قالب دوربین Speed Graphic

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام به همگی دوستان عزیزم

کاری که میبینید یک شبیه سازی کامل از مدل یک دوریین قدیمی به نام Speed Graphic هست که در ده 30 میلادی جزء بهترین های این حوزه بود و بارها مورد تکامل قرار گرفت .
این مدل رو در کمتر از 16 ساعت کاری کاملش کردم و تمام مراحل کار هم در Max انجام شده و برای PostProduction هم از Combustion و Photoshop استفاده شده . این مدل برای مسابقات SpeedModeling طراحی شده و خوشبختانه اول شد ، متاسفانه آخرین کاری بود که برای مسابقات فرستاده شد و مسابقات به دور جدید نرفت :sad:
میخواستم بازم روش کار کنم ولی گفتم روی مدل ماشینم وقت بذارم بهتره :-?

چند رندر میذارم که 1 دونش خام هست برای دیدن جزئیات ، 1 دونه با متریال خام و 2 تا هم کامل

موفق باشید :rose:

*farshid*

کاربر VIP
واقعا عالی شده
بهت تبریک میگم
از طرف من پیشنهاد برای تاپ

مدلینگش فوقالعادس
رندراشم خیلی حالب شدن

یکم میتریال چوب بامپ زیادی داره

ولی کار اونقدر عالی شده که نواقص مترال اصلا به چشم نمیاد
دوخت و دوز چرم واقعا عالیه و دیتیل های ریزی که بکار بردی برق از سر آدم میپرونه
:rose: :shock:
فرخ بیا اینو ببر تاپ

30min

Banned
این فرشید کار آدم رو راحت میکنه چون معمولا " جانا سخن از زبان ما میگوید ! "
همونهایی که فرشید گفت و واقعا تبریک میگم کار فوق العاده ای هستش و در ضمن حوصله و دقت زیادت جای تحسین داره .
در مورد مسابقات هم به شخصه متاسفم که قطع شد امیدوار بودم بعد 3-4 ماه که مسابقه رو میبینم 50-60 تا شرکت کننده داشته باشه اما .... بگذریم :wink:
موفق باشی .

Borhan72

خسته‌ی خسته...
خيييييلی عالی شده...
همونطور كه فرشيد گفت بامپش زياده و به جز اون به نظرم متريال های فلزی جلوش يكنواخت شدن...
به نظرم ارزششو داره يه كم بيشتر رو رندرش كار كنی، چون قراره بره تاپ :wink:

Mj

Well-Known Member
سلام
زیباست دوسته من
خیلی لذت بردم
ولی چرا تو طرح دوم از سمت راست لنز دوربین طلایی شده؟
موفق باشی

Hi MAJID

کاربر VIP
سلام دوست عزیز :rose:
واقعا که خیلی زیباست . دقیقا مال آخرین مسابقه ای بود که شرکت کردیم که به حق کار زیبای شما اول شد:oops:
بخاطر پر جزئیات بودن طرحتون و همچنین طراحی و رندر زیبا بهتون تبریک میگم :rose:
من هم درخواست تاپ گالری دارم از فرخ عزیز :rose:

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
واو
پژمان من اسمتو میخوام بزارم آقای جزئیات:lol::wink:
عالیه غیر از طلایی بودن لنز و بامپ زیاد تو تصویر شماره 3 که احتمالن چون واسه دهه 30 هستش اونجوری بوده چوبش
عالیه پیجنهاد واشه تاپ گالری
اینم مال دوران سربازیه؟
یه جورایی شدی تکاور و نیروی ویژه جزئیات:wink:
موفق باشی :rose:

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام بچه ها

واقعاً شرمنده کردید منو با این همه لطفی که دارید :rose:

در مورد بامپ چوبش به خدا مدل اصلیش ازینم بیشتر بامپ داشت ، انگار یه تیکه چوب باشه :-? تازه من کمش کردم . یکی از ویژگی های این دوربین که یه جورایی واسه خودش اسطوره در نسل گذشته دوربین ها به حساب مییاد ، کیفیت بسیار بالا و لوکس بودنش بوده که امروزه به عنوان عتیقجات گران قیمت به فروش میرسه چون از بهترین نوع چوب و طلا و نقره در ساختش استفاده میشد . :paint:

در مورد رنگ طلاییه داخل لنز دوربین هم انعکاس فلز طلاییه دورش هست که طبیعتاً در اون منعکس میشه :-?

رندر خام رو با MentalRay گرفتم ، مدل با متریال رو با QuickSilver و دو رندر فاینال رو با VRay گرفتم .
دستگاه من کاملا معمولی هست ولی واقعا مچ ، چون برای خرید تک تک قطعاتش حسابی تحقیق کردم و وسواس به خرج دادم .

8 گیگ رم DDR 2 با BUS 800 و CL5 و ولتاژ 1.95v از نوع Gaming و برند Patriot

CPU : Q8400 با FSB 1333 و فرکانس 2.66

مادربرد :ASUS P5W DH Deluxe 775

VGA : از شرکت SAPPHIRE و چیپ 5770

به دلیل مچ بودن کامل قطعات و تنظیم دقیق تک تک چیپست ها و پردازنده و دور فن ها و سیستم خنک کننده مناسب ، خدارو شکر تاحالا مشکلی در هیچ برنامه ای نداشتم . :)

موفق باشید :rose:

hadi_nn

Member
خیلی خیلی خوشگل شده
خیلی خوشم اومد مثل همه کارهای دیگت
خسته نباشی عزیز
تبریک میگم به خاطر سلیقه و مهارتت

Farrokh

Active Member
به به

ببخشید که یکم دیر کردم ولی مهم اینه که بالاخره اومدم :green:

همون توی دوران مسابقات اسپید مدلینگ هم من عاشق این کار شدم
الان رندر شده و خیلی خوشکل تر داره خودشو نشون می ده

جزئیات کار واقعا خیره کننده هست
(خیلی حوصله گذاشتی براش ، من نگاش که می کنم سرم گیج می ره :green:)

روی رندرش نقد زیاد دارم
ولی چون مدلینگ و دیتیل پردازیش عاااالی هست و همچنین رندر های نسبتا شکیلی هم داره
می فرستمش به تاپ گالری :rose:

maduox

New Member
سلام من که نتونستم کرو ببینم چنتا از پیجهای شما که توش کار بود رو اصلا نتونستم ببینم تعجب کردم که دوستان از چی تعریف میکنند :-?

جدیدترین ارسال ها

بالا