دوستان 2 تا سؤال

taghi abbas

Well-Known Member
1- طریقه ی نصب پلاگین vray
2- میخواستم بدونم آیا میشه توی نرم افزار مکس آب رو مثل نرم افزار realflow ساخت؟ منظورم آبی که که فقط متریال و روی plane باشه نه، آب داینامیک،بشه واقعی حرکتش داد.میشه؟

taghi abbas

Well-Known Member
کسی نیست جواب بده؟حرفه ایا،به مبتدیا کمک نمی کنین؟کمک؟ فکر کنم همه خوابن

آخرین ویرایش:

abbasi_0912

Active Member
خوب دوست عزیز یکم صبر داشته باش بلافاصله پست نزن کسی هست یا نه به قول خودت شاید مردم 1.37 دقیقه نصف شب خواب باشن

خود من همینجا سوالاتی پرسیدم که هرگز جوابش رو نگرفتم، ولی مثل شما چند بار سوالم رو تکرار نکردم هنوز که هنوزه به سوالم جواب داده نشده، یکم صبر کردم شاید کسی پیدا بشه وقتی که پیدا نشد
خودم سعی کردم جریان رو فهمیدم

اول اینکه توی انجمن چیزی به نام سرچ وجود داره اگر استفاده کنی زودتر به جواب میرسی خودت فکر کن این انجمن به این بزرگی مگه میشه کسی تا حالا طریقه نصب وی ری رو نپرسیده باشه و تا حالا 100 ها بار سوالی مثل سوال شما وجود داشته
اون بالای انجمن جستجو هست فقط میخواد کلیک کنی

نصب Vray توی ورژن های جدید که خیلی ساده هست همش چند تا کلیک ساده هست واقعا فقط کلیک هست هیچ تنظیم خاصی نداره، فقط میخواد فایل های کرک رو داخل همونجایی که مکس رو نصب کردی کپی کنی همین
معمولا همراه همه پلاگین ها یک فایل با نام README.txt یا یک فایل متنی وجود داره که اگر زحمت بکشی یک نگاهی بهش بندازی مراحل نصب رو نوشته
اینجا هم اموزش نصب هست و آموزش خود وی ری
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=141206

خوب برای متریال آب هم چند تا راه وجود داره اینکه باید متریالی بسازید که خودش متحرک باشه یا خودتون با نتظیماتی حرکت آب رو توش دربیارید
1 - می توانید از آب در حال حرکت فیلم بگیرید و اون فیلم رو به plan بدهید مثل همون تکسچر معمولی لینکش رو پایین گذاشتم
http://www.doschdesign.com/products/textures/Animated_Water.html

2 - می توانید متریال اب رو درست کنید و به Bump اون مپ نویز رو بدهید و به مقادیر نویز انیمیت بدهید
3 - میتوانید نویز رو توی همون میدیفایر روی plan اعمال کنید و به مقادیر نویز توی مدیفایل انیمیت بدهید

موفق باشید:rose:

abbasi_0912

Active Member
ببخشید عجله کردم معذرت
خواهش میکنم ما نیاز نداریم که شما از ما معذرت بخواهی، کلا این ها رو برای اینکه شما معذرت خواهی کنی نگفتم
واقعا ممنونم خیلی صبر کردم

البته Ripple توی مدیفای هم برای انیمیشن و ساخت تاثیر قطره آب روی plan میتونه کمکت کنه
البته با راه های بالا در اوردن انیمیشن اب خیلی سخت هست ولی در کل میتونی یک سرچ توی انجمن بزنی و راه های بهتری هم پیدا کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا