دوستان مهربان سخت به نظر و انتقاد شما نیازمندیم

masiha_186

Member
سلام به دوستان عزیز ، من این کارها رو در فلش طراحی کردم و داخل فتوشاپ کار رو به اتمام رسوندم
لطفا نظر بدین و اگه انتقاد کنید ممنون میشم اگر هم نرم افزار دیگری رو برای طراحی اولیه معرفی کنید که از فلش بهتر باشه ممنون میشم .

برای رسیدن به هر مرادی باید همت پیشه کرد :paint:

پیوست ها

• 121.jpg
    121.jpg
    312.7 کیلوبایت · بازدیدها: 19
  • 163.jpg
    163.jpg
    221.8 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • 12.jpg
    12.jpg
    136.2 کیلوبایت · بازدیدها: 22
آخرین ویرایش:

[SOBHAN]

Active Member
سلام عليكم

حالا چرا با فلش ، به نظرتون سخت نيست ؟ خوب نرم افزار هاي وكتوري ديگي اي هم هستن مثل : كورل ، ايل ، فري هند و ...

ولي طرح هاي زيبايي شده ... تبريك ميگم .

موفق باشيد
محمد حسين

masiha_186

Member
میشه بگی استفاده این طرح ها در کجاست ؟

توشون طرح سبزه بهتر از همست.
سلام اولا ممنونم از این که قابل دونستین منو
دوما بله چرا نشه
اولی که توش از چندتا پرنده استفاده شده برای یک پوستر دومی که به صورت قدی هستش یک کارت تبریک بوده به مناسبت میلاد حضرت ابوالفضل (ع) سومی هم قرار بود لیبل سی دی بشه که نشد .
البته من همه کارام در این فضا نیست در آینده نزدیک کارهای دیگری برای نظر خواهی از دوستان میرام تا ببینید من می خوام سطح کیفی کارهام بره بالا در این زمینه هم اگر کمکم کنید ممنون می شم بازم تشکر فراوان از شما .:paint:

masiha_186

Member
[SOBHAN];742726 گفت:
سلام عليكم

حالا چرا با فلش ، به نظرتون سخت نيست ؟ خوب نرم افزار هاي وكتوري ديگي اي هم هستن مثل : كورل ، ايل ، فري هند و ...

ولي طرح هاي زيبايي شده ... تبريك ميگم .

ممنون از شما دوست عزیز و گرامی
اینکه من چرا با فلش طراحی میکنم برای اینه که از اول با این نرم افزار کار کردم و چون بیشتر طراحی اسلیمی میکردم کارم رو راه می انداخت ولی همین طور که میدونین طراحی اسلیمی چون از یک سری خطوط منظم حالا چه منحنی و چه شکسته درست میشه و کار هم تقارن خودش رو داره کار سختی نبود ولی حالا که قصد طراحی چهره یا یک شیع رو دارم ابزار فلش نمیتونه جوابگوی نیاز من باشه البته کار رو انجام میدم ولی به سختی و در نهایت اون چیزی رو که می خوام بدست نمی یاد دنبال یک نرم افزار میگردم تا بتونم بهتر روی کارم مانور بدم با کورل کمی کار کردم ولی راحت نیستم باهاش گره های خطهام رو نمیتونم کنار هم بچینم با فری هند هم کمی آشنام ولی ایل رو اصلا نمیشناسم تازه یک مشکل دیگه هم با فلش دارم هر وقت از یک کار خروجی wmf می گیرم و باز دوباره میخوام روش کار بکنم دیگه در فلش این کار امکان پذیر نیست . اگه فکر می کنید کورل خوبه من با همون ادامه بدم یا اینکه با نرم افزاری دیگه کار کنم .
خیلی ممنون:paint:

abde abbas

Banned
سلام دوست عزیز!

کارهای زیبایی هستند، ذوق و قریحه بالایی دارید.

البته مطمئنا فلش ابزار مناسبی برای طراحی نیست، اما اگه دوست داری با فلش طراحی کنی، نسخه آخرش ( سی اس 4 ) ابزار طراحی کاملتری داره و شاید خیلی بهتر کارت رو راه بندازه.

من پیشنهاد می کنم کار با ابزار Pen فوتوشاپ رو یاد بگیری. خیلی خوب برای کارهای وکتور جواب میده.

باز هم موفق باشی... یاعلی

masiha_186

Member
سلام دوست عزیز!

کارهای زیبایی هستند، ذوق و قریحه بالایی دارید.

البته مطمئنا فلش ابزار مناسبی برای طراحی نیست، اما اگه دوست داری با فلش طراحی کنی، نسخه آخرش ( سی اس 4 ) ابزار طراحی کاملتری داره و شاید خیلی بهتر کارت رو راه بندازه.

من پیشنهاد می کنم کار با ابزار Pen فوتوشاپ رو یاد بگیری. خیلی خوب برای کارهای وکتور جواب میده.

باز هم موفق باشی... یاعلی
سلام خیلی ممنونم اصلا فکرش رو هم نمیکردم که شمارو اینجا ببینم و برای کار من نظر بدین یعنی من در این حد و اندازه ها نیستم واقعا خوشحال شدم وخیلی هم امیدوار به خودم شدم خیلی خیلی ممنونم از این که نظرتون رو گفتین برای طراحی های وکتوری هم یک فکری باید بکنم ابزار pen فتوشاپ هم خیلی جالبه تازه یکم باهاش آشنا شدم البته با راهنمایی مجید آنلاینی ها از نظرتون هم متشکرم آرزوی موفقیت برای شما را دارم .

milad1788

New Member
زیبا بودند!
به نظر منم از یه نرم افزار قویتر استفاده کنید!
میشد همه ی طرحهات زیبا تر بشن و لی وسطی به نظر من حرفه ای تره!!!
در کل کارتون خوبه!
21nfx9h.jpg

masiha_186

Member
زیبا بودند!
به نظر منم از یه نرم افزار قویتر استفاده کنید!
میشد همه ی طرحهات زیبا تر بشن و لی وسطی به نظر من حرفه ای تره!!!
در کل کارتون خوبه!
خیلی ممنون من هم دارم سعی میکنم با یک نرم فزار بهتر کار کنم بازهم خیلی خیلی ممنونم از نظرتون و این رو هم موافقم که خیلی بهتر از اینها می تونستم کار کنم .

جدیدترین ارسال ها

بالا