2 تا کار عکاسی + photoshop خوب شده ؟ :oops: یا زیادی زوق کردم
k2-4u Well-Known Member Aug 11, 2009 #1 2 تا کار عکاسی + photoshop خوب شده ؟ یا زیادی زوق کردم پیوست ها REZA (2).jpg 212.4 کیلوبایت · بازدیدها: 40 koroshKoko.jpg 374.2 کیلوبایت · بازدیدها: 42
Morteza76 Member Aug 11, 2009 #2 من عاشق این نوع سبکم...از کارت خوشم اومد... بنظرم عکسها خیلی خوب شدن ولی افکت ها خیلی جای کار داره... یه چند تای از عکسها خارجکیشو دارم خواستی بگو بزارم خیلی می تونی ایده بگیری...
من عاشق این نوع سبکم...از کارت خوشم اومد... بنظرم عکسها خیلی خوب شدن ولی افکت ها خیلی جای کار داره... یه چند تای از عکسها خارجکیشو دارم خواستی بگو بزارم خیلی می تونی ایده بگیری...
alionline1366 Active Member Aug 11, 2009 #4 عکسها خوب شده ولی افکتها فوق العاده ساده هست ساعتها میشه رو افکت این جور عکسها کار کرد و عکسهای زیبایی خلق کرد اولی هم به نظر من بهتره
عکسها خوب شده ولی افکتها فوق العاده ساده هست ساعتها میشه رو افکت این جور عکسها کار کرد و عکسهای زیبایی خلق کرد اولی هم به نظر من بهتره
:hamid: Member Aug 11, 2009 #5 سلام عکس ایرانی ! خوب شده ها ! منم چنتا دارم میزارم ملت استفاده همی ببرند ...
k2-4u Well-Known Member Aug 11, 2009 #6 خیلی ممنون دوستان از نظرات Morteza76 گفت: من عاشق این نوع سبکم...از کارت خوشم اومد... بنظرم عکسها خیلی خوب شدن ولی افکت ها خیلی جای کار داره... یه چند تای از عکسها خارجکیشو دارم خواستی بگو بزارم خیلی می تونی ایده بگیری... کلیک کنید تا باز شود... اگر بزاری خیلی خوشهالمون می کنی
خیلی ممنون دوستان از نظرات Morteza76 گفت: من عاشق این نوع سبکم...از کارت خوشم اومد... بنظرم عکسها خیلی خوب شدن ولی افکت ها خیلی جای کار داره... یه چند تای از عکسها خارجکیشو دارم خواستی بگو بزارم خیلی می تونی ایده بگیری... کلیک کنید تا باز شود... اگر بزاری خیلی خوشهالمون می کنی
MrHossein Well-Known Member Aug 12, 2009 #7 سلام همون دومی . بیخودی ذوق کردی . چیه بابا آبرومون رو بردی . نه اصلا چه فکری کردی این کار رو گذاشتی اینجا. نه من میخوام بدونم آخه چرا ؟ . . . شوخی کردم . آفرین کار قشنگی شده. فقط توی تصویر اون آقاهه که لباسش زرده روی پرسپکتیو متن کف بیشتر کار کن. خیلی کش اومده. موفق باشی
سلام همون دومی . بیخودی ذوق کردی . چیه بابا آبرومون رو بردی . نه اصلا چه فکری کردی این کار رو گذاشتی اینجا. نه من میخوام بدونم آخه چرا ؟ . . . شوخی کردم . آفرین کار قشنگی شده. فقط توی تصویر اون آقاهه که لباسش زرده روی پرسپکتیو متن کف بیشتر کار کن. خیلی کش اومده. موفق باشی