دومین دیجیتال پینت من ....

طرح جالبی بود
ولی به قول دوستمون منبع نور با سایه ادمک هماهنگ نیست
خود ادمکت خیلی وبه ولی بگراندی که براش در نظر گرفتی به خوبی ادمک نیست

sisosipo

Member
مرسی از همتووون اون ایراد سایه هم کمی درست کردم اگر باز هم اشکالی میبینید بهم بگییید بازم ممنون همتون واسم عزیزید ....

Tsobh.com

Well-Known Member
اين چه كاراكتريه آخه ؟!!!!
يه كاراكتر خوشگيل مشكيل طراحي مي كردي خوب ، آدم به خوابش بياد .....

روي دستاش كار كن
پائين تنه فوق العاده سادت از اين خط خط يك گردوها شده :دي
اون مركز نوري كه روي كارت مي تابه ( منبع ) زياد متناسب نيست با نوري كه روي كاراكتر دادي

خسته نباشي

MOSTAFA

کاربر فعال
برای دومین کار خوب شده، سعی کن روی جزئیات بیشتر کار کنی مخصوصا در پایین تنه...
موفقیتـ

Ps.Dude

Well-Known Member
سلام.
ایرادات کار:
1) ایراد اصلی کار اینه که اندازه ی دو تا سیاره ی رسم شده و شخصیت طرحت اصلا همخونی نداره. یعنی آدم وقتی به نقاشی تون خیره میشه کاملا به این موضوع پی میبره.
2) ابرهایی که استفاده کردی زیاد جالب نیستن. آخه این مدل ابرها واسه استراتوسفره!!!. براش های جالبی در زمینه ی Space وجود داره. فکر کنم اونا به طرح شما بیشتر بیان.
3) پاهاش (از قسمت باسن تا زانوهاش) اصلا جالب نیست. انگار همون اسکیس کاره.

نقاط قوت کار:
1) چهره و بالاتنه ی شخصیت خیلی خوب شده.
2) رنگ سیاره ی پشتی که فکر کنم خورشید باشه خوب شده.
.
.
.
.

sisosipo

Member
RE : Ps.Dude
مرسی دووست عزیز نکته های جالبی بوود دووست داشتم دقت نظر خووبی داری مرسییییییی

aes71.info

Member
کار خوشگلی نیست(منظورم شخصیتش هست) ولی قشنگ شده پایین تنش بد شده ، فکر کنم فدر کارت زیاد بوده موفق باشی!:rose:
من از این نوع طراحی خوشم میاد کسانی که میتونم راهنماییم بکنن برای شروع این نوع طراحی لطفا داد بزنن!!!!!

sisosipo

Member
من آخر نفهمیدم خوشت میاد نمیاد بدت میاد نمیاد !!!! چی شودی آخر داداش حلوله خیلی خودتو ناراحت نکن میگیم بچه ها یادتون بدن :cool:

,ولی هر نظری جایگاه با ارزش خودشو داره مرسی داری دادا .....

ereshkigal

Member
من این کارها رو خیلی دوست دارم... شخصیت و پردازی و خلق موجوداتی که در دنیای واقعی وجود ندارند!. فقط ابرا خیلی بی ربط به نظر میان... یعنی سبکش کلاً متفاوته... روی اون ها هم می شه بیشتر کار کرد.

Mj

Well-Known Member
خیلی قشنگ شده
ولی به نظرم اگه کلا شخصیت و صورت و چهره ی این آدم آهنی رو یه مقدار ظریف و معصوم تر نشون میدادی خیلی خیلی بهتر با مخاطب ارتباط بر قرار میکرد.
نمیگم کار خشن ارتباط بر قرار نمیکنه و طرفدار نداره هاااا...! نه ولی مثلا یکی از کار های همین مصطفی یه خودمون یه آدم آهنی که یه جورایی مظلومه یا اینکه میخواد با گرفتن یهه پروانه رو دستش یا یه نگاه مرموز تو دوربین یه چیزی به بیننده بگه

ولی همینم بسیار زیبا شده...
خسته نباشی:rose:

sisosipo

Member
Mj عزیز مرسی از انتقادتون ممنون ولی این آدم آهنی نیست یه شخصیت با لباس آهنینن هست :green: در کل مرسی داری اونم به چشم تو کاره بعدیم همین کارو میکنم ....

جدیدترین ارسال ها

بالا