دموی باز ی" تعصب "

evt

Member
با تشکر از شما دوست عزیز
کار بسیار خوبی است . به شخصه میزان تلاش شما را در نیل به این بازی گرانسنگ درک میکنم .
ولی به هر حال به نظر من گرافیک کار ضعیف هست و مال الان نیست . شاید این گرافیک چند سال قبل جواب میداد ولی الان احتباج به گرافیک بهتری است . حتی طراحی کارکتر Monky Island 1 که تحت داس بازی میکردیم هم از این بازی بهتره .
دوستانی مثل explosion فکر کنم در این زمینه بتونن کمک کنند . من هم هر گونه کمکی که بتونم در زمینه گرافیک کار دریغ نخواهم کرد .
برنامه نویسی کار بسیار خوب است . هر چند ایرادات جزیی دارد که البته در چنین کاری و با این فشردگی زمانی و کمبود نیرو اجتناب ناپذیر است .
شما حتما باید از Action Script 2 به سمت As3 مهاجرت کنید . این زبان و برنامه های توسعه دهنده این زبان امروزه امکانات شگرفی در زمینه بازی در اختیار ما قرار داده . موتور های گرافیکی جدید با As3 در دسترس است .
ممنون از روند حرکتی شما که امید بخش جامعه فلش ایران است .

BioDread

Banned
با تشکر از شما دوست عزیز
کار بسیار خوبی است . به شخصه میزان تلاش شما را در نیل به این بازی گرانسنگ درک میکنم .
ولی به هر حال به نظر من گرافیک کار ضعیف هست و مال الان نیست . شاید این گرافیک چند سال قبل جواب میداد ولی الان احتباج به گرافیک بهتری است . حتی طراحی کارکتر monky island 1 که تحت داس بازی میکردیم هم از این بازی بهتره .
دوستانی مثل explosion فکر کنم در این زمینه بتونن کمک کنند . من هم هر گونه کمکی که بتونم در زمینه گرافیک کار دریغ نخواهم کرد .
برنامه نویسی کار بسیار خوب است . هر چند ایرادات جزیی دارد که البته در چنین کاری و با این فشردگی زمانی و کمبود نیرو اجتناب ناپذیر است .
شما حتما باید از action script 2 به سمت as3 مهاجرت کنید . این زبان و برنامه های توسعه دهنده این زبان امروزه امکانات شگرفی در زمینه بازی در اختیار ما قرار داده . موتور های گرافیکی جدید با as3 در دسترس است .
ممنون از روند حرکتی شما که امید بخش جامعه فلش ایران است .
چرت نگو
گرافیکش خوبه
برنامه نویسیشم خوبه

فقط بازی دمو هست

evt

Member
چرت نگو
گرافیکش خوبه
برنامه نویسیشم خوبه

فقط بازی دمو هست
آقا با ادبیات بهتری هم میتونستی نظرت رو بگی .
من وقتی میگم گرافیکش بده منظورم طراحی کارکتر ها و منو های بازی هست . من چون کارم این هست در این مورد نظر دادم . شما هم آزادی نظرت رو بگی .:paint:

arman_p

Member
درود
راست میگه!!
گرافیکش که بد نیست.
مگه چشه. تازه بیلی هم تو عمرش نتونسته از این بازی ها درست کنه!!:lol:
بعدشم آقا محمد مگه بازیه چشه.
خوب بهش میگن بازی دیگه!!!!!!!
اصلا دریغ نکن و زود یه سایت یا وبلاگ بزن و توش بازی هات رو بگذار.
تازه اگه تونستی ببر و تو چند تا سایت خارجی هم نمایش بده.
اگه تونستی این شکل ها و کاراکتر ها رو تو فلش درست کنی که دیگه واقعا هنرمندی.
اما اگه بخوای از as3 استفاده کنی می تونی از tronsform های سه بعدی هم استفاده کنی. یعنی کلا کارت رو بیاری تو cs4 که اینجوری از ابزار bone هم بهره مند می شی. اصلا کلا as3 یه چیز دیگست.
سپاس

mshgames

Well-Known Member
سلام

ممنون از دوستان

evt دیگه من چی جوابتو بدم حرف مفت زدن جواب نداره که !
گرافیک این کار تو فروم نمره 80 از صدو گرفته بعد گرافیکشو با بازی داس مقایسه (نقطه قوت و اوج بازی گرافیکشه که حتی قابل رقابت با گرافیک بازی The Last Stand هم هست)
برنامه نویسی که کار یکی از بچه های حرفه ای البته تو این انجمن هم برنامه نویسایه حرفه ای هستن نظیر ( کسرا .. مرتضی ... محمد ...)
اما برنامه نویسیش کار یه نفری که متخصص ساخت بازی فلش پس این حرفتم بی خود و مشخصه به دلیل برخوردی که تو یه تاپیک باهات کردم و حق داشتم اومدی اینجا و با زبانه دوستانه اما پر از خورده شیشه در مورد این بازی حرف میزنی

در هر صورت اکثر بچه ها که بازی کردن گفتم گرافیکش و برنامه نویسیش کولاکه حالا شما اولین کسی هستی که این ادعا رو میکنی

در هر صورت موفق باشی

یا حق

evt

Member
من سالهاست در زمینه گرافیک کار میکنم و از روی احساس ننوشتم . طراحی کارکتر رو خیلی بهتر میشد انجام داد . شما می تونستی کار رو توی illustrator ابتدا کار کنی بعد بیاری تو فلش . فلش امکاناتش برای طراحی های اینچنینی بالا نیست .
نمی دونم توی این فروم کار ها گذاشته می شه برای نقد یا برای تحسین . هر کس نظر خودش رو با توجه به دید وتجربه ای که داره عنوان می کنه و دیگران هم همینطور . ما همه عضو خانواده فلش هستیم . با هم دعوا که نداریم . من هر چه می دانستم دوستانه گفتم . شما می تونستید بپرسی چرا معتقدی کار من ضعف داره و یا اینکه می تونستی بگی یک کارکتر نمونه بزار تا من ببینم منظور شما چه سطحی از طراحی است . به هر صورت من خوشحال میشم به همه دوستان کمک کنم .

arman_p

Member
درود
میگم محمد.
یه جاهای فکر کنم باگ داشته باشه!؟؟
چون رو با تنه زدم وقتی افتاد و بلند شد. دیگه هر کاری کردم نتونستم بزنمش. و از وسطش رد میشد. مجبور شدم از جادو استفاده کنم.
البته این رو که میگم دو سه بار اتفاق افتاده. یه چیز دیگه این که من چند تا رو میکشم. بعد که باختم جسد اون مرده ها که تو صحنه هست،هنوز هم هست. این هم 2 تا 3 بار اتفاق افتاده.
وسط های بازی یکم سرعت گرفته تر میشه.
البته میدونم این نسخه ی دمو هست. اما گفتم تا برا ساخت نسخه اصلی کمک باشه.
سپاس

mshgames

Well-Known Member
یه بازی ایرانی 2 بعدی (اونم با فلش) به من نشون بده که کارایه کرافیکیش از این بالاتره یعنی طراحی کارکتر و خلاصه .....
اصلا هست ؟
کارایه قبلی منو دیدی ؟
گرافیک در حد بازی های فلشه دیگه قرار نیست من یه بازی فول درست کنم ( مگه چیزی بابت این بازی دارم میگیرم که روش خفن کار کنم )که همینو با کلی زحمت درست کردیم

از یه طرف میگی برنامه نویسیش ایرادات جزئی داره اصلا تا حالا نمونه این برنامه نویسی دیدی حتی تو بازی های فلش خارجی (بعضی هاشون) هم نیست . ( حالا اونا هر کدوم 3 یا 4 تا برنامه نویس دارن)

برام خیلی جایه تعجبه که میگی گرافیکه کار ضعیفه واقعا خنده ام گرفته !!!!!!!

