هیچ وقت فیلتر نشین ... تا هنرتون به هنر ناب محمدی برسه تا بتونین سری تو سرا بلند کنین ... من که هیچی نیستم ولی امیدوارم شما چیزی بشید ... و دست از مدیریت بازی های الکیتون دست برداری .
میتونید اینم ادیت کنید ... مساله ای نداره ... بزارید همه چشم و گوش بسته بمونن ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
Dark-Designer اگر دوست داشتی میتونی یه تاپیک جدید باز کنی و کارات رو برای نظرخواهی اونجا بذاری.

قفل
سارا

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
اولا آقا احسان و آقا حمید شما در انجمن کاربرید و حق دخالت در مورد مدیریت انجمن رو ندارید

دوما : آقا احسان کسی جلو شما نگرفت و نه از شما دعوت کرده اینجا تشریف بیارید خوش آومدید و موفق باشید آقا حمید شما اگه ناراحتین میتونید تشریف ببرید ایشون مدیرن و کاملا ایشون رو قبول داریم فکر کنم شما از چیزه دیگه زجر میکشین که آنقدر توپتون پره ؟ در ضمن اینجا جای خاطره تعریف کردنم نیست اینجا نظرخواهی گالری هست نه تیکه پروندن

جایی که میشینن واسه هم رجز میخونن اینجا نیست اینجا انجمن پستی که میدید باید مربوط به موضوع باشه مشکلات و احیانا ناراحتتون میتونید تو پیام خصوصی مطرح کنید 3 صفحه نظر دادید یکشون مربوط به بحث نبوده جز اینکه باعث تحریک اینو اون شدید

ثالثا : در ضمن خانم حافظی نظرشون رو در مورد طرح دوستمون گفتن ایشون هم جواب دادن

بابا چرا عوضش کردی.به این حرفا توجه نکن.آخه طرحت کجاش ایراد داشت و سایت رو فیلتر میکرد

ببخشید میتون بپرسم به این حرفها توجه نکن یعنی چی ؟ میشه بپورسم شما چی کاره هستید که همچنین نظری دادید

اینو بدون طراح همیشه دستش بازه و هر چی بخواد میتونه طراحی کنه.و احدی هم جلو دارش نیست

اون تو خونست نه انجمن اونجا هر کاری دوست داشتید میتونید انجام بدین

در ضمن اگه با حرفهای منم مشکلی دارید میتونید تو پیام خصوصی مطرح کنید نه اینکه بشینید ببینید من کجا پستی زده باشم بیای اونجا ناراحتیتو به این شکل نشون بدید اوکی

در ضمن مواظب رفتارتون در انجمن هم باشید

علی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا