بی بی کد دوبلکس

سلام دوستان اجرای این کار بر میگرده به سال پیش ولی طرحش ماله امساله کارمون برعکس شده دیگه ماله زمانی که mdf قرمز و کرم مد بود طرحو ببنین مسلما هر طرحی مشکلی داره چون گل بی عیب خداست فقط انتفاد کنین

آخرین ویرایش:
درود
در طرح اولی سمت چپ نویز داری و شدتشم میشه گفت بالاست
بعد کنار در یه قطعه هست اون چیه؟؟؟؟:green:
اون سه تا طرح من خیلی به شخصه حال کردم من معمار نیستم ولی معماران رو دوست دارم:)
نور خورشید رو نتونستی مهار کنی برادر بدجوری روشن شده :wink:

اینو دورغ نمی گم ولی mfd کلا نویز داره تو واقعیت خورشید هم نورش زیاد شده

Hamed

Active Member
سلام
من با سواد کمم یکم نقد کنم این کار حال میده...
در کل کار زیبایی با این که طراحیش یکم کهنست که خودتم دلیلشو گفتی و واقعا خسته نباشی...
اما من در مورد معماری چیزی نمی دونم اما از لحاظ طراحیش تا اونجایی که معلومه سه تا در کنار هم اونم جلوی پا گرد بد نیست...؟؟؟
اون یه تیکه پشت دیوار شومینه که سنگ دکوراتیو شده چرا تا پایین اومده؟؟؟
فضای پذیرایی خیلی برزگ به نظر نمیرسه؟؟؟با این ست مبل چطوری پرش کرده؟؟!!!!
این خونه کجاست عجب پنجره ای داره؟؟؟
بالای شومینه چوبه یا ام دی اف؟؟؟داغون میشه...
اون بالا بار منظورمه ام دی افه چرخونده و سایز بندیش بیچاره میکنه آدمو تو همچین خونه ای حیف نیست چوب کار نشده؟؟؟
در مورد مکسشم یکم نویز توش زیاده و یه کم باید روی بامپ و یو وی ها بیشتر کار میکردی و تمرکز رندر و کیفیتشو روی high میزاشتی و
hsph.subdivs: 80
interp .samples :40
خیلی بهتر میشد
موفق باشی

علی علی

Hamed

Active Member
کی میگه ام دی اف نویز داره پدر من؟؟؟من هزارتا ام دی اف بدونه نویز نشونت میدم حتیی تو نور خورشید جیگر طلا

ام دی اف آبانوز عکس های اجرایی شم دارم کع اگه دوست دارید بزارم دقیقا همینه

ali_118

کاربر VIP
دوست عزیز ، ام دی اف نویز داره
اما نویزش دیگه روی دیوار و وسایل اتاق نمی افته که :green:
همونطور که بچه ها گفتن مشکل از تنظیمات رندر هست
موفق باشید

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
با سلام.خوبید؟
مرسی از حامد که همیشه برای خوده من یه استاد توی اجراست.چون تاحالا تو اجرا نبودم خیلی خوشم میاد که جیگرم حامد همه چیرو میدونه!

اول یه نکته ای رو متذکر بشم.
ببینید من نمی فهمم چرا باید واژه معماری کهنه اسم برد؟!:green:
پس بگم برج ایفل رو دیدی؟‌خیلی کهنه و داغونه!:)

عزیزان کار زیبا همیشه زیباست.این کار به لحاظ معماری واقعا کار خوبی شده.
قرمز کرم مد بود الان نیست
تورو خدا اینجوری نگین.
قرمز و کرم 2 تا رنگ هستن که با هم ترکیب خوبی میدن.همینطور قهوه ای ... متاسفانه ما دچار مدگرائی هستیم.... به نظرم مدگرایی کار قشنگی نیست.قبلا میگفتن فلان شلوار جین مد هست الان گرفتم روش سمباده کشیدن پاره پوره کردن به اسم مد شلوار جر رفته رو میارن...ملت هم می خرن! اما هیچ کس به این نکته توجه نمیکنه که آقا جان زیبایی لباس در مرتب و منظم و آراسته بودنشه.یه جنتلمن مرتب میپوشه.نه پاره!
معماری هم همینطوره..کرم قهوه ای قرمز قهوه ای ... اینها ترکیب رنگهایی هستن زیبا پس کهنه نمیشن.
حتی سبک معماریشم مدزن وجالبه..نه کهنه

نقاط قوت:
1- رنگ بندی خوب
2-فضای دلباز و دوست داشتنی
3-استفاده زیبا و به جا از فرم منحنی و عدم افراط
4-شخصا از اتاق خواب تاریک خوشم میاد از روشن خوشم نمیاد.اما اینجا صورتی قشنگی شده.آفرین

