دومين قرار عمومي سايت!

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقايون ، خانومها ما هفته ديگه به احتمال 99 درصد داريم ميريم تهران :wink: واسه نمايشگاه كتاب
خواستم از فرصت استفاده كنم و تو 2 ،3 روزي كه اونجا هستم با دوستان عزيز يه قراري بذاريم كه همديگرو ببينيم...و بيشتر با هم آشنا بشيم... خلاصه يه قرار دوستانه كه بشينيم گل بگيمو گل بشنويم :wink: :oops:
البته اگر قطعي شد من تو صفحه اول اعلام ميكنم فقط خواستم اينجا مطرح كنم كه دوستاني كه مايل هستند قرار بذاريم بيان يك نظري بدهند و پيشنهاد بدن كه قرار كجا باشه...

خيلي خوشحال ميشم ببينمتون...

مجيد

mehdi_fel

Member
سلام
من با نظر آقا مجيد گل كاملا موافقم
ما هم هستيم :wink:
مخلص همه دربست. :wink:
Majid گفت:
سلام

آقايون ، خانومها ما هفته ديگه به احتمال 99 درصد داريم ميريم تهران :wink: واسه نمايشگاه كتاب
خواستم از فرصت استفاده كنم و تو 2 ،3 روزي كه اونجا هستم با دوستان عزيز يه قراري بذاريم كه همديگرو ببينيم...و بيشتر با هم آشنا بشيم... خلاصه يه قرار دوستانه كه بشينيم گل بگيمو گل بشنويم :wink: :oops:
البته اگر قطعي شد من تو صفحه اول اعلام ميكنم فقط خواستم اينجا مطرح كنم كه دوستاني كه مايل هستند قرار بذاريم بيان يك نظري بدهند و پيشنهاد بدن كه قرار كجا باشه...

خيلي خوشحال ميشم ببينمتون...

مجيد

ImanYari

Member
سلام
آقا دستت درد نكنه من هستمتون فتير!!! :lol:
فقط اگه قرار غير از پنجشنبه جمعه بود بعد از ظهر باشه 4 به بعد خيلي خوبه چون غير از اون من شرمنده ميشم اونوقت يه جاييم (دلم!! :wink: ) ميسوزه كه نميتونم بيام
مرسي
ايمان

ealy

Member
سلام
مجيد جان خيلي خوشحال ميشم كه دوباره ببينمت.من فك كنم قرار توي نمايشگاه كتاب باشه

shahrokh_xp

Active Member
ealy گفت:
سلام
مجيد جان خيلي خوشحال ميشم كه دوباره ببينمت.من فك كنم قرار توي نمايشگاه كتاب باشه
آقا البته نمايشگاه يه زره شلوغه ولي خب مكان خوبيه . اگر كاري نداشته باشم ما هم هستيم :wink:

xnux

Member
منم چون دارم جو زده ميشم
يهو ميبيني امام رضا مي طلبه و ميام تهران نمايشگاه كتاب

الووو
الوووو
ثدا كم مياد
اسلا سدا ثدا نمياد
:roll:

ealy

Member
راستي مجيد لطف كن دقيق بگو كي مياي كه بتونم يه برنامه ريزيه بهتري بكنم.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

خيلي ممنونم از لطفي كه همه دوستان كردند..

راستش من خودم نظم روي چهارشنبه بعد از ظهر هستش (به ياد دفعه پيش ) :wink: ان شالله اگر 99 درصد احتمالا ما شد 100 در صد و تونستيم مزاحمتون بشيم به نظر من اگر همون چهارشنبه ساعت 6 باشه خوب هستش.. حالا بازهم هرچي دوستان بگند..

ضمنا من چند وقت پيش تو ياهو با يكي از دوستان چت ميكردم كه گفتند باباشون هتل دارند و اگر بخوايم ميتونيم قرارعمومي رو اونجا بذاريم.. اما متاسفانه آي ديشونو يادم رفته.. همينجا خواستم بگم كه اگر اون دوست عزيزم اين نامه رو ديد يك ريپلاي بزنه و اگر ميتونه يه برنامه اي راست و ريست كنه كه ان شالله مزاحمشون بشيم.. آخه فكر كنم اگر اينجور جاها باشه بهتره حداقل ميتونيم 1 ساعت بشينيم با هم حرف بزنيم :wink: راستي اين دوستمون گفتند كه هتلشون توي خيابان پاسداران هستش اما اسمشو فراموش كردم :cry: خلاصه هركي ميدونه و يا ميشناسه اين دوستمونو خبر كنه :wink:
البته ببخشيد اينقدر پر رو بازي در آوردما :oops:

مجيد

ImanYari

Member
آقا چند با چند بار ميفرستي!!؟
:lol:
من با 4شنبه موافقم ولي ساعت 6 ميليمتري ميرسم!! چون تا خود 6 كلاس دارم!!
مگر اينكه... :twisted: آره ديگه.... دودرش كنيم... :wink:
خوب به هر حال...
راستي مجيد جان الان تهراني يا مشهد!؟
اگه تهراني كه يه ندا بده برسيم خدمتتون :roll: (....)

mehdi_fel

Member
اقا ما نفهميدم اين چهارشنبه يا چهارشنبه هفته آينده
اگه فردا را مي گي كه خيلي دير گفتي .
چون من شرمنده هستم نمي تونم بيام.
لطف كن بگو كدوم چهارشنبه
ما مخلص همه هستيم :wink:

ealy

Member
سلام
فك كنم منظور مجيد چهارشنبه هفته ديگست.

راستي من به احتمال زياد همين پنجشنبه ميرم نمايشگاه .كسي از دوستان هست كه بخواد همون روز بره نمايشگاه؟؟؟؟
اگه هست ممنون ميشم يه اطلاعي بده كه با هم يه قرار بزاريم.

ImanYari

Member
منم همين پنج شنبه ميرم نمايشگاه
آقا زودتر هر كاري ميخوايد بكنيد بكنيد! دير ميشه ها!!!
حالا از ما گفتن بود... خود دانيد!!!

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

منظورم چهارشنبه هفته ديگست :wink:

24 ارديبهشت

مرسي
مجيد

Ali_ix

Well-Known Member
سلام
آقا من چند روز نبودم ... چه خبرا شده اينجا ! :lol:
آقا من كه امروز نمايشگاه بودم و الان 2 ساعته كه برگشتم !!
امسال نمايشگاه باحاله !! از پارسال خيلي بهتره ! :D
آقا مجيد افتخار دادي !! لطف كردي آقا ! كي مياي تهران بيام دنبالت ؟ :?: يا نكنه اومدي خبر ندادي ؟ :evil:
به هر حال من مخلصتم هر وقت حال ميكني هر جا دوست داري بگو بيايم ببينيمت !!! :wink:
البته عصر باشه بهتره و اينجوري همه ميتونن بيان !
موفق باشيد علي. 8)

ealy

Member
ImanYari گفت:
منم همين پنج شنبه ميرم نمايشگاه
آقا زودتر هر كاري ميخوايد بكنيد بكنيد! دير ميشه ها!!!
حالا از ما گفتن بود... خود دانيد!!!
سلام
دوستان فردا (پنجشنبه) يه سري از بچه از جمله اعضاي تيم persianlearn با هم قرار دارن
محل قرار:

داخل نمايشگاه؛روبروي درب اصلي مسجد نمايشگاه؛روبروي استخر بزرگ

ساعت 9.5
خيلي خوشحال ميشم كه با بقيه اعضاي سايت اشنا بشم.
به اميد ديدار :wink:
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دوستاني كه ميان لطف كنن يه پيغام به من بدن

آقا منم حتما ميام راستي منم فردا (5شنبه) ميخوام برم نمايشگاه البته ساعت 11

جدیدترین ارسال ها

بالا