دوستان خواهشا پاسخ بدن.مشکل تبدیل عکس از rgb به cmyk

lbaner

New Member
دوستان یه چندتا عکسه که rgb تبدیل کردم به cmyk همه چی اوکیه اما وقتی عکسو saveمیکنم تو دسک تاپ نگاه میکنم رنگها کمی تغییر کرده ولی وقتی همون عکسو دوباره تو فتوشاپ باز میکنم اوکی میشه
مشکل گجاست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
خودتون میدونید که cmyk واسه چاپ هست پس چرا چنین سوالی رو مطرح میکنین ؟
مانیتور شما که نمیتونه همون رنگ cmyk که مربوط به چاپ هست رو دقیق به شما نمایش بده.
درضمن شما میتونی خروجی tif داشته باشی و بدی چاپ خونه که مطمئن تر باشی.
موفق باشی

lbaner

New Member
سلام دوست عزیز
خودتون میدونید که cmyk واسه چاپ هست پس چرا چنین سوالی رو مطرح میکنین ؟
مانیتور شما که نمیتونه همون رنگ cmyk که مربوط به چاپ هست رو دقیق به شما نمایش بده.
درضمن شما میتونی خروجی tif داشته باشی و بدی چاپ خونه که مطمئن تر باشی.
موفق باشی
ممنون
اما سوال من اینجاست که چرا تو فتوشاپ با رنگ cmyk همه چی خوبه اما وقتی سیو میکنم تغیر میکنه

ArTaBaZ

Well-Known Member
ممنون
اما سوال من اینجاست که چرا تو فتوشاپ با رنگ cmyk همه چی خوبه اما وقتی سیو میکنم تغیر میکنه
فتوشاپ Color Profile های مختلفی داره ، وقتی شما یک فایل CMYK رو اجرا میکنید فتوشاپ از Color Profile به نام U.S. Web Coated (SWOP) v2 استفاده میکنه بخاطر همین هست که در فتوشاپ رنگ های CMYK با RGB متفات هستند و میتونن رنگ های مشابه چاپ رو نمایش بدند. ولی در ویندوز قابلیت این نوع مد وجود نداره ! البته نرم افزار هایی هستند که این کالر پروفایل درنشون تعریف شده باشه که میتونید از اونا استفاده کنین.
حال اینو هم بگم که در حالت عادی و RGB کالر پروفایل بنام sRGB IEC61966-2.1 هست که میتونید هنگام ایجاد یک سند اینها رو مشاهده کنید.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا