دوستان تو رو خدا کمک کنید

mojtaba 3d

Member
سلام به همه دوستای عریزم راستش تمام کارها جزئیات محیط یه انیمیشن مسابقات ماشین رو تکمیل کردم فقط مونده انیمتش که وقتی ماشین ها رو میارم تو محیط خیلی سنگین میشه و اصلا نمیشه تو فضا کار کرد.چطور میتونم حجم مقدار فضای اشغال شدده توسط آبجکت های دیگرو کاهش بدم یا بالاخره کاری که بشه باهاش هم رندر گرفت و هم به راحتی داخل مکس کار کرد.ممنون خواهشا هر چی میدونید بگید من باید تا 3 شنبه کارو ببرم شرکت :cry:. اینم سیستم منه

RAm:8 gig
cpu:core i3-2100 3.10Ghz
grapic:1gig geforce 9400

موفق باشید.:rose:

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
ابجکت ها رو می تونی به باکس تبدیل کنی تو propertis ابجکت ها برو و show as box یک همچین چیزی هست بزن. یا به پروکسی تبدیلشون کن. که اگر تو گوگل بزنی. تبدیل اجسام به پروکسی تو همین سایت هم آموزش هست

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
فکر کنم فعال کردن Display as a box که madmaster جان گفت سریع تر باشه.
راه دومم هم که تبدیل به پر-ا-کسی هستش و اگر وی ری رو نصب کرده باشی، کافیه مدل هات رو انتخاب کنی و روشون کلیک راست کنی و آخر منو اگر نگاه کنی گزینه ای برای این کار هست (اسمش یادم نیست) اما بازم میگم، راه اول سرعتش بیشتره.
** راه بعدی هم که همه ی حرفه ای ها انجام میدن لایه بندی کردن آبجکت هاست. یعنی شما میتونید یه سری آبجکت رو داخل یک لایه بریزید و بعد لایه رو Hide کنید، اینجوری لایه معلوم نیست که بخواد سرعت رو بیاره پایین اما رندر هم میشه، خیلی راحت!

mojtaba 3d

Member
پاسخ rasoulvalli

ببخشید rasoulvalli جان آخه من زیاد حرفه ای نیستم تازه کارم چیکار کنم خوب ؟؟؟؟. حالا چرا میزنی بابا.:cry:

Ultra3D

Well-Known Member
با نرم افزار هایی مثل تو پو گان پلی هاش رو کم کن سبکتر می شه ... اگه بتونی درست و حسابی باهاش کار کنی به کیفیت مدل هات لطمه نمی زنه

جدیدترین ارسال ها

بالا