دوستان مشهدی ....

Scorpio

Member
ُسلام دوستان

بچه ها مثل اینکه تا هشتم دی نمایشگاه کتاب هستش ... برای همین خواستم که اگه افتخار بدین و وقت داشته باشید یه قرار بذاریم و بریم ... :wink:

موفق باشيد

علي

Saeid Taheri

Active Member
علي جان نمايشگاه كتاب كامپيوتره؟
به هر حال اگه ما رو قابل بدونيد من هستم فقط اگه حالا دوست داشتين من بيام خبرشو به من بديد چه ساعتي و كجا
با تشكر موفق باشي

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

يكي از بچه ها ديروز رفته بود ميگفت كه الا بدرد نميخوره مخصوصا اينكه غرفه كتابهاي خارجي هم به اون صورت نداره..
اما مثل اينكه همزمان در دانشگاه فردوسي هم نمايگشاه كتاب بر گذار شده من احتمالا با يكي دو تا از بچه ها اونو ميريم هر كي دوست داشت قرار بذاره بياد با هم باشيم

مجيد

azita

Member
مجيد جون پس كي ميريم ؟!!!!
من منتظر جواب شما هستم . راستي امروز روزه آخره هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ممنون

آقا لااقل بگين محلت نمايشگاه فردوسي كي؟ بعدشم چي چي داره حالا؟ حتما كتاب فلسفه كامپيوتر در قرون بستا !!!‌d:

بودن يا نبودن مسله اين است كه:
هر كي خودش بره ببينه بعد بياد يه گزارش بده ببينيم چي ميشه!!!

salmanclever

Well-Known Member
سلام
من که دیر رسیدم امروزم آخرین محلتش هست
به هر صورت اگر از این جور قرارا بود دست ما هم بگیرید
سلمان...

Scorpio

Member
سلام

من ديروز با مجيد رفتم نمايشگاه قبلش هم اومدم اين تاپيك رو چك كردم اما تا اون زمان هنوز هيچكسي ريپلاي نزده بود.. من ساعت تقريبا 10:30 بود كه با مجيد رفتم ..
البته اينو هم بگم كسايي كه نيومدن چيزي رو از دست ندادن چون واقعا نمايشگاه افتضاحي بودش.. پارسال خيلي بهتر بود... كتابهاي خارجي هم كه ديگه با همون دلاري 800 تومن ميفروشن...

خلاصه ان شالله دفعات بعدي قرار ميذاريم كه همه با هم بريم..

حالا بخاطر اينكه يه جوري جبران كرده باشيم .... شما دوستان عزيز يه قراري آخر دي بذاريد (امتحان ممتحانا تموم بشه ) بريم تا افتخار ديدن شما رو داشته باشم ....

خلاصه كه خيلي عذر ميخوام ....

علي

rouhollah

Member
كتاب رو ول كنين اگه مجيد قبول كنه يه نمايشگاه قراره 5 بهمن بذارن يه غرفه بزنيم

من هستم خودشم ميدونه

در ضمن مجيد تلفنت رو يادت رفت بدي شركت هم كه تعطيل بود يه ندا بده راستي آيدي جديدم تو ياهو 6412914 همين الان ادش كن

جدیدترین ارسال ها

بالا