) دوربينشم قيمتهاي قشنگي داره به نظر من بهترينها ميتونه Bronica و Mamiya باشه Pentax هم خوبه ولي بعد از اين دوتا اگه واسه كار آتليه ميخواين قطع بزرگ خوبه ولي پول زياديه و قطع متوسط هم سبكتره هم ارزونتر با همون كيفيت من خودم با هردوش تو آتليه كار كردم و هيچ تفاوتي نداره...ToFaN گفت:داش ميتوني بهترين مارك ها رو اسپلش رو با انگيليسي بزني يا اينكه سايتش من سرچ كنم اينجا آخه ما اينجا تو دبي يه چاپخونه داريم ( نسبتا بزرگ ) حالا مي خواييم يه دوربين فوق العاده حرفه اي بخريم (پولش و بيخيال )حالا بهترين مارك ها رو مي خواستم بدونم
دمت
يه سريش با Canon EOS-300V يه سريش با Ricoh XR-1s (الان ديگه گير نمياد قديميه ولي عاليه) يه سريش با Zenit 12XP و يه سريشم با Mercury E-350v (چون زياد از عكاسي ديجيتال خوشم نمياد اين دوربينمه ولي واقعا باهاش حال ميكنم با اينكه ارزونه ولي كيفيتش مطلوبه)...ToFaN گفت:اي ول دمت گرم
عكاس هاي سايتت و با چه دوربين هاي گرفتي؟
با حال شده

ممنون از اطلاعاتت پس تو ايران هسلبلاد تو بورسه؟ خوب اينم يه اطلاع بود كه من نميدونستم و مرزبان مثل هميشه به من آموختMarzban گفت:در تكميل صحبت هاي دوست خوبم پوريا بايد عرض كنم كه دوربين هائي كه براي كار هاي حرفه مثلا صنعتي و يا اتليه استفاده ميشه دوربين هاي قطع متوسط و يا قطع بزرگ هستند .
قطع هاي متوسط اندازه فيلمشان 120 ميليمتر هستند.
معرف ترين شركت در زمينه ساخت اين دوربين ها شركت هسلبلاد (Hasselblad) مي باشد.قيمت اين دوربين در ايران چيزي بيش يك ميليون و نيم است.فكر كنم دو تا بك هم روش باشه.بك رول و بك تخت.امكان نصب بك ديجيتال هم روي ان وجود دارد كه بك ديجيتال به تنهائي چنديدن ميلويون تومان است.
شركت ماميا(Mamyia) نيز در زمينه ساخت اين دوربين ها خيلي نعروف است مدل RB67 اين دوربين به همراه يك بك رول و تخت چيزي خدود 900 هزار تومان است(البته اگر درست خاطرم باشه)
شركت هاي ديگري هم نظير برونيكا و و پنتاكس هم به ساخت اين دوربين ها مشغول هستند ولي اين مارك ها زياد در ايران بورس نيستند.
دوربين هاي قطع متوسط به خاطر قطع بزرگ فيل و قطر بزرگ تر لنز (چيزي در حدود 90 ميليمتر) براي عكسبرداري صنعتي و معماري بسيار مناسب هستند.چون اصلا به پرسپيكتو تصوير اسيبي نمي رسانند.
لنز هاي استاندارد اين دوربين ها 80 ميليمتر هستند
اگر سوال ديگري همبود در خدمت گذاري حاضرم
عكس بلاگ چي شده؟