دوستان برنامه نویس خوبم، توجه کنید!!!

I.NoBody

Active Member
فکر می کنم وقتشه کمی در مورد کمک هایی که به دیگران می کنیم، محطاط تر باشیم.
من معمولاً سعي مي كنم در حد توانم به سايرين كمك كنم. ولي چند روز پيش از يكي از دوستان نزديكم چيزي شنيدم كه خيلي ناراحتم كرد.
ايشون فقط ميتونه سايت هاي استاتيك با FrontPage طراحي كنه. چند روز پيش يه مشتري داشت كه ازش يه بخش دايناميك مي خواست و بعد از اينكه مشتري رفت، دوستم به من گفت "مي رم توي انجمن مجيدآنلاين و برنامه نويس و ... درخواست ميدم، يه برنامه نويس الاف پيدا ميشه كدو برام بنويسه. مگه ديوونه ام هزينه برنامه نويسي بدم!"(البته ايشون نمي دونست كه من توي انجمن ها فعاليت مي كنم)
خوب اين مساله خيلي برام سنگين بود و تازه فهميدم كه ما با اين كمك هاي بي دريغمون به افراد سودجو، داريم هم تيشه به ريشه خودمون مي زنيم و هم تنبل پروري و آماده خور پروري مي كنيم.

الآن چند وقتی هست که خیلی ها بدون اینکه چیزی از برنامه نویسی وب سر در بیارن، میان و میگن ما می خوایم تو سایتمون فلان کار رو بکنیم و هیچی هم از برنامه نویسی نمی دونیم. بعدش هم یه آدم دلسوز پیدا میشه و کل کار رو براش رایگان انجام میده و ...

نمی خوام بگم همه کسانی که میان و نیازشون رو به این صورت مطرح می کنن، نیت مثبتی ندارند. ولی احتیاط شرط عقل هست.

امیدوارم کسی از این مطلب من نرنجه

yakoza

Well-Known Member
والا ما نه بیکاریم نه الاف !

فقط چون شنیدیم ذکات علم یاد دادن اونه داریم در حد توانمون به دوستان جواب میدیم

امیدوارم که سوء استفاده نباشه ولی من سعی میکنم سوالایی رو جواب بدم که طرف خودش یه کارایی کرده باشه ولی یه جا به مشکل برخورده باشه و نتونه حلش کنه در غیر این صورت جواب نمیدم شما هم همین کارو کنید

25mordad

Member
ما ( البته اونی که این کارو می کنه شایدم شما ها ) پاداش کار خودمون رو بعدا می گیریم اونم چوب کار زشتشو بعدن می خوره...البته این اعتقاد منه

saidshp

Member
inobody عزیز خیلی ممنون که اطلاع دادی
اینا همون ادمهایی هستند که محبت دیگران رو پای زرنگی خودشون میذارن.

بر شماست که ازادانه انچه دارید تقسیم کنید و بیش از انچه می دهید طلب نکنید
دی ریچارد هیپ مولف موتور SQLite

چقدر قشنگ گفته دیگه ازاین بهتر نمیشه.
درسته گفته ازادانه انچه دارید تقسیم کنید ولی در عوض گفته اگه چیزی ارائه دادید کمکی کردید در این صورته که میتونید طلب کنید

به نظر من که کاربر هایی که می خوان سواستفاده کنن کاملا مشخصه.
اون کاربرهایی هم که میخوان واقعا برنامه نویسی رو یاد بگیرن هم کاملا مشخصتره چون مدام پی گیر هستن وراهنمایی میخوان .

آخرین ویرایش:

I.NoBody

Active Member
از پاسخ و همفکری همه دوستان ممنونم.
البته برای کسی سوء تفاهم نشه ها!
من منظورم این نیست که به کسی کمک نکنیم.
منظورم اینه که سیاست کمک کردنمون طوری باشه که کسی سوء استفاده نکنه.
همونطور که میدونید اینجا انجمن رفع اشکال هست. یعنی ما باید در حد توانمون ماهیگیری صحیح رو به دوستانمون یاد بدیم، نه اینکه ماهی کباب شده و لذیذ رو بدیم بخورن. گاهی اوقات هم بعضی از دوستان یه سری آموزش می گذارند که این خودش کار پسندیده ای هست و کسانی هم که از این آموزش ها استفاده می کنند، لیاقت کمک رسانی رو دارند.
در هر صورت امیدوارم رونق این انجمن بیش از پیش بشه و همه به هم کمک کنند بدون اینکه به خودشون و جامعه برنامه نویسی ظلمی بشه

نقل قول: من به یه فروشگاه احتیاج دارم دوستان کمک کن یا بنویسن

این دیگه معلومه سوء استفادس

بقول دوستمون هلو برو تو گلو نباشه

amir01

Well-Known Member
دقیقا من چند بار اینو گفتم ولی متاسفانه همه فکر میکردن که من به این خاطر میگم که کمک نکنم.
متاسفم...
نمیدونم چرا اینجوریه که تا می بینیم که یه عده ای دارن برامون بدون چشم داشت کاری انجام میدن میخوایم سو استفاده کنیم. متاسفم

I.NoBody

Active Member
دقیقا من چند بار اینو گفتم ولی متاسفانه همه فکر میکردن که من به این خاطر میگم که کمک نکنم.
متاسفم...
نمیدونم چرا اینجوریه که تا می بینیم که یه عده ای دارن برامون بدون چشم داشت کاری انجام میدن میخوایم سو استفاده کنیم. متاسفم
همه جا آدم سوء استفاده گر پيدا ميشه.
اما بدتر از اونها، برخي از برنامه نويس ها هستند كه فكر مي كنن اگر اينجوري كد بنويسن، قدرت برنامه نويسي خودشونو نشون دادن. غافل از اينكه جز پايين آوردن ارزش خودشون و ارزش كار همكارانشون، هيچ نتيجه اي حاصل نميشه

من خودم تا حالا برای یاد دادن چیزی از کسی پولی نگرفتم (البته برای یاد گرفتن هم پولی خرج نکردم !!)
واقعا حرف به جای زدن آقای I,NoBody .. ولی دقت کنید وقتی یه بار کسی تو فورم از پول صحبت میکنه میگن چه خبره و ..
شما خودت از هزارتا کد مفت استفاده میکنی حالا زورت میات یه چی مفت بدی ..

پس سعی کنیم خودمون رو هم اصلاح کنیم
با تشکر .

I.NoBody

Active Member
شما خودت از هزارتا کد مفت استفاده میکنی حالا زورت میات یه چی مفت بدی ..
نه تنها من، بلکه برنامه نویسان بزرگ دنیا هم از کدهایی که شما اسمشو می ذاری مفت و من می ذارم اپن سورس، استفاده می کنند.
من اگر از کد آماده ای استفاده کردم، از کدهایی بوده که نویسنده اش به هدف اپن سورس ارائه داده و من هم مثل بقیه استفاده می کنم.
هیچوقت نیومدم با دوز و کلک و سوء استفاده، از کدی استفاده کنم.
من خودم تا حالا برای یاد دادن چیزی از کسی پولی نگرفتم (البته برای یاد گرفتن هم پولی خرج نکردم !!)
ضمناً من قبلاً هم گفتم و سابقه ام هم نشون می ده که هم چیزهای زیادی از دوستان یاد گرفتم و هم چیز های زیادی یاد دادم.
من با یاد دادن و یاد گرفتن مشکلی ندارم و همونطور که گفتم با آموزش ماهیگیری مشکلی ندارم ولی با دادن ماهی به اشخاص با نیات خودپسندانه مشکل دارم.

Omid PLUS

Member
نه تنها من، بلکه برنامه نویسان بزرگ دنیا هم از کدهایی که شما اسمشو می ذاری مفت و من می ذارم اپن سورس، استفاده می کنند.
من اگر از کد آماده ای استفاده کردم، از کدهایی بوده که نویسنده اش به هدف اپن سورس ارائه داده و من هم مثل بقیه استفاده می کنم.
هیچوقت نیومدم با دوز و کلک و سوء استفاده، از کدی استفاده کنم.

ضمناً من قبلاً هم گفتم و سابقه ام هم نشون می ده که هم چیزهای زیادی از دوستان یاد گرفتم و هم چیز های زیادی یاد دادم.
من با یاد دادن و یاد گرفتن مشکلی ندارم و همونطور که گفتم با آموزش ماهیگیری مشکلی ندارم ولی با دادن ماهی به اشخاص با نیات خودپسندانه مشکل دارم.
اولاً که برنامه نویس های بزرگ از کدهای OpenSource استفاده نمیکنند، چون دست همه هست و راحت میشه توش Bug پیدا کرد.:)

اینو باید درنظر گرفت که به هرکسی که کمک احتیاج داره باید کمک کرد ولی کسی که میخواد سوء استفاده کنه نه تنها نباید کمک کرد بلکه باید باش یه جوری برخورد هم بشه.:rose:

ولی کلاً یاد دادن چیز به دیگران کار خیلی خوب و پسندیده ای هستش به شرطی که سوء استفاده نشه.

Omid PLUS

Member
من خواهش کردم از بحث اصلی خارج نشیم.:rose:
بحث بی جا

.:مسعود
اصلاً هرچی شما میگی درسته، لطفاً بحث رو به بیراهه نکشیم.:sad:

خواهش میکنم دیگه این بحث رو ادامه ندیم و به بحث اصلی بپردازیم.:)

جدیدترین ارسال ها

بالا