دوستی، شادی، عشق :)

hsajj

Member
مصطفی جان زیبا شده
با ماوس خوب درآوردیش !
منم مث دوستا از اون love پایین خیلی خوشم اومد
موفق باشی :rose:

moslancer2

Member
مصطفی جان زیبا شده
با ماوس خوب درآوردیش !
منم مث دوستا از اون love پایین خیلی خوشم اومد
موفق باشی :rose:

ممنون حسین عزیز...:rose: نظر لطفت هست... اتفاقا خودم این لاو رو بزرگ نوشتم برای وسط قلب دیدم امضاء بهتره... بعدا باهاش یه زمینه (همون Wallpaper) میزنم:wink:

Tsobh.com

Well-Known Member
مصطفي جان خسته نباشي
من كلا از كار با edge خيلي خوشم مياد
كار قشنگيه و من هم به دلم چسبيد

چيزي كه هست در يك نگاه كلي به كارهات ( مجموعه طرح هات ) يك فاكتور خيلي به چشم مياد و اونهم ميل به شلوغ كردن كار هستش
يه تجديد نظري در استراتژيت داشته باشي بد نيست ، مخصوصا رو اينكه طرح رو كي و در كدوم مرحله تموم شده اعلام كني
گاهي وقت ها سادگي به كار جون مي ده ولي باز هم معتقدم افراط و تفريط نتيجه بدي خواهد داشت

مرسي كه تو شاديت مارو سهيم كردي :rose:

mostafa20010

Well-Known Member
نمیدونم چرا منو یاد کارتون باب اسفنجی میندازه ؟ :wink:
شما هم فعالیتت زیاده هاااا آقا مصطفی .......
راستی شما برا کجا کار میکنی ؟:cool:

Mandana

Active Member
هر چند با موسه و اینا ولی می کارای اینجوری بقول دوچرخه سوارا دست ول دوس دارم:green: با اون بک ساده دومی موافق ترم ولی مثلن بکگراند آبی آسمانی خوشجمل رو هم امتحان کن.این العان شاید رنگش تا حدی عشق رو نشون میده ( هر چند عشق به نظره می صورتیه تا قرمز) ولی شادی زیاد توش نیست.البته این اصن نظر کارناسانه و اینا نیست نظر شخصیم ئه ^.^ اما دوسش دارم
موفق بباشی:rose:

moslancer2

Member
من که به خاطر سرعت فیلترنت به زور تونستم یکیشو باز کنم، جــــــــــــالب بود :soot:

مرسی عزیز جان... میدونم چه سختی داشته:wink: ممنون که لطف کردی:rose:

مصطفي جان خسته نباشي
من كلا از كار با edge خيلي خوشم مياد
كار قشنگيه و من هم به دلم چسبيد

چيزي كه هست در يك نگاه كلي به كارهات ( مجموعه طرح هات ) يك فاكتور خيلي به چشم مياد و اونهم ميل به شلوغ كردن كار هستش
يه تجديد نظري در استراتژيت داشته باشي بد نيست ، مخصوصا رو اينكه طرح رو كي و در كدوم مرحله تموم شده اعلام كني
گاهي وقت ها سادگي به كار جون مي ده ولي باز هم معتقدم افراط و تفريط نتيجه بدي خواهد داشت

مرسي كه تو شاديت مارو سهيم كردي :rose:

مرسی دوست جانم... شما لطف داری... کلا شلوغیم دیگه:paint::green: مرسی از لطفت:rose:

طرح جالبي شده
موفق باشي

نمیدونم چرا منو یاد کارتون باب اسفنجی میندازه ؟ :wink:
شما هم فعالیتت زیاده هاااا آقا مصطفی .......
راستی شما برا کجا کار میکنی ؟:cool:
آره من عاشق انیمیشنش هستم بخصوص پاتریک:lol: مرسی از لطفت برای کار هم برای پیغام دادم:wink:

هر چند با موسه و اینا ولی می کارای اینجوری بقول دوچرخه سوارا دست ول دوس دارم:green: با اون بک ساده دومی موافق ترم ولی مثلن بکگراند آبی آسمانی خوشجمل رو هم امتحان کن.این العان شاید رنگش تا حدی عشق رو نشون میده ( هر چند عشق به نظره می صورتیه تا قرمز) ولی شادی زیاد توش نیست.البته این اصن نظر کارناسانه و اینا نیست نظر شخصیم ئه ^.^ اما دوسش دارم
موفق بباشی:rose:

مرسی مهربان مدیر عزیز...:rose: چشم روی زمینه دیگه هم کار میکنم... مرسی از لطفتون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا