دنیا را به خاطر فارسی ساز رایگان b1gmail گشتم

rgp000

Member
فارسی ساز سرویس ایمیل دهی b1gmail رو لطف کنین بذارین واسه دانلود. دیگه کم مونده بود که سایت مایکروسافت نرم !

bache +

Well-Known Member
من یه زمان فارسیش کرده بودم!!
متاسفانه pc مو دزد برد!
فارسی کردنش 1-2 روز بیشتر کار نمیبره!
چیز خاصی نداره!

YTERROR

Active Member
فارسی خیلیها کردن ولی برای دریافت ایمیل چون مشکل داره تا جایی که من 1 سال و نیم پیش تستش کردم زیاد کسی ازش استفاده نمی کنه

یک نمونه فارسی ورژن قدیمش تویی نت موجوده ولی مشکل داره

موفق و پیرو زباشید

jomeha

Member
اگه اون رو پیدا نکردی شاید جیمیل فارسی کارت رو راه بندازه

در آدرس زیر می تونی اسکریپت جیمیل فارسی رو پیدا کنی ( شاید بدردت بخورده )

http://forum.netcell.ir/index.php/topic,325.0.html

البته من خود استفاده نکردم ( از صحت و سلامتش خبر ندارم )

IranPardakht

Well-Known Member
اون مشکل دریافت ایمیل رو من حل کردم. البته فقط روی یک هاست بعد از کلی دردسر. تا زمانی که اکانت ایمیلی که در تنظیمات ست میکنیم catchall براش فعال نشه ایمیلی دریافت نمیشه.
مشکل هم از اونجا بوجود میاد که در بعضی cpanel ها با وجود فعالسازی دستی برای اون ایمیل خاص، عملا این قابلیت براش فعال نمیشه.

rgp000

Member
من فارسی کردم. ولی مشکلات عدیده ای داره که از جمله encoding هست. چطوری این مشکل و مشکل دریافت ایمیل رو حا کنم ؟ لطفا کمک فوری کنید ! http://mail.favaran.com

با تشکر
رضا

moniran

Member
من دارم

سلام دوست عزيز من نسخه كاملا فارسيشو هم بخش كاربران و هم بخش مديريتشو كامل دارم بهت ميدم 15 خواستي خبرم كن

rgp000

Member
دوست عزیز (منیران) ! این فارسی سازی تهش 3 روز وقت می بره. من خودم فارسی کردیم. فقط در انکودینگ مشکل دارم. بعد شما میگی 15 ! مگه قرار نبود از قیمت صحبت نشه در فروم ؟؟؟؟

iranads

Active Member
خب چه شکلی فارسی کردید.. یه خط باید بالاش اضافه کنید.. بارها توضیح داده شده
شما فقط فارسی کردید ولی راست چین نشده..

آخرین ویرایش:

moon_spell

Member
فارسی ساز سرویس ایمیل دهی b1gmail رو لطف کنین بذارین واسه دانلود. دیگه کم مونده بود که سایت مایکروسافت نرم !

من دارم ولی کسی که فارسيش کرده يادش رفته utf8 ذخيره کنه ! شده چينی ! ميگردم برات ميزرم همينجا ! يکم منتظر باش !
اين سيستم ساخت يک دسته دانشجو در آلمان هست که از قسمت تاييد نرم افزار آلمان از 4 امتياز فقط 1 امتياز رو کسب کرد ! امنيت در حد بسيار زيادی پايين هست ! اصلاً اين رو نصب نکن !

اگه حوصله فارسی کردن داری ! اسکيريپت سايت ياهو رو دارم !!!!​

آخرین ویرایش:

rgp000

Member
خب عزیز من هر دو رو بذار لطفا !!! ممنون میشم ازت moon_spell جان ...

rgp000

Member
جناب آقای moon_spell بنده کماکان منتظر فارسی ساز b1gmail یا اسکرپیت سایت یاهو! که میگفتی هستم !!! اساتید گرامی شما نیز اگر فارسی ساز این اسکریپت را دارید اینجا بذارید. من نیاز مبرم به یک سرویس ایمیل دهی رایگان دارم. مجبورم از همین استفاده کنم ! منتظرم !!!! ID: rgp000 Website: www.favaran.com

سلام دوستان.
من این برنامه را دارم ولی سریال می خواست.
کسی می تونه لینک دانلود این برنامه را به من بده؟ یا سریالش را؟

جدیدترین ارسال ها

بالا