دومين رايگان كي ميخواد؟

دومين رايگان با هر پسوند دلخواه 3 ماه رايگان بريد تو سايتم تو تالار گفتمان آيدي ياهو بزاريد

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز در چندین پست به عناوین مختلف نظرات غیر از بحث مورد نظر دادید اینم از این راه اگر می‌خواهید کاری کنید در همین انجمن ها پست بدید و همینجا قرار بدهند اگر کسی‌ خواست چه کاری هستش که سایت شمارو ببیندند اونجا نظر بدن یا پیغام بدن به شما فکر نمیکنم که روش صحیح باشه برای بازدید کننده جذب کردن ...

ToFaN

Well-Known Member
erfandodoli گفت:
دومين رايگان با هر پسوند دلخواه 3 ماه رايگان بريد تو سايتم تو تالار گفتمان آيدي ياهو بزاريد
نظرت چيه يه دومين براي سايت خودت اختصاص بدي بعدش براي مردم جايزه بدي
بد نظري نيست نه؟؟

آقا پرهام شما خودتو نخود نكنه مدير انجمن بهتر مي دونه بعد نگاه كجا اومدي معرفي وبلاگها و وب سايتها پس حرف دهنتو بفهم دهن منو هم وا نكن
آقا طوفان من خودم دومين گرفتم ولي چون سايتم كامل نشده الان وصل نميشم كه 3 ماهش تموم شه بعد از طراحي كامل دومينو بهش وصل مي كنم
آقا سياوش شما هم به آي دي ياهو يمن پي ام بديد باستون مي فرستم
در ضمن اگه طرفدار زياد شه اينو هم مي بندن

Parham

Well-Known Member
erfandodoli گفت:
آقا پرهام شما خودتو نخود نكنه مدير انجمن بهتر مي دونه بعد نگاه كجا اومدي معرفي وبلاگها و وب سايتها پس حرف دهنتو بفهم دهن منو هم وا نكن

تو سایت ها و انجمن های مختلف مثل شما زیاد هستند اگر من یا خیلی‌ ها بخواهند خودشون را ناراحت این مسائل کنند ... شما راحت باش هر کاری که دوست داری انجام بده ...

همين منتظر اجازه تو بودم آخه استقفرالله برو ببين اومدي تو كدوم انجمن بعد به من و بقيه توهين حواستو جمع كنا بد حالتو مي گيرما اينجا هركي باسه خودش شخصيت داره

جدیدترین ارسال ها

بالا