دوستان در مورد آهنگ گذاشتن توی مالتی مدیا یک سوال ساده داشتم

apple00

Member
سلام دوستان من دوم دبیرستان هستم و باید برای درس آمادگیمون یک اتوران با مالتی مدیا بسازم همه چیزاشو یاد گرفتم الا یک چیز اونم این چند سوال زیر هستش ک دوست دارم بهشون جواب بدید حتی به یک سوال ممنون
1- چطوری یک آهنگ بذاریم ک هم اتوران بالا اومد شروع به خوندن بکنه ؟؟؟؟(لطفا آدرس دقیق و توضیح کامل بدید چون من مبتدی هستم)؟؟؟؟
2- چطوری امکان این باشه ک در هر صفحه ای ک در مالتی مدیا ساختیم بتونیم صداشو کم یا زیاد کنیم اسکریپت داره؟؟؟اگ اسکریپت داره لطفا بدید اگ نداره راهنماییم کنید ؟؟؟؟
((( توضیح مورد دوم سوال دوستان یک آیکونی توی ویندوز هستش این آیکون زیر مثل این میخوام ولی میخوام بشه کم یا زیادش کرد امید وارم متوجه شده باشید)))
speaker.png

ببخشید طولانی شد همین دو تا سوال رو جوابمو بدید همش حل میشه تورو خدا کمکم کنید حتی اگ یک دونه از سوالات رو هم ک میدونید بگید باز هم از هیچی بهتره
منتظرتونم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اگر روی هر صفحه دابل کلیک کنید، صفحه ی تنظیماتش باز میشه. در این صفحه بخشی هست بنام Background Music، آهنگ موردنظر رو در این بخش انتخاب کنید، صفحه که باز شد این آهنگ پخش میشه. داخل پرانتز عرض میکنم، در همین صفحه بخشی هست بنام Script، اگر روی آیکن مربوطه کلیک کنید صفحه ی اسکریپت نویسی باز میشه، هر کدی اینجا بنویسید هنگام باز شده (یا بسته شدن) صفحه اجرا میشه. برای کم یا زیاد کردن صدا دستور VolumeUp و VolumeDown موجود هست، البته توجه داشته باشید که این دستور ها صدای کل سیستم (و نه برنامه ی شما به تنهایی) رو کم یا زیاد می کنند.

apple00

Member
اگر روی هر صفحه دابل کلیک کنید، صفحه ی تنظیماتش باز میشه. در این صفحه بخشی هست بنام Background Music، آهنگ موردنظر رو در این بخش انتخاب کنید، صفحه که باز شد این آهنگ پخش میشه. داخل پرانتز عرض میکنم، در همین صفحه بخشی هست بنام Script، اگر روی آیکن مربوطه کلیک کنید صفحه ی اسکریپت نویسی باز میشه، هر کدی اینجا بنویسید هنگام باز شده (یا بسته شدن) صفحه اجرا میشه. برای کم یا زیاد کردن صدا دستور VolumeUp و VolumeDown موجود هست، البته توجه داشته باشید که این دستور ها صدای کل سیستم (و نه برنامه ی شما به تنهایی) رو کم یا زیاد می کنند.

داداش من مبتدی هستم و زیاد نفهمیدم بک گراند موزیک رو از کجا بیارم ؟؟؟(هر چی هم روی صفحه کلیک کردم نیومدش))) و دوم اینکه برای کم یا زیاد کردن صدا اسکریپت آماده نداری؟؟؟؟؟یا چطوری باید بسیازم؟؟؟
یکم واضح تر میشه بگین؟؟؟اولین بار هستش دارم با مالتی مدیا کار میکنم ببخشید ها شرمنده اگ با عکس بهم توضیح بدین ک خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون میشم منتظرتونم

nevercom

منظور من این بود که روی ایکن مربوط به هر صفحه که در قسمت پایین محیط MMB در دسترس هست دابل کلیک کنید.

یک Button روی صفحه بیارید، روش دابل کلیک کنید، در پایین صفحه ی باز شده چهار آیکن هست، آیکن چهارم که شبیه دفترچه یادداشت هست مربوط به قسمت اسکریپت نویسی هست، اون رو باز کنید و کد زیر رو داخلش بنویسید:
کد:
VolumeDown("30")

اما اگر قرار باشه که با یک Slider یا همون دستگیره هایی که تو همه ی برنامه ها باهاش صدا رو کم یا زیاد می کنید بسازید، باید کمی کد بنویسید، البته نمونه های آماده موجود هست، اما باید بیشتر با MMB آشنا بشید تا ازشون استفاده کنید

توصیه می کنم کتاب رایگان و مرجع کامل بیلدر رو مطالعه کنید

apple00

Member
منظور من این بود که روی ایکن مربوط به هر صفحه که در قسمت پایین محیط MMB در دسترس هست دابل کلیک کنید.

