دنباله یه کانسپت فوق العاده ام

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام دوستان
تصمیم دارم یه کار جدید رو شروع کنم :oops:اما هنوز کانسپتی که واقعا دوست داشته باشم رو پیدا نکردم:-?
فعلا نظرم رو این کاره استاد کمال الملک هست:گربه و قفس قناری
لطفا اگه پیشنهادی کانسپتی چیزی دارید حتما share کنین.
دوست دارم یه کار اینتریر بزنم:neutral:
منتظر نظراتتون هستم زودتر:rose:

پیوست ها

• 1522.JPG
    1522.JPG
    32.3 کیلوبایت · بازدیدها: 53

Ali_CG

Well-Known Member
همینی که گذاشتی عالیه
بیشتر هم به خاطر ایرانی بودنش خوبه
ولی چند تا عکس میزارم شاید خوشت بیاد که نمیاد! :green:

پیوست ها

• image_4e706aa0e2420.jpg
    image_4e706aa0e2420.jpg
    187.3 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • 19201080_3.jpg
    19201080_3.jpg
    195.2 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • Wallpaper (23).jpg
    Wallpaper (23).jpg
    205.4 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • 2011-11-21(58893)_mush-Min.jpg
    2011-11-21(58893)_mush-Min.jpg
    101.5 کیلوبایت · بازدیدها: 15

ROHAM WEB

Well-Known Member
مرسی اما می دونین چیه اون کانسپت خیلی ساده است.دنبال یه چیز خیلی جذاب ترم.اینا رو پیدا کردم فعلا(البته بدون کارکترهاش)می خوام فقط محیط کارکنم:green:
نظرتون بیشتر رو کدومه:
100430_1274882542_large.jpg

100430_1339052910_large.jpg

205826_1197593381_large.jpg

ROHAM WEB

Well-Known Member
<<SAJJAD>>:
مرسی .اگه قرار بشه اون اولی رو بسازم خوب باید همه چیز رو مدل کنم دیگه:wink:
hamed.f
ممنون.
دچار وسواس عجیبی شدم واسه انتخاب کانسپت.می خوام یه کار درست و حسابی بزنم واسه یه جشنواره خارجکی اما هرچی این کانسپتها رو نگاه می کنم بیشتر دچار تردید می شم..دوست داشتم کانسپت مفهمومی تر باشه:-?:shock:از هفته بعد باز هم باید سرچ کنم.
مرسی که نظر می دید:rose:
http://www.forum.majidonline.com/member.php?u=116834

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام
اینجا کلا تغییر کرده و آدم کلی احساس غربت می کنه:sad:
این هم لینک جشنواره:rose:
بعد از کلی دودلی و سرچ تصمیم گرفتم یک کوچه باغ بسازم یه چیزی تو مایه های این عکس

شاید عکسهای قبلی زیباتر بوده باشه اما خب یکی از معیارهای جشنواره ساخت یک تصویر واقعی هست(البته تو بخش best still(
من فکر کنم تو ساخت همچین تصویری دستم بازتره.هر چند بنظرم خیلی مشکله مدلسازیش.اما امیدوارم بتونم در نهایت کاری که در خور ارایه به این جشنواره هست رو ارائه بدم(و در نهایت اعتماد بنفس کامل خودم احساس می که بتونم:green:)
توی همین تاپیک کارمو شروع می کنم و امیدوارم مراحل ساخت این پروژه کوچیک من براتون جالب باشه.

hamed.f

Well-Known Member
سلام
به به جشنواره ...مگه نمي گفتی کار مفهومی،اينکه الان رئال هستش:shock:
ميگم بهتره دنبال يه ايده خوب باشيم،من يه چيزی به نظرم ميرسه که الان ميگم، ولی نخندی هاااا
167.gif

قبل از اينکه پيشنهاد تخيليم رو بگم،يه صحنه ی فيزيکی رو ميگم که منظورم رو بهتر برسونم...
صحنه ی فيزيکی
فرض کن يه نفر تو يه کلبه ی جنگلی زندگی ميکنه،برا اينکه کلبه رو گرم کنه يه کنده ی درخت بريده شده بيرون از خونه داره که تنه های خشک درختان رو روی اين کنده ی درخت ميزاره و با تبر تقسيمشون ميکنه تا آماده ی استفاده کردن باشن،حالا اين شخص رو در حال انجام اين عمل فرض کن که دلش هم از دنيا پره! تبر رو با تمام عصبانيت بالا ميبره،يک فرياد محکم.کات
همه ی اينها رو گفتم که به اين صحنه ی آخر برسيم!
کانسپت پيشنهادی من
همين کلبه،همين شرايط،همين شخص در حال ضربه زدن رو فرض کن،با اين تفاوت که بجای هيزم يک تبر کاملاً آهنی رو کنده ی درخت وجود داره و بجای يک آدم معمولی که در اون کلبه زندگی ميکرد يک آدمک چوبی که احتمالاً از تنه ی بريده شده ی همون کنده ی درخت ساخته شده، وجود داره و حالا ميخواد از اون تبر آهنی که قاتل خودش هست ،انتقام بگيره!!!
با تمام نفرت و خشم دستاش رو بالا ميبره با دو دستش از تنه ی يک تبر ديگه که از خودش يعنی چوب ساخته شده،گرفته و آماده ی ضربه زدنه....
نکته ی شيرين اين داستان اينجاست که تيغه ی تبری که اين آدمک در دست گرفته، از تعدادی گل زيبا تشکيل شده.
مفهوم اينکه طبيعت هميشه يا بهتره بگم اکثر مواقع با مهربانی به بی رحميهای ما آدم ها جواب ميده...
ميشه برا بهتر شدن صحنه محل اتصالات آدمک چوبی رو مثل زانو ها،کتفها و ...رو با ميخ بزرگ به هم وصل کرد که ازشون خون مي ياد!

