دهکدۀ افسانه های کوچک

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
یک آهنگری هم دارم طراحی میکنم. فعلاً ساختمونش یکم کار داره ولی کوره و میزکار و اون تیکه آهنی که روش چکش کاری میکنن تموم شده که توی عکسای زیر دیده میشه.
screenshot25.jpg

screenshot26.jpg

این مدل ها یک کم سنگین بودن. از Optimizer خود مکس استفاده کردم نتیجه خوبی نداد، از Multi Resource هم استفاده کردم که بی نتیجه بود ناچار شدم که یک اسکریپت برای Optimize کردن بنویسم که تقریباً چیزی که میخواستم (خراب نشدن شکل کلی مدل در حالی که حجم پولیگانها کمتر میشه ) رسیدم که توی عکس اولی دیده میشه ولی هنوز باید روش کار کنم تا بهتر Optimize کنه. :green: این کار من تقریباً از همه کارهایی که کردم اسکریپت نویسی سنگینی داشت. البته خیلی خوبم هست. واقعاً اگر اسکریپت مکس یا SDK خود مکس نبود خیلی کارا انجام نمیشد. اگر دوست دارید که اسکریپت نویسی رو فول بشین اول آموزش مکس اسکریپت CG Academy رو ببینین. بعدش هم این ویدئو ها که توی لینک زیر هستن ( از سایت Script Spot پیدا کردم لینکو) ببینین و بعد اسکریپتهایی که با فرمت معمول ms هستن از همه لحاظ قابل بررسی ساختار اسکریپت هستن و توی اسکریپت نویسی کمک بزرگیه و شما علاوه بر این که روش انجام یک عمل توسط اسکریپت رو با اجرای اون اسکریپت روی مثلاً یک شی میبینین، کدهایی که این کار رو انجام میدن هم میبینید و مفاهیم مکس اسکریپت رو بهتر درک میکنین.

کد:
http://vimeo.com/album/1514565
اینم تعداد پولیگانها و ورتکسها و بقیه آمار صحنه

stat.jpg

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
تامبنیل بذاری آدم راحت تر می تونه بیاد سر بزنه نظر بده :"> خوب شده منتظر ادامش هستیم:rose:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
اینا رو مستقیم توی گالریم آپلو میکنم اونم تامبنیل اتومات داره یعنی فایل تامب رو جایی ذخیره نمیکنه که بتونم کپیش کنم برای همین نمیشه ازش استفاده کرد. :d

فعلاً که خیلی تا آدماش مونده ولی برای اون تقریباً یک فکرایی کردم روی کاغذ ولی نقاشیم خوب نیست :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا