دوستان نظر شما برام خیلی مهمه

longhorn

Member
سلام
این کار ها رو همون جور که مشخصه برای لیبل و قاب cd زدم . ولی به دل خودم نمیشینه .
دوست دارم نظرتون رو در مورد اونها بدونم . در مورد رنگها و جای قرار گرفتن object ها .
ممنون.

پیوست ها

• lable.jpg
    lable.jpg
    91.7 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • ghab.jpg
    ghab.jpg
    93.6 کیلوبایت · بازدیدها: 18
آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز میشه برای قرار دادن نمونه کار سایز کوچیکتری رو انتخاب کنین؟! این سایزی که شما آپلود کردی کلی طول میکشه تا لود بشه!

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
اوني كه براي ليبل زدي زيادي شلوغه ، فكر مي‌كنم طرح ساده شيك تر باشه.

تا بعد...!

Saman

از همون عكس قاب Cd استفاده كني بهتره.
البته اين نظر منه%

Saman

خوب اونجوريم شلوغ به نظر ميرسه !

ولي شما كه توي طرح قاب بگراند داري ، از نظر من كه خالي به نظر نميرسه! با اون حشره و نوشته جاي خالي زيادي نمي مونه!

Saman

منظورم از اونجوري ، طرح ليبل بود.

Mandana

Active Member
بابا قاط زدم آخر سر منظور کدومه؟
15.gif

استفاده کردن از طرح با اپاسیتی کم برای اینجور کارها جالب نیست.اگه یکم روش کار کنی بهتره
اون یکی هم خطوط نارنجی زیاد برای من خوش آیند نبود.نمی دونم چرا.اما گمونم می دونم.پایین کار شما سفیده.بالا هم خطی نارنجی دادی باعث میشه تمرکز چشمبه خارج از کادر بره چون همونطور که میدونین استفاده از رنگهای خیلی روشن در گوشه ها باعث انحراف مسیر چشم به خارج از کادر میشه.اون خطهای نارنجی رو اگه به سیاه یا سورمه ای تغییر بدی گمونم بهتر باشه
موفق باشی
آبتین

longhorn

Member
ممنون از نظراتت .
در مورد لیبل هم درست میگی ولی نمیدونم چی کارش کنم که هم طرح روی جلد کتاب رویه cd بخوره هم نوشته های روش معلوم باشه .

longhorn

Member
حالا چطور شدند ؟

تغییراتی رو با راهنمایی های شما دوستان انجام دادم .
حالا نظرتون چیه ؟ ( بدترش کردم نه ؟؟؟؟ )
دوستان در مورد رنگها اگر میتونید بیشتر کمکم کنید .

پیوست ها

• lable 2.jpg
    lable 2.jpg
    289.3 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • ghab2.jpg
    ghab2.jpg
    95.2 کیلوبایت · بازدیدها: 4

Saman

بهتر شده ولي من با بنفش مخالفم

Mandana

Active Member
منم با آبی آسمانی و بنفش مخالفم.عزیز اگه می تونی از رنگهای متضاد استفاده کن.برای اینکه سی دی آموزشه می تونی از رنگهای سنگین مثل خاکستری-قرمز.قرمز-مشکی یا حتی خاکستری-سورمه ای استفاده کنی

longhorn

Member
ممنون از نظراتتون .
در مورد لیبل چه راهنمایی هایی میتونید بکنید . چی کار کنم که هم نوشته هام دقیقاً به چشم بیاد هم بک گراند خودش رو خوب نشون بده .

باز هم ممنون از همتون .

Saeed-masih

Member
بنظر من توی لیبل یا باید قید بکگراندو بزنی یا نوشتتو اصولا خیلی کار سختیه توی لیبل بشه هر دوتاشون رو توی چشم گذاشت.

Saeed-masih

Member
در ضمن یادم رفت بگم کارای شما خیلی جالب شدن ولی در رنگبندی کارهاتون یه تجدید نظری بفرمائید.

جدیدترین ارسال ها

بالا