آخرین ویرایش:

hamed.f

Well-Known Member
همين صحنه رو يجور ديگه هم ميشه ساخت که هم زمان کمی ميبره هم اين مفهوم رو بهتر به مخاطب ميرسونه ولی درصد تراژديش کمتره:-?
همون تبر آهنی روی اون کنده هستش،ولی آدمک چوبی وجود نداره! به جاش از کنار کنده ی درخت يه ساقه ی تازه رشد کرده که ميشه حالت اين ساقه رو به يک دستی که تبری رو نگه داشته مدل کرد،شوکوفهای اين ساقه ی ضعيف هم ميشه تيغه ی تبر...
نميدونم تونستم منظورم رو برسونم يا نه؟خوبی اين کانسپت اينه که خودم ساختمش پس يه چيز تک ميشه.حال و هواش رو هم مثل همون عکس دوم بکن،به نظرم خيلی خوب بشه...:neutral:
البته نظر من در مورد کانسپتم اصلاً مهم نيست،چون همه ی ما آدمها نظر خودمون رو بهترين نظر ميدونيم!!!
حالا بايد بقه ی دوستان نظر بدن که اين کانسپت،خوبه،بده،خوبه ولی بعداً بد ميشه،بده ولی بدن بدتر هم ميشه ،اصلاً نميشه ...:green:

ROHAM WEB

Well-Known Member
خیلی خیلی ممنونم از داستان زیباتون.
اما دوتا نکته خیلی خیلی مهم:یکی اینکه من اصلا اصلا اصلا نمی تونم تخیلی کار کنم یعنی حتما باید یه کانسپتی باشه که از روش مدل کنم.اعتراف می کنم اگه از این داستان کانسپتی بود حتما (نه برای جشنواره) برای خودم می ساختمش.
و نکته دوم هم اینکه من می خوام برای قسمت best still کارم رو بفرستم.قبل اینکه توضیحاتش رو بخونم فقط می خواستم یک کار خوب بزنم حالا اینتریر یا مفهمومی برام فقط مهم زدن یک کار خوب بود.اما بعد متوجه شدم بیشتر از هرچیز Photorealism, technical realisation براشون مهمه.سال پیش اگه سایت رو دیده باشین یک کار فوق العاده(به معنی تمام کلمه)best still شد.یک wc.:green:.(حالا اگه من بودم می گفتم موضوع قحطیه wc بسازم)اما اینکار انقدر رئال هست که تونست چندتا جایزه دیگه هم ببره(هر چند من خیلی فکر اول شدن نیستم و فقط دوست دارم جزو ده تا کاری باشم که ژوری انتخاب می کنه و می زاره برای رای گیری عمومی((چه قانعم من!!!).بعد تموم این حرفا می خوام اینو بگم که در نهایت این ایده نیست که پیروزه بلکه قدرت مدلسازی تکسچر نور و رندر هست که حرف اول رو می زنه قدرت یک پرزنتشن عالی یک رندر رئال.که همه اینها برای من خیلیییی سخته و می خوام توی یک کار در ظاهر ساده این نکات رو تمرین کنم.هرچند بودن در بین این ده کار یک آرزوی خیییییییییییییییییییییلی بزرگه اما تمام آرزوهای من همین قدر بزرگه و من دوست دارم برای رسیدن به تک تکشون تماااااااااااااااام سعیم رو بکنم:neutral:
باز هم ازت ممنون:rose:

hamed.f

Well-Known Member
خوب پس حالا که اينطوريه يک صحنه ی ساده انتخاب کن،يه چيزی که مجبور نشی از پروکسی و ... استفاده کنی،مثلاً توش درخت نباشه،هرچقده آبجکت کمتری داشته باشی ،کنترل راحتر،تست رندر سريعتر و نتيجه بهتر ميشه:-?

تو هم حموم رو مدل کن:lol: شوخی
برم يکم فسفر بسوزونم ببينم ميتونم يه چيز جالب پيدا کنم:rose:

hamed.f

Well-Known Member
ميگم نظرت در مورد کابينت آشپزخونه چيه؟ هم مدل سازيش خيلی راحته،هم ورتکس کمی ميخواد تا ساخته بشه،هم شيک هستش...
با cad 3 بعدی خيلی راحت ،سريع و دقيق بساز بعد اگه وقت داشتی ببر زيبراش کابينت سلطنتی بساز،اگر هم وقت کم باشه همون کابينت ساده رو رندر کن ولی وقت رو بزار برا رئال کردن کار:rose:

hamed.f

Well-Known Member
سلام خواهش ميکنم:rose:
هر چی به نظرم رسيد گفتم.حالا خودت از هر کدوم که بيشتر خوشت می ياد رو انتخاب کن و شروع کن،تا همه بيان نظر بدن
اگه از همين کوچه باغ خوشت می ياد،همين رو بساز،شروع کن آفرين...
موفق باشيد:rose:

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام کلا ایده م عوض شد.در حقیقت دیگه نمی خوام کارم رو برای animago بفرستم(شاید البته اگه نتیجه اون چیزی شد که می خوام بفرستم). به پیشنهاد یه دوست خیلی خوب تصمیم گرفتم یکی از کارهای thomas kinkade رو بسازم +++++++++ تا اینجا پرسپکتیو عکس رو پیدا کردم و با یه باکس و پلین ساده تونستم جاده دوربین رو با عکس مچ کنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا