دوستداران محسن چاووشي

با عرض سلام
به نظر شما چطور شده ؟تونسته حس رو خوب منتفل كنه يانه؟
البته عكس قبلا آماده بوده ومن كثيفش نكردم
لطف كنيد و نقاط ضعف و قوت كار رو به صورت كامل بگيد اگه حوصله تون گرفت

ممنون

پیوست ها

• Abraye Paeizi.jpg
    Abraye Paeizi.jpg
    419 کیلوبایت · بازدیدها: 41

Patris Net

Member
جالب شده
جا داره بگم که عکس بکگراند کار دوست خوبم عابد بسطامی یا همون دی جی عابد هستش که با محسن چاوشی هم تو تراک اول آلبوم "متاسفم" همکاری کرده
من بقیه نمونه کاراش را دیدم واقعا کارش بیسته

Mandana

Active Member
گمونم عکستون کیفیت پاهینی داره.بعدشم نوشته ی محسن چاوشی که اون بالا نوشتین خیلی کمرنگه.تقریباً خیلی سخت خونده میشه.اگه یک مقدار پر رنگ تر باشه بهتره گمونکم.بعدشم جای ابرای پاییزی یکم ناجاست.شاید کمی بالاتر و شاید کمی بزرگتر یا با فونت مناسبتر خیلی بهتر بشه.اون گردالو هایی پایین طرح چیه؟علی اش خونده میشه اما بقیه اش سانسور شده؟:دی
بهر حال گمونم آخرای طرح یعنی قسمتهای پایین کار زیادی بخواد.پترن نیمهذ کاره رها شده و اون گردالو ها که بعضی جاهاشون پاک شده .اما متنهای معمولی تون جالب شدن.مخصوصا اسنروک دورشون.که البته بیشتر شبیه آوتر گلو هستش :دی
موفق باشی

M_G_S

New Member
عاليه! آخر غمه ....!
تو هم مثل من تو كاره brushي نه ؟ من كاراي حرفهاي و كه ميبينم معلومه كه brush رو يه جا متمركز ميكنن ولي كار شما پخشه ! جالبه اينجوريما !
بيت هارم سعي كن يه جوري جدا كني از هم ! اون دايره هارم علاقه زيادي داريا ....!
فكر كنم رنگ غم خاكستريه !رنگ فونت شما به آبي نميزنه ؟
موفق باشي ...

عالی بود اما اون قسمت طوسی یا اصطلاحا لکه را از کنار لب کمی بالاتر می اومد بهتر می شد
و اگه می شد اینو در تم رنگ زرد(غروب افتاب) در می امد فکر کنم عالیتر می شد

Mandana

Active Member
ام جی اس جان اتفاقا خاکستری رنگ بی تفاوتیه.البته رنگ فونتها رو من نمی تونم آبیش رو تشخیص بدم!شاید مانیتور من مشکل داره!

از نظراتي كه دادين ممنونم
اول درباره ي دايره هاي سبز و اون نوشته ي پايين بگم كه اونو ميشه تقريبا لو گوي من به حساب آورد( Ali Reza)
ولي خودم هم ميدونم كه جاي كار داره و شايد هم كلا عوضش كنم
دوم اينكه نوشته ي محسن چاووشي اون بالا به نظر خودم همين كمرنگيش واينكه كنجكاوي بيشتري تو آدم بوجود مياره بد نيست و نبايد زمخت باشه
به هر حال از تك تك تون ممنونم

عالی بود اما اون قسمت طوسی یا اصطلاحا لکه را از کنار لب کمی بالاتر می اومد بهتر می شد
و اگه می شد اینو در تم رنگ زرد(غروب افتاب) در می امد فکر کنم عالیتر می شد

دوست عزيز به نظرم استفاده از غروب آفتاب زيادي مرسوم شده ولي فكر نكنم اين جور ي بد شده باشه

NAKOOT

Well-Known Member
جالب شده
جا داره بگم که عکس بکگراند کار دوست خوبم عابد بسطامی یا همون دی جی عابد هستش که با محسن چاوشی هم تو تراک اول آلبوم "متاسفم" همکاری کرده
من بقیه نمونه کاراش را دیدم واقعا کارش بیسته

درسته کارای آقای بسطامی واقعا حرف نداره ...
اینم یکی از کارهای ایشون برای سرور خواننده ها " محسن چاووشی"

پیوست ها

• mohsenchavoshi.jpg
    mohsenchavoshi.jpg
    172.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6

جدیدترین ارسال ها

بالا