نقد:
1-حال و پذیرایی بزرگ شده اما خوب مدیریت نشده.پرتی زیاد داره..
2-هیچ وقت در اتاق نباید به روی پذیرایی باز بشه.این یه اصول اصلی هست.و با یه میز تلویزیون نمیشه سمبلش کرد
3-نور مخفی چرا زرده؟
4- با حامد درباره پنجره موافقم.چنین پنجره ای ایراد داره:
توی زمستون باعث سرما و نور آزار دهنده.چون زاویه آفتاب تو زمستون تند هست
تابستون باعث گرما زیاد و نور شدید میشه.
زلزله اگه اون شیشه ها بشکنه 100 درصد باعث خون خون ریزی میشه
کلی پول پرده میشه....
خوبی پرده بزرگ : بچه های فامیل از طبقه دوم میپرن اینو میگیرن سر میخورن تا پائین!:evil:
5- یه خورده تو تعدد عناصر افراط شده... قرمز کرم قهوه ای سنگ آنتیک فرم منحنی سقف ستاره دارو ....
معمولا 2 تا 3 تاش با هم جالبه.همه با هم هچل هف میشه!
در مورد مکس کار مکس هم می تونین برای تنظیمات طلائی سبک و ایده آل و با دقت به لینک امضام (ترجمه کتاب جامع وی ری ) برین..هر چی بخواین چیزخوب در مورد تنظیمات رندر توش هست.

Mahshid_f3497

Active Member
کارتون خوب شده ولی تو عکس اولی بالش غیر طبیعی و نوری که از پنجره ات هم می تابه یکجوریه... کرو های دیوار و سقفتون رو خوب در آوردین میشه یکم راجش توضیح بدین

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
نقد:
1-حال و پذیرایی بزرگ شده اما خوب مدیریت نشده.پرتی زیاد داره..
2-هیچ وقت در اتاق نباید به روی پذیرایی باز بشه.این یه اصول اصلی هست.و با یه میز تلویزیون نمیشه سمبلش کرد
3-نور مخفی چرا زرده؟
4- با حامد درباره پنجره موافقم.چنین پنجره ای ایراد داره:
توی زمستون باعث سرما و نور آزار دهنده.چون زاویه آفتاب تو زمستون تند هست
تابستون باعث گرما زیاد و نور شدید میشه.
زلزله اگه اون شیشه ها بشکنه 100 درصد باعث خون خون ریزی میشه
کلی پول پرده میشه....
خوبی پرده بزرگ : بچه های فامیل از طبقه دوم میپرن اینو میگیرن سر میخورن تا پائین!:evil:
5- یه خورده تو تعدد عناصر افراط شده... قرمز کرم قهوه ای سنگ آنتیک فرم منحنی سقف ستاره دارو ....
معمولا 2 تا 3 تاش با هم جالبه.همه با هم هچل هف میشه!
در مورد مکس کار مکس هم می تونین برای تنظیمات طلائی سبک و ایده آل و با دقت به لینک امضام (ترجمه کتاب جامع وی ری ) برین..هر چی بخواین چیزخوب در مورد تنظیمات رندر توش هست.
+++++++
تو اتاق خواب تلویزیون چطوری نصب شده رو اون قسمت دیوار که جلو اومده؟؟!!!دوار خیلی شیشه ای شده در ضمن پایین تلویزیون انگاری پرتگاه نمیدونم چرا حس این که اونجا تموم نشده به آدم میده؟؟!:-?
موفق باشید
با قسمت پذیرایی و اونجایی که lcd رو گذاشتی بسی حال کردم:rose:

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
در ضمن توضیحات کامل در مورد کارتون یادتون نره
موتور رندر، نرم افزاری که استفاده کردین، طراحی از خودتونه یا نه؟!

*farshid*

کاربر VIP
من کلا چند تا رندر مختلف میبینم نمیتونم بنقدم
در کل خوبه
یکم زیادی بازاری شده

در مورد از مد افتادن mdf قرمز هم بگم که :
:mad:
این حرفا یعنی چی>؟
نه واقعا یعنی چی؟
هاین؟

چرا اینقدر بازاری
چرا اینقدر متریالیستی
چرا اینقدر عوامانه
یکم هنرمندانه تر و معمارانه تر به کارت نگاه کن

Mj

Well-Known Member
وای عجب حاله قشنگی....
بسی لذت بخش بود
ولی نور پنجره خیلی زیاده (کمی غیره طبیعی شده)
موفق باشی:rose:

Hamed

Active Member
سلام
عارف جان من استاد نیستم و اگر خودت مدت کمی شب رو با اجرا کار ها صبح کنی خوب زیر وبم کارا برات رو میشه
و در ضمن خواستم اینو بگم که خیلی از بچه های این سایت فقط عشق کار با مکس رو دارن تا این که به اجرا فکر کنن بعضی ها هم به خاطر همین کارشون نا میزون در میآد یا به اصطلاح میل یمزنه...

علی علی

جدیدترین ارسال ها

بالا