برایه اینکه بهت اثبات بشه گرافیکه من قوی و نه این حرفو از رویه غرور می زنم و نه چیزه دیگه این نمونه کوچیکو که تنها با فلش و با ماوس درست شده رو ببین :

21c7ds9.jpg

در هر صورت این بحثو تموم کن آقا باشه همونی که شما میگی کاره گرافیکی این دمو در حد بازی های داس و از اونا پایین تره برنامه نویسیشم پر از عیبه اصلا بازی نیست جکه !
کمکتم نخواستیم بمونه پیشه خودت

mshgames

Well-Known Member
راستی یادم رفت
از شما هم ممنون آرمان جان چشم اگه خدا بخواد و بازی خواستیم کامل کنیم حتما باگاشو می گیریم

فعلا

یا حق

Mr. LonelY

کاربر فعال
w0ow!!
دوستان چرا اینقدر به خودتون سخت میگیرین؟!
محمد جان شما هم یه خرده...! ، حال بنده خدا یه حرفی زده
کارای شما جای تقدیرات فراوانی داره، امکاناتش نیست!
من هیچ کلمه ای نمیتونم پیدا کنم تا بتونم این کارتو (عکسو میگم) توصیف کنم
درضمن محمد جان شعونات اسلامی هم رعایت کن :wink: (شوخی کردما، منو با خاک یکسان نکن خواهشن!!)

جمعین یه نفس عمیق بکشین!

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اينجا جاي نظراته نه دعوا دوست من evt عزيز اونچيزي كه شما نوشتيد هركس ديگه اي هم بود بهش بر مي خورد

بنظر من محمد عزيز كار گرافيكيش حرف نداره نمونه كارهاش رو هم بايد تا حالا ديده باشيد !

و همونجوري كه توضيح دادن اين بازي در 20 روز آماده شده و فكر نمي كنم وقت زيادي صرف طراحي گرافيكش شده باشه ولي دركل

با اين همه وقت كم اي بازي نسخه دموش آماده شده !

پس لطف كنيد نظراتتونو با منطق و درك كامل مطرح كنيد

با تشكر از محمد عزيز

موفق باشيد

Dr.Ezraeel

Member
سلام دوستان :)
من نمیدونم این عکس رو که می بینم ، یاد یه چیزهایی می افتم!
این کاراکتر رو وقتی بچه بودم، بر می داشتم باهاش آدما رو میکشتم.:oops:
کاری به این دعواها ندارم!(به من چه) ولی..

از کی تا حالا کار کپی شد هنر؟!:-?

بازی هم که پراز باگه.
(به نظر من بازی ای که پر از باگ باشه ارزش رونمایی رو نداره!) البته خودتون هم تست میکردین، حتما بهش می رسیدید. نمی دونم تست کردید؟
عیبی نداره..

انتقاد سازنده از آن ما
کپی پدر خوانده از آن ما

mshgames

Well-Known Member
Dr.Ezraeel

به نظر خودت چی گفتی الان

خودت فهمیدی یا نه خواستی یه چیزی بگی

اصلا حالو حوصله امثاله مثله تو رو ندارم

در هر صورت بدونید این بازی پر باگ نیست و قابل بازی
بازی چندین دور تست شده و توش یه سری مسائل وقت نشده کار بشه
تمامی کارکترا و برنامه نویسی ها بدون کپی برداری همه طراحی خودم و دوستمه
سبک بازی دقیقا

Golden Axe

سگایه
اما با موضوعی متفاوت
و همین

در ضمن الان هم داریم رویه بازی فوق حرفه ای ( به احتمال قوی فروشی هستش) کار میکنیم به طوری که افرادی که مثله تو حرف میزنن از این مدل بازی ها تا حالا ندیدن
در هر صورت ما کارمون اثبات شده
و همیشه هم یکی دو تا از این نظرا بی خود وجود داره که برایه نمک کار باید باشه

من به همه دوستان احترام میزارم به نظراتشون و.... اما
بعضی بچه ها بی خبر میان و اینجوری چرتو پرت مینویسن
یه طوری آدم میشه

خودتونو جایه من بزارین ! لطفا
یا حق

Mr. LonelY

کاربر فعال
بابا شما ها نمیخواین بس کنین؟؟
تورو خدا بیخیال شین دیگه!
مرگ من، جون من، من بمیرم، این تن بره زیره خاک، تموم کنین!

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

منم حرف محمد عزيز رو تاييد مي كنم .

پس لطف كنيد از پست هاي اسپمر خودداري كنيد

موفق باشيد

Mr. LonelY

کاربر فعال
سلام دوست من

منم حرف محمد عزيز رو تاييد مي كنم .

پس لطف كنيد از پست هاي اسپمر خودداري كنيد

موفق باشيد

منظورت منم دیگه!
خوب چرا حاشیه میری مرد، مستقیم بم بگو.

خودتون میدونین
به منم هیچ ربطی نداره!

یکی نیست بمن بگه که "آخه مردتیکه چیزی که ب تو ربطی نداره چرا دخالت میکنی؟!"
اومدیم سواب کنیم کباب شدیم، اصلا سوختیم و جزقاله شدیم

good luck جمعین!!

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

نه دوست من

من با شما نبودم . من با كسايي بودم كه بجاي انتقاد از اين بازي اومدن دعوا راه انداختن !!!

موفق باشيد

ma30h

Member
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
فکر کنم بد موقع مزاحم شدم می رم بعداً میام!!
من فکر می کردم این انجمن واسه کمک و همکاری نه جنگ و خون ریزی!:-?
من یه سوال فنی داشتم اما قبلش یه نظر کوچولو بدم؟! من فکر می کنم هر کس دیگه ایی هم که جای mshgames بود بعد از 3-4 هفته زحمت اگه یکی باهاش اینجوری با تیکه و کنایه حرف می زد از کوره در می رفت؛ اما از کسی که همه داداش محمد صداش می کنند هم انتظار نمی ره که انقدر با غضب و کمی هم بی منطق برخورد کنه به نظر من یا یه حرفی ارزش جواب دادن داره یا نداره تو این مورد خاص هم جواب اون دوستمون چه با قصد خیر نظر داده باشه و چه به قصد دیگه ایی ، فقط جوابش یه علامت " ! " بود و بس!!
حالا اگه اوضاع مساعده من سوالم بپرسم!
mshgames عزیز اون طرح رو که گذاشتی و کامل با فلش هستش به چه روشی طراحی می شه؟
می شه یکم توضیح بدی یا حتی چند تا اتود بزاری که مراحل طراحی رو ببینیم؟

:rose:

BioDread

Banned
سلام دوستان :)
من نمیدونم این عکس رو که می بینم ، یاد یه چیزهایی می افتم!
این کاراکتر رو وقتی بچه بودم، بر می داشتم باهاش آدما رو میکشتم.:oops:
کاری به این دعواها ندارم!(به من چه) ولی..

از کی تا حالا کار کپی شد هنر؟!:-?

بازی هم که پراز باگه.
(به نظر من بازی ای که پر از باگ باشه ارزش رونمایی رو نداره!) البته خودتون هم تست میکردین، حتما بهش می رسیدید. نمی دونم تست کردید؟
عیبی نداره..

انتقاد سازنده از آن ما
کپی پدر خوانده از آن ما
ببینم
تو میدونی action script رو چطوری مینوسن؟

من به تو چی بگم؟

تو اصلا میدونی چطوری بازی میسازن؟

اصلا گیریم کپی بود تو مگه "چیز" خوره محمد هستی؟

بهتره نظرت رو برای خودت نگه داری !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mohsensemsarpour

کاربر فعال
سکوت !

دوستان سلام
بی توجهی و عدم پاسخگویی در برخی موارد خیلی بهتر از اینه که فردی رو به هدفی که داره برسونیم.

وقتی این همه پست فقط برای یه نظر خاص یک فرد نوشته می شه مطمئنا این دوستمون به هدفشون رسیدن لذا من از آونگ عزیز ، داش محمد گلم و بایو و بقیه دوستان خواهش می کنم بعد از ارسال هر نظر (به این سبک) این قدر اون رو کش ندید و فقط بهش بگید نظرتون رو بررسی می کنیم همین ...

چون من و شما برای این بندگان خدا کار نمی کنیم برای خودمون کار می کنیم ...

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا