دوربین و آموزش عکاسی

Jim Jim

Well-Known Member
سلام و درود

با توجه به درخواست دوستان تصمیم دارم در این پست به آموزش و پاسخ به سوالات شما عزیزان در حوزه دوربین و عکاسی بپردازم

عزیزانی که علاقه مند هستند و به تازگی قصد ورود به این هنر را دارند توجه کنند:
- برای آموختن و عکاسی حرفه ای، قطعا شما نیاز به دوربین dslr (دوربین های لنز خور) دارید تا به درک مفاهیم بپردازید اما مدل دوربین مهم نیست
- همچنین دوربین داشتن و عکس گرفتن به معنای عکاس بودن نیست
- برای ثبت تصاویر حرفه ای، نیاز به دوربین خوب داشتن نیست بلکه دانش کافی و هنر شما مهم تر است

دوستانی که قصد همراهی در این پست رو دارند توضیحی از مدل دوربین، فعالیت عکاسی و علاقه خود را بفرمایند

با آرزوی موفقیت

Mocha

Banned
با توجه به گران بودن کلاس های عکاسی مطمئنا مخاطب زیاد داره این پست ها و در عین حال با توجه به اینکه خیلی ها خیلی استارت ها رو زدن و بعد بیخیال شدن یه جورایی کاربرا هم زده شدن .
به نظرم شما اگه آموزش رو شروع کنید مخاطب خودتون رو خواهید داشت اما به شرط اینکه مطالبتون مفید باشه و استمرار هم داشته باشه .
من خودم عاشق عکاسی هستم و با دوربین نه چندان حرفه ای که دارم عکس زیاد میگیرم و مطمئنا از آموزش های شما استفاده میکنم .
موفق باشی دوست عزیز .

20مهدی

Member
با سلام
لطفا در مورد عکاسی از بناهای معماری یا ساختمان توضیحاتی بدین
تشکر برای مطالب مفیدتدن.

Jim Jim

Well-Known Member
عکاسی بیش از 140 شاخه مختلف داره که معماری یکی از آنهاست و مثلا در امریکا 4 سال فقط جهت عکاسی از مارها تحصیل می شه
بنابراین به صرف داشتن دوربین نمی توان در هر شاخه ای به عکاسی حرفه ای پرداخت بلکه باید تخصصی فعالیت کنید
از این رو در این پست نمی توانیم به طور تخصصی به شاخه معماری و یا دیگر شاخه ها بپردازیم بلکه صرفا به راهنمایی و پاسخ سوالات شما می پردازیم
فارغ از تنوع و شاخه های مختلف عکاسی، شما ملزم به داشتن دوربین slr و تسلط به دوربین و آشنا به مفاهیم اولیه عکاسی هستید
به همین منظور همانطور که در پست اول اشاره شد:
دوستانی که قصد همراهی در این پست رو دارند توضیحی از مدل دوربین، فعالیت عکاسی و علاقه خود را بفرمایند

Jim Jim

Well-Known Member
عکاسی معماری نکات و شرایط خاص خود را دارد
در شاخه معماری شما در استودیو شخصی و با در اختیا داشتن ابزارهای کمکی و نورپردازی عکاسی نمی کنید در نتیجه کنترل کاملی روی سوژه ندارید
پس باید شرایط رو به خوبی بسنجید و در زمان مناسب عکاسی کنید
یکی از مهمترین موضوعات در عکاسی بحث نور هست که در باب نور سنجی مورد توجه قرار می گیرد
عکاسان حرفه ای جهت عکاسی از بناها و ساختمان ها، در هر زمانی به عکاسی نمی پردازند
باید به تابش نور خورشید به ساختمان توجه بشه
به کنتراست و سایه روشن هایی که روی بنا ها ایجاد شده توجه کنید
و ممکنه نیاز به استفاده از تکنینک hdr داشته باشید
خطای پرسپکتیو می تونه بسیار آزار دهنده باشه که باید از لنز مناسب استفاده کنید
اغلب به زاویه دید باز نیاز دارید که باید از لنز های واید استفاده کنید
گاهی اوقات بر خلاف شاحه های دیگر عکاسی، شما نیاز به رعایت تقارن دارید و در نظر گرفتن خطوط افقی و عمودی کمک شایانی به درک بهتر تصاویر می کنه
و در پایان قطعا عکسی که ثبت می کنید، نیاز به ویرایش خواهد داشت
که مثلا با فتوشاپ می تونید اقدام به اصلاح کادر، نور و رنگها و اصلاح خطوط و پرسپکتیو بپردازید

20مهدی

Member
خیلی ممنون از راهنمایی شما
در مورد تقصیمات کادر بنده همیشه به مشکل بر میخورم
ایجاد تناسب در کار به نظرم خیلی مهمه که تو آموزشها خیلی کم بهش توجه شده.
ممنون میشم توضیحاتی بدین.
البته منظورم صرفا برای معماری نیست یه توضیح کلی
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا