دنبال راه حل در Move absolut world

donkhowan

Active Member
سلام :rose:
من دنبال یه ترفند می گردم که باهاش بشه به مجموعه ای از ورتکس در absolut world مختصات بدم
اگه یک ورتکس انتخاب بشه این منو فعال هست ولی اگه یکی دیگه انتخاب کنم غیر فعال میشه !
مشکل اصلی من در اتوکد هست که از خیرش گذشتم :-?
من یکسری پلان به تری دی آوردم که خطوطشون به هم دیگه وصل نیستن و هر کدوم از خطوط در محور Z پراکنده می شن
و منم از تک تک مختصات دادنشون خسته شدم :green:

MBTCG

Member
اگر درست مشکلو متوجه شده باشم، یه راه حل اینه که از scale برای Planer کردن ورتکس ها استفاده کنی. البته transform center را باید روی Use Selection Center قرار بدی. و بعد از snap برای جا به جا کردنشون استفاده کنی. البته حتما راحل های دیگه ای هم داره.

Untitled-1.jpg

آخرین ویرایش:

donkhowan

Active Member
من توی مکس تازه واردم با scale نتونستم کاری بکنم، از snap چجوری برای جا به جا کردنشون استفاده ؟ ینی snap فعال باشه ؟

MBTCG

Member
scale رو فعال کن (r) بعد transform center رو بزار رو حالتی که گفتم (عکس) بعد با تمام ورتکس هایی رو که می خای انتخاب کن. روی اکسیس ی که میخای planer کنی کلیک و درگ کن مثلا محور x. البته شاید مجبور بشی چند بار درگ کنی.
بعد snap رو فعال کن (s) و با ابزار move ؛ (w) ورتکس ها رو جا به جا کن. البته باید snap to grid فعال باشه، برای فعال کردنش هم می تونی شیفت و نگه دار و رایت کلیک کنی و Grid Points رو انتخاب کنی.

آخرین ویرایش:

nc_hamid

Member
سلام
Scale کردن تو حالت vertex نمی شه باید تو حالت Segment باشی .

آخرین ویرایش:

MBTCG

Member
علیک سلام آقا حمید.

اگر Transform Center رو حالت Use Selection Center باشه ورتکس ها Scale میشن و اگر رو حالت Use Pivot Point Center باشه هندل ها Scale می شن.

donkhowan

Active Member
دوستان خیلی ممنون !
Mbtcg جان اگه اینجوری توصیح نمی دادی توی چند سال آیینده نمی تونستم خودم انجامش بدم :دی

جدیدترین ارسال ها

بالا