خب , برای جلد دی وی دی رسولوشن 200 کافیه , میتونی بیشتر هم بذاری اما برای خوب در اومدنش همینقدر کافیه و موقع چاپ هم 2400 دی پی آی پرینت میشه. خب اول برو تو NEW تا یه صفحه باز کنی. رسولوشن رو به pixleXinch تغییر بده و 200 بزن ,سایز دی وی دی رو هم انتخاب کنُ(سایزت بر حسب نوع دی وی دی ای که میخوای فرق می کنه اما من الان ساده اش رو می گم که یه قاب تک دی وی دیه) پس بذارش 28.5 در 19(سانتیمتر) که میشه همون 800 در 600 پیکسل. الان بهتره با خط کش مشخص کنی مرزهای کاور رو. برو تو VIEW - RULERS رو بزن(البته اگه فعال نیست) حالا برو تو صفحه اون دورش خط کش می بینی. برو گوشه خط کش با ماوس روش کلیک کن و dragاش کن توی صفحه , یه خط آبی میاد . اون خط رو بکش رو 12.5 و یه خط دیگه هم بکش رو 14.5 که مرزهای تا خوردگی کاور مشخص شه (این خط آبی فقط برای نشونه گذاریه و تو طرحت نمیاد و میتونی بعدا دوباره غیرفعالش کنی.) طرح هایی رو که میخوای روی کاور یا پشتش باشه تو این صفحه کپی پیست کن- یادت باشه اونها هم بهتره کیفیتشون خوب باشه. روشون کار کن و جایی که میخوای قرار بده . پیشنهاد می کنم از پوسترهای متنوع خود دی وی دی مورد نظر استفاده کن(اگه فیلمه) در مورد گذاشتن فونت و اینها هم با سلیقه خودته اگه اونها رو هم نمیدونی چطوریه بگو تا توضیح بدم. بعد اون محل تا خوردگی ای که مشخص کردی , باید عنوان فیلم با یه لوگوی کوچیک یا طرح جلد در اندازه کوچیک بغلش قرار بگیره(به صورت عمود) و بهتره از آرم خود دی وی دی برای پایین عنوان این قسمت استفاده کنی که باکلاس تر شه!
بهتره رنگ و روی تصاویری که برای کاور استفاده می کنی تو یه مایه ها باشه و برای این کار قطعه های مختلف تصویری رو با کمک IMAGE/Adjustment/color balance و کم و زیاد کردن رنگ های هرکدوم, به یه حالت متناسب در بیاری.
----
جلد سی دی هم بهتره طراحی نکنی مگه اینکه امکان چاپ روی سی دی رو داشته باشی چون کاغذی که برای چسبوندن روی جلد سی دی استفاده میشه و کار جلد رو اون پرینت شده اذیت میکنه و سی دی در چرخیدن یا بیرون اومدن مشکل پیدا می کنه. ولی اگه خواستی اون رو هم بگو توضیح بدم الان حسش نبود!
البته فکر نکنم توضیحاتم به دردی خورده باشه چون زیاد چیز دقیقی نگفتم ولی امیدوارم دیگران بهتر بتونن کمکت کنن!
البته اگه خواستی میتونم برات طراحی کنم چون تجربه در زمینه کاور دی وی دی و سی دی دارم.