evil_gates
اين نيز بگذرد ...
استاد،خوب خيلي بازي ها هم براي بهتر اجرا شدن رزوليشن رو تغيير ميدن.اين طور نيست؟؟؟
دوست عزيز
اگه دقت كرده باشيد معمولا اكثر بازيها خاصيت Always on top دارن به همين خاطر وقتي بازي رو اجرا ميكنيد رزولوشن تغيير ميكنه و شما مدام تغيير برنامه نميديد و در زمان خروج هم يكبار رزولوشن بر ميگرده به حالت قبل.
يعني در طول استفاده شما از يك بازي دو بار اين تغيير رزولوشن انجا ميشه. اما من عرض كردم فرض كنيد اين برنامه در كنار ساير برنامه هاي كاربر اجرا بشه و كاربر بخواد همزمان از ساير برنامه ها هم استفاده كنه.
در اين صورت مجبوره مدام بين اين برنامه و ساير برنامه هاي خودش سوييچ كنه. به هر حال يكي از نكات خيلي مهم در طراحي برنامه هايي كه قراره توزيع عمومي بشه توجه به اين نكات ريز و ظريف هست كه در نهايت به اقبال مخاطب منجر ميشه.
سلام . بله دوست من البته بالاخره به این نتیجه رسیم که پروجرو 1024*768 طراحی کنم تا هنگام مین و ماکس شدن رزولوشن کاربر رو زیاد به هم نزنه . فقط این نرم افزاری که دارم طراحی میکنم یه بخشی داره به نام اسلاید شو که در نظر دارم تصاویری رو برای پخش در نمایشگاه بزارم اونجا... نمی دونم به نظر شما اگر تو نمایشگاه تصاویر رو بخوان با یه lcd بزرگ یا پروجکشن توسط نرم افزار ببینن مشکلی پیش نمیاد ؟
لطفا اگر در این زمینه تجربه سورس یا پیشنهادی دارین بهم بدین ممنون evil_gates جان
قبلا چنين تجربه اي داشتم خير مشكلي به وجود نمياد فقط بايد تصاويرتون كيفيت مطلوبي داشته باشن.