Papk : طبری منبع سنیه ؟!؟!؟!؟
ابن اثیر چی ؟؟؟؟؟؟ از کی تاحالا سنی شده ؟
با اين دو جمله ثابت كردي كه اين كتابا رو اصلا نخوندي و فقط اسماشونو ميدوني ...
عزيزم تمام اين كتابايي كه گفتي مال اهل سنته كافيه يه سرچ كوچولو بزني ...
ما دو تا طبري داريم يكي سنيه يكي شيعه منتهي اين كتاب تاريخي رو كه گفتي طبري سني نوشته
به قول بيدمجنون عزيز بالاخره ما بايد مذهبت رو بدونيم تا متناسب با همون جواب بديم
ما كه بالاخره نفهميديم با كجاي قضيه بقيع مشكل داري ؟؟
همونجور كه بچه ها گفتن بايد حرفتو شفاف كني . بگو تو كتابا چي نوشته
Papak:
دوست عزیز ار طرح های شما من همون آغاز استنباط کردم که شما مانند 90 درصد مردم ایران یک شیعه ی
پاک نیت و ظریف دل و نیک اندیش هستید که احساساتی بسیار لطیف در مورد امامان دارید
ولی شوربختانه حقایق تاریخی چیز دیگری عنوان میکنند !
اولا اين نسبت سنجي درست نيست كه نود در صد فقط با احساس برخورد مي كنند 90 در صد اينحور هستند منتهي من اين جور ميگم كه 60 در صدشون هم با منطق و استدلال و هم با احساس و ... اين قضايا رو قبول دارن..
در ضمن من ايراني نيستم من هندي هستم ...
Ali 59
بابا دمت گرم خيلي قشنگ جواب دادي ...
bidemajnon:
الا که اینجوری شد اینم یه کار گرافیکی
دیگه نگین از کارای گرافیکی خبری نیست ها.
bidemajnon استاد عزيز ارادت داريم طرحت خيلي قشنگه مخصوصا اون شعله البته من با اون پسره تو طرح مشكل دارم يعني اينكه اولا بي كيفيته
دوما زاويش به نظرم جلب نيست ... بابا امضاتو حال كردم ايولا
divoone عزيز ممنون
راستي ايليا جان ببخشيد اينقدر عصباني بودم
ديگه اعصابم بهم ريخت خسته شدم هر جا ميري هر كاري دلشون ميخواد ميكنن ولي اگر ما...
heyrane عزيز منم دركت مي كنم ولي كاري نميشه كرد
راستي مدير عزيزي كه به اين پست اعتراض كردن ...
ممنون ازشون
آخه عزيزم براي اينكه يه طرح رو بشه درست فهميد و در ترازوي نقد گذاشت بايد منتقد با همون حس و حال و فهم طراح بياد طرح رو نقد كنه كسي كه از بقيع و ... چيزي نميدونه خوب چطور ميخواد در اين مورد بحث كنه ...
اگه گرافيك خونده باشي اون جا حتما در اين مورد بحثيدند
مثلا من بخوام در مورد طرحي كه براي موزيك رپ كشيده شده نقد كنم بايد از اون موزيك و مبدا و .... چيزايي بدونم و گرنه مني كه از طرح چيزي نفهميدم ميگم اين خطوط كج و معوج چيه ؟ اون حركات و اشارات چيه ؟ و .....
بايد به عرض رفقا برسونم به نظر منم نيازي نيست بحث ادامه پيدا كنه الا اينكه پاپك عزيز حرف تازه اي واسه گفتن داشته باشن ...
ايليا