دومين واقعا مجاني

roozbeh007

Member
سلام
اگر واقعا دومین مجانی میخواین ببه این ساید یه سری بزنید. دومین با پسوند tk. با اسم دلخواه شما بهتون میده
www.domain.tk

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

اقا اينم كه مثل dot.tk نميره توش!! :cry:

مجيد

saman_sweden

Active Member
roozbeh007 گفت:
سلام
اگر واقعا دومین مجانی میخواین ببه این ساید یه سری بزنید. دومین با پسوند tk. با اسم دلخواه شما بهتون میده
www.domain.tk
آقا دوستان ميدو نند من قيلا از اين دومین مجانی استفاده كرده ام همونطور كه دوستمون آقا مجيد ميگويند اين دامين اشكال داره و بنظر من اين اشكال مربوط به ايران است

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

بله اين موضوع باز بر ميگرده به فيلتر كردن سايتهاي مجاني اينترنتي توسط مخابرات....

من وقتي فيلتر رو دور زدم تونستم برم تو سايتش..

مجيد

saman_sweden

Active Member
mahyar_nel گفت:
اقا come. كسي سراغ نداره؟ :idea: :?: :arrow: :roll: :cry: :(
آقا com زياد است ولي يه نوع قمار بازي تو اكثر اين دامينهاي رايگان com هست بدين صورت شما براي دريافت دامين محاني com بايد 20 نفر عضو بگيريد كه اون20 نفر با ذگر مشخصات شما عضو سايت ميشوند و اون 20 نفر هر كدوم بنوبه خود 20 نفر ديگر عضو بميرتد ونا آخر يك سال تموم شده شما فقط 2 ماه از دامينتون استفاده كرديد ارزش نداره ارزونترين دامينcom را شما با 7000 تا 10000 را تومان ميتوانيد بخريد ميشه 7-8دلار پول يه ساعت كاره

gollpesar

Member
اشكال از يه جاي ديگه است !!!

آقا اين سايت كه .tk مي ده اصلا كله خرابه بابا !
با فيلتر و بي فيلتر . ما كه خارج از كشور هستيم هم نمي تونيم اسفاده كنيم !!!
يا علي

shahrokh_xp

Active Member
Re: اشكال از يه جاي ديگه است !!!

software2003 گفت:
آقا اين سايت كه .tk مي ده اصلا كله خرابه بابا !
با فيلتر و بي فيلتر . ما كه خارج از كشور هستيم هم نمي تونيم اسفاده كنيم !!!
يا علي
به هر حال این اصلاً دامین نیست بلکه سایت فرواردینگ است.و به dns وصل نمیشه :roll:

saman_sweden

Active Member
Re: اشكال از يه جاي ديگه است !!!

دامين ارزان ميتونيد پيدا كنيد كه با 7-8 هزار تومان تموم ميشه
منكه با 7500 تومان براتون درست مي كنم

راس ميگه بابا. مگه 7-8 تومان ديگه چقدر پوله كه وقت و انرژي تون رو براي هاست مجاني صرف مي كنيد؟؟

بالا