یک Button روی صفحه بیارید، روش دابل کلیک کنید، در پایین صفحه ی باز شده چهار آیکن هست، آیکن چهارم که شبیه دفترچه یادداشت هست مربوط به قسمت اسکریپت نویسی هست، اون رو باز کنید و کد زیر رو داخلش بنویسید:
کد:
VolumeDown("30")

اما اگر قرار باشه که با یک Slider یا همون دستگیره هایی که تو همه ی برنامه ها باهاش صدا رو کم یا زیاد می کنید بسازید، باید کمی کد بنویسید، البته نمونه های آماده موجود هست، اما باید بیشتر با MMB آشنا بشید تا ازشون استفاده کنید

توصیه می کنم کتاب رایگان و مرجع کامل بیلدر رو مطالعه کنید

ممنون
داداش
خب برای بلند کردن صدا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
داداش میشه کد هایی ک به دردم میخوره رو بهم بدید همینجا مخصوصا همون ک بتونیم صدا رو کم یا زیاد کنیم از طریق همون اسلاید بود چی بود مثل همون ویندوز تورو خدا منتظرتونم

apple00

Member
ممنون
داداش
خب برای بلند کردن صدا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
داداش میشه کد هایی ک به دردم میخوره رو بهم بدید همینجا مخصوصا همون ک بتونیم صدا رو کم یا زیاد کنیم از طریق همون اسلاید بود چی بود مثل همون ویندوز تورو خدا منتظرتونم

چی شد دوستان احتیاج فوری دارم بهش هااااا؟؟؟؟؟منتظرتونم

nevercom

دوست عزیز، بنده که عرض کردم، شما ابتدا نیاز هست که اطلاعاتتون کمی کاملتر بشه، کتاب رو هم بهتون معرفی کردم. کافیه دستورات MMB رو کمی بررسی کنید، و چندتا از مثال های همراه برنامه رو ببینید.
نمیشه فقط کد داد، باید مطابق با نیاز های برنامه کد نوشته بشه، فرض کنید کد رو هم نوشتیم، خب شما توی کمی تغییر دادنش هم دچار مشکل میشید.

به هرعنوان، مثالهای موجود در پوشه ی زیر رو بررسی کنید:
کد:
Multimedia Builder\Samples\495_examples\custom_slider

apple00

Member
دوست عزیز، بنده که عرض کردم، شما ابتدا نیاز هست که اطلاعاتتون کمی کاملتر بشه، کتاب رو هم بهتون معرفی کردم. کافیه دستورات MMB رو کمی بررسی کنید، و چندتا از مثال های همراه برنامه رو ببینید.
نمیشه فقط کد داد، باید مطابق با نیاز های برنامه کد نوشته بشه، فرض کنید کد رو هم نوشتیم، خب شما توی کمی تغییر دادنش هم دچار مشکل میشید.

به هرعنوان، مثالهای موجود در پوشه ی زیر رو بررسی کنید:
کد:
Multimedia Builder\Samples\495_examples\custom_slider

خب داداش اون کتاب واس من سنگینه میشه شما کمی کد آماده بهم بدید؟؟؟؟؟

nevercom

شما اصلاً مثال هایی که تو اون فولدری که معرفی کردم بود رو نگاه کردید ؟! مثال audiovolumeslider.mbd تو همون فولدر یک پلیر صوتی با امکان کم و زیاد کردن صدا هست، با Slider. جواب خیلی از سوالاتتون، از ابتدایی تا پیشرفته در بین مثال های همراه MMB هست، کافیه کمی وقت بزارید.

apple00

Member
شما اصلاً مثال هایی که تو اون فولدری که معرفی کردم بود رو نگاه کردید ؟! مثال audiovolumeslider.mbd تو همون فولدر یک پلیر صوتی با امکان کم و زیاد کردن صدا هست، با Slider. جواب خیلی از سوالاتتون، از ابتدایی تا پیشرفته در بین مثال های همراه MMB هست، کافیه کمی وقت بزارید.

سلام داداش ببخشید ناراحتتون کردم
این عکس رو گرفتم از اون اسلاید اون پرمیتیو آبجکت رو از کجا و چطوری باید بیاریم بالا؟؟؟؟؟؟
02776061114776566755.png

منتظرتونم ممنون
در ضمن داداش میشه کپی کرد و پیس کرد دقیقا همین اسلایدر رو ؟؟؟؟؟؟خواهشا زود جواب بدید ک من وقت کمی دارم
شرمنده

پیوست ها

• 02776061114776566755.png
    02776061114776566755.png
    39 کیلوبایت · بازدیدها: 4

apple00

Member
سلام داداش ببخشید ناراحتتون کردم
این عکس رو گرفتم از اون اسلاید اون پرمیتیو آبجکت رو از کجا و چطوری باید بیاریم بالا؟؟؟؟؟؟
02776061114776566755.png

منتظرتونم ممنون
در ضمن داداش میشه کپی کرد و پیس کرد دقیقا همین اسلایدر رو ؟؟؟؟؟؟خواهشا زود جواب بدید ک من وقت کمی دارم
شرمنده

چی شد داداش؟؟؟؟؟خواهشا زود ج بدید

nevercom

قبلش یک خواهش دارم، لطفاً کمی صبور باشید، کمی فرصت بدید تا کاربرها مبحث رو ببینند و در فرصت مناسب پاسخ بدن. ممنونم

من متوجه منظورتون نمیشم، منظورتون از اینکه بیاریمش بالا چی هست ؟

بله این Slider رو میتونید به همین شکل که هست کپی کنید توی پروژه تون.

فایل زیر رو دانلود کنید، این فایل همون چند شئ مربوط به Slider هست که برای راحتی کارتون من ازشون خروجی گرفتم (File -> Export Objects).
از منوی File -> Import Object اشیاء رو به پروژه اضافه کنید و کد زیر رو در اسکریپت Page Start صفحه ی موردنظر بنویسید.
[BASS]track$='TrackSldr'
back$='TrackBack'
status$='StatusText'
xpos=ObjectX(track$)
ypos=ObjectY(track$)
sldrH=ObjectHeight(track$)
handleoff2 = ObjectHeight(track$)/2
w=ObjectWidth(back$)
h=ObjectHeight(back$)
l=ObjectX(back$)
t=ObjectY(back$)
posmin=t + h - sldrH
posmax=t
Show("status$")
** Set current volume
volume = CBK_Volume
** convert current volume level to a real position of volume slider
volume = ypos - (volume * ((h-sldrH)/100))
MoveObject("track$","xpos,volume")
MoveObject("status$","xpos+35,volume")[/BASS]

apple00

Member
قبلش یک خواهش دارم، لطفاً کمی صبور باشید، کمی فرصت بدید تا کاربرها مبحث رو ببینند و در فرصت مناسب پاسخ بدن. ممنونم

من متوجه منظورتون نمیشم، منظورتون از اینکه بیاریمش بالا چی هست ؟

بله این Slider رو میتونید به همین شکل که هست کپی کنید توی پروژه تون.

فایل زیر رو دانلود کنید، این فایل همون چند شئ مربوط به Slider هست که برای راحتی کارتون من ازشون خروجی گرفتم (File -> Export Objects).
از منوی File -> Import Object اشیاء رو به پروژه اضافه کنید و کد زیر رو در اسکریپت Page Start صفحه ی موردنظر بنویسید.
Visual Basic Code:

track$='TrackSldr' back$='TrackBack' status$='StatusText' ******************* xpos=ObjectX(track$) ypos=ObjectY(track$) sldrH=ObjectHeight(track$) handleoff2 = ObjectHeight(track$)/2 w=ObjectWidth(back$) h=ObjectHeight(back$) l=ObjectX(back$) t=ObjectY(back$) posmin=t + h - sldrH posmax=t Show("status$") ** Set current volume volume = CBK_Volume ** convert current volume level to a real position of volume slider volume = ypos - (volume * ((h-sldrH)/100)) MoveObject("track$","xpos,volume") MoveObject("status$","xpos+35,volume")​

داداش اون پرتیمو آبجکت رو از کجا بیارمش بالا؟؟؟

nevercom

الان اون مثال یک دستگیره داره که بصورت عمودی جابجا میشه، با جابجا کردن اون صدا هم کم و زیاد میشه
کلاً اگر عددی بین 0 تا 100 به تابع VolumeUp یا VolumeDown بدید، صدا روی اون حد تنظیم میشه.

در اسکریپت Page Start هم مقدار فعلی صدای سیستم رو میگیره و بر اساس اون محل دستگیره روی محور رو تنظیم میکنه.

خب دقیقاً مشکلتون چی هست ؟ چه چیزی کار نمیکنه و چه چیزی نیاز هست تغییر کنه ؟

apple00

Member
الان اون مثال یک دستگیره داره که بصورت عمودی جابجا میشه، با جابجا کردن اون صدا هم کم و زیاد میشه
کلاً اگر عددی بین 0 تا 100 به تابع VolumeUp یا VolumeDown بدید، صدا روی اون حد تنظیم میشه.

در اسکریپت Page Start هم مقدار فعلی صدای سیستم رو میگیره و بر اساس اون محل دستگیره روی محور رو تنظیم میکنه.

خب دقیقاً مشکلتون چی هست ؟ چه چیزی کار نمیکنه و چه چیزی نیاز هست تغییر کنه ؟

کلا اونو فعلا بیخیالش شدم کد این ها رو میشه بهم بدی داداش مثل همون ولوم آپ و ولوم دون مر30
داداش کد استوپ و پلی مجدد و قطع کردم یک دفعه ای صدا چی هستش کدش؟؟؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا