دوتا سوال ! تو رو خدا کمک کنید

s-mohammadi

Member
با سلام . خواهش می کنم هر کی میدونه کمک کنه >
وقتی سیستمم رو روشن می کنم بعد از تقریبا 10 یا 15 دقیقه بعد از سمت چپ مانیتور به سمت داخل خطهای خاکستری زیادی ایجاد میشه که گاهی طولانی مدت میمونه و گاهی زود از بین میره . با print screen عکس گرفتم که بذارم ببینید اما دیدیم اصلا تو عکس این خطوط نمی افته . ممکنه از مانیتورم باشه یا از کارت گرافیکمه ؟
و سوال دوم اینکه دو روزه وقتی با موسم کار میکنم یدفعه هنگ می کنه و وقتی میخواهد درست بشه دیلینگ دیلینگ آهنگ می زنه ! گاهی هم توقسمت کازیه یه پیغامی در مورد نصب usb divice میده .
ممنون میشم اگه کمکم کنید
با تشکر : محمدی

divaneh_to

Member
سلام :
در مورد مشکل تصویرتون باید تست کنید یعنی اینکه کارت گرافیکتون رو رو یک سیستم دیگه نصب کنید اگر مشکلی نداشت یعنی مانیتورتون مشکل داره .
در مورد موس هم 2 راه دارید به Divice manager برید و Usb Divice رو یک بار Uninstall کنید و سیستم رو برای شناخت مجدد Restart کنید و دیگر اینکه احتمال دارد کابل موس شما قطعی داشته باشد که وقتی قطع و وصل میشه دلینگ دلینگ می کنه .

WindowsLab

Member
سلام
شما گفتید تو عکس اینها نمی افته ،به احتمال خیلی زیاد خروجی تصویر گرافیک سالم است و ایراد از مانتیور است (من مشابه این مورد رو هم یک جا دیگه دیدم ، اونجا وقتی به مانیتور ضربه می زدم ، صفحه نمایش زاویه پیدا می کرد!!)
در مورد موس هم به احتمال خیلی زیاد با نصب مجدد راه انداز تصحیح میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا