دموی بازی پلیس مخفی "ساخت ایران"

aliila1

Member
بازی پلیس مخفی "ساخت ایران" کاملارایگان free

• :paint:

24990920655126672330.jpg
r997rqqm6mo4k7zyngs.jpg

8gwojwdrqgq9b0i8o8px.jpg

آخرین ویرایش:

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

خسته نباشید. لطف کنید چند تا شات از بازیتون بذارید تا تو دانلود کردن بتونیم بهتر تصمیم گیری کنیم.صرف نوشتن "گرافیک : عالی" کافی نیست

موفق باشید _ مهرداد

aliila1

Member
خیلی ممنون ازراهنماییتون

بله کاملا درست میفرمایید

آخرین ویرایش:

Mehrdad155

کاربر فعال
ممنون از گذاشتن شات ها

اتفاقا خیلی هم قشنگه و مشخصه کلی کار برده. قطعا می تونه بهتر هم بشه.

پیشنهاد ها:
نورپردازی ها را با دقت کار کن.بعضی جاها نور اضافی و بدون علت دیده میشه.
scene ها خالیه.این موضوع سبب دلزدگی بازیکن میشه.روی هر نما بیشتر کار کن.
بافت ها خیلی ساده هستن.
هماهنگی و هارمونی بین اشیا قرار بده.مثلا یه جا یه درخت زیبا نباشه و در کنارش یه تخته ی ساده.

موفق باشی دوست عزیز _ مهرداد

من هیچ وقت یه حرف الکی نمیزنم دلم هم نمی خواد زحمت شما را که این بازی را ساختی از بین ببرم اتفاقا خودم دارم فعالیت خیلی شدیدی واسه ساخت گیم میکنم و علاقه زیادی دارم اما واسه این که بهتون ثابت کنم ویروس گذاشتید عکسا زیرا دنبال کنید حالا عکسا را نگاه کنید تا متوجه حرف من بشید اما خواهشا بعد از دیدن عکسا دلیل را بگید منتظر میمونم خیلی هم مشتاق چون خیلی فایل هام سر این قضیه از بین رفت

ea3f1874b188.jpg

8849b052492b.jpg

bfn1h9zjzg3qfs7qq0ko.jpg

buk5aa79jwc92rk4ix4z.jpg

aliila1

Member
این بازی با یونیتی ساخته شده است

این انجین برای کامپایل کردن فایلها از mono استفاده میکند

آنتی ویروسها نسبت به ای کامپایل کردن حساس هستند وآن را به عنوان یک تروجان میشناسند

اگر کسی در مورد حل چنین مشکلی راه حل داره بگه در ضمن کسانی که با یونیتی کار میکنند فکر کنم به چنین مشکلی

بر خواهند خورد البته این چیزهایی است که من فهمیدم اگر کسی بازم اطلا عاتی دراین مورد داره کمک کنه تشکرمیکنم

ظاهرا کسانی که آنتی ویروس نداشتند مشکلی نداشتند آیا این درسته ؟؟؟

نه دوست من خود من آنتی ویروس نداشتم اما بعد از کلیک رو این فایل شما یه چیز رفت تو درