دور زدن Adsl

hamid_131

Active Member
با عرض سلام وخسته نباشيد خدمت دوستان
من در يك مدرسه كار ميكنم امسال براي مدارس اينترنت ملي در نظر گرفته اند و مدرسه ما هم تحت پوشش قرار گرفته است ولي اين اينترنت فقط 4 تا سايت رو باز ميكنه آيا راهي هست كه من قادر باشم اين فيلترينگ رو دور بزنم يا نه ؟

با تشكر از دوستان

آخرین ویرایش:

aloo

Active Member
به نظر نمیاد/
اگر خود سرور این کار رو کرده که دیگه نمی شه .
یا یه کاری کن با vpn وصل شو شاید شد

hamid_131

Active Member
به نظر نمیاد/
اگر خود سرور این کار رو کرده که دیگه نمی شه .
یا یه کاری کن با vpn وصل شو شاید شد
-----------------------------------------------------------------------------------------
ميشه بيشتر توضيح بديد
نه فقط سايت رشد و آموزش وپرورش رو باز ميكنه همين

hamid_131

Active Member
vpn رو تست کن ... احتمالاً کا میکنه ...

------------------------------------
چه جوري من بلد نيستم

vpn رو تست کن ... احتمالاً کا میکنه ...

------------------------------------
چه جوري من بلد نيستم

بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
دوست عزيز VPN يك برنامه مي باشد كه IP شما را به كشوري كه سرور در آنجا واقع شده است تغيير مي كند.
تقريبا شبيه ف ي ل ت ر ش ك ن اما با كارايي بيشتر.
البته رايگان نمي باشد.
موفق باشيد

hamid_131

Active Member
سلام
ديروز يه بخش نامه اومد كه سايت رشد نيز ميتونيم باز كنيم به غير از Vpn راه ديگري نداره

hamid_131

Active Member
از دوستان كسي هست كه در مورد اينترنت ملي مقاله يا مطلبي داشته باشه ؟؟؟؟؟

emad_67

Member
در مورد اینکه بخوای دور بزنی فکر نکنم راهی باشه چون اصلا بحث فیلترینگ نیستش که مثلا بخوای با vpn ردش کنی. مثلا اگه مثل اینترانت تبیان باشه نمیشه کاریش کرد . در این حالت هم معمولا غیر از سایت هایی که گفته شده اگه آدرس دیگه ای رو بزنی cant not display میده ولی اگه مثلا آدرس یه سایت مثل yahoo رو میزنی و صفحه با acces deined و از این چیزا مواجه میشه میتونی با vpn ردش کنی.

rahimim

Member
بله. مسلما وقتی به غیر از اون 4 تا سایت بقیه جاهارو بستن vpn هم کار نمیکنه چون بالاخره vpn هم باید به یه آی پی و یه سرور وصل بشه.

در مورد اینکه بخوای دور بزنی فکر نکنم راهی باشه چون اصلا بحث فیلترینگ نیستش که مثلا بخوای با vpn ردش کنی. مثلا اگه مثل اینترانت تبیان باشه نمیشه کاریش کرد . در این حالت هم معمولا غیر از سایت هایی که گفته شده اگه آدرس دیگه ای رو بزنی cant not display میده ولی اگه مثلا آدرس یه سایت مثل yahoo رو میزنی و صفحه با acces deined و از این چیزا مواجه میشه میتونی با vpn ردش کنی.

emoneycentre

New Member
اینترنت ملی یا بهتر بگیم، اینترانت ملی! از اطلاعات موجود بر روی یک و فقط یک دیتا سنتر تغذیه میشه و امکان دسترسی به اینترنت آزاد وجود نداره!
تازه دسترسی به تمام منابع دیتا سنتر آموزش و پرورش هم برای شما امکان پذیر نیست، چون بر روی سروری که شما به اون دسترسی دارید آپلود نشده.

تنها راه شما مذاکره با شرکتی هست که به مدرسه ی شما سرویس میده ( در واقع طی یک فرآیند غیر قانونی! ) . اینجوری اونا میتونند ترمینالی رو که به شما سرویس میده آزاد کنند. البته به دلیل اینکه برای خودشون مشکل ساز میشه، تا زمانی که آشنایی زیادی مابینتون نباشه امکان نداره!

mamoolhacker

Active Member
من یادمه که با ultra surf هم میشد !
من اینترانت تبیان رو دور میزدم ! اما سرعت پایین بود !
VPN هم شاید کار کنه اما احتمالش کمه !

emoneycentre

New Member
Ultra Surf مکانیزمش صرفا استفاده از پورت های پروف شده بود، که بدون برنامه هم اگه اسنیفر خوبی باشید میشه ازشون رد شد.
تبیان پروف پورت داشت ( که البته گذشتن از اون هم تقریبا غیر ممکنه)، اما اینجا با اینولید پورت مواجهید که سورف کردنش امکان نداره، چون در تئوری اصلا وجود خارجی نداره!

emoneycentre

New Member
اما در مورد VPN ، کار به مراتب مشکل تر هست. در قدم اول پورت اون نباید بر روی سرور بسته شده باشه که در حال حاضر حتی بعضی از آی اس پی ها هم اونو میبندند،چه برسه به یه سرور اینترانت! ( به دلیل ماهیت Private بودن وی پی ان و امکان نفوذ به سیستم و آی اس پی از طریق سرور وی پی ان ... )

در مورد شبکه ی رشد، تبیان،irib،آموزش،همراه اول و ... این پورت کار نمیکنه! و تا اونجا که من چک کردم، فقط اینترانت شبکه توزیع برق به دلیل نیازش از اون استفاده می کنه.......
پس لطفا دیگه بحث غیر مرتبط VPN رو مطرح نکنید

جدیدترین ارسال ها

بالا