دوره فلش مدرک فلش!!!!!؟؟؟؟؟؟

mshgames

Well-Known Member
با سلام خدمت دوستانه گلم در مجید آنلاین

یه سوال داشتم (البته

آیا تو دانشگاه مثلا رشته کامپیوتر مقطع کارشناسیش درسی به نام کار با نرم افزار فلش یا مربوط به فلش باشه وجود داره یا نه چون من از بعضی شنیدم که مثلا فلان استاد تو دانشگاه داشت مبحث مووی کلیپا رو درس میداد تو فلش و یا .....

و یه سوال دیگه این مدرک فلش که یه دوره 60 جلسه ای مثلا چه بدردی میخوره که طرف نزدیکه 200 هزار تومان بده و تو این دوره شرکت کنه آیا مدرکش ارزشی داره اگه داره کجا بدرد میخوره ؟؟؟(البته فکر نکنید که من می خوام برم شرکت کنم تو این دوره ها یکی از دوستان ازم پرسید و منم که بلد نبودم جوابشو بدم)

خوب دیگه سواله دیگه ای ندارم

موفق باشید

محمد

amir_s

Active Member
فکر نمیکنم واحدی به نام Flash باشه ... در اکثر رشته های کامپیوتر واحدی به نام گرافیک کامپیوتری هست که دیدم در بعضی جاها Flash ارائه میشه ... و بعضی جاها هم PhotoShop ...

در مورد مدرک هم ... به نظر من ارزشی نداره ... اکثر حرفه ای های فلش مدرک ندارند و اکثر مدرک دارها هم حرفه ای نیستند ...

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

آره محمد جان توي رشته كامپيوتر همونجوري كه شمير جان گفتن يك واحدي هست بنام گرلفيك كه بسته به استاد ببينه با چي حال

مي كنه مي گه با فلان برنامه كار كنيد

براي سوال دوم اين مدرك هيچ بدردي نمي خوره و فقط در حد مبتدي آموزش مي دن طرفو كه فقط بدونه موي كليپ چيه چيكار

مي كنه و چيزهاي ديگه اي از برنامه فلش اين مدرك رو فقط براي آموزشگاههايي كه آموزش مي دن بدرد مي خوره كه بتونن تدريس

كنن وگر نه بدرد هيچي نمي خورن

موفق باشيد

mshgames

Well-Known Member
خوب محمد جان

یعنی اون طرف که میره 200 هزار تومان میده بابت دوره اش پولشو میریزه دور

راستی اون استادایی که همین فلشو درس میدن تو آموزشگا ها در چه حدی بلدن ؟؟؟

در کل سوال اصلی اینه امثال ما هم میتونه به عنوان استاد در این آموزشگاها به صورت پیمانکاری (دوره ای) تدریس کنیم !!!(خودت یا خودم و ..)

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

چرا كه نه ؟؟؟

من نمي دونم اونا در چه سطحي هستن ولي براي آموزش همون چيزاي پيش و پا افتاده رو ميگن با يكمكي اكشن

الان كلاس هست خصوصي فكر كنم ساعتي 13000 تومان باشه

موفق باشيد

force

Member
سلام:
ساعتی 13 هزارتومان چی یاد میدن , مگه شما ها که همتون حرفه ای هستین کسی به غیر از خود برنامه فلش چیری یادتون داده؟

جدیدترین ارسال ها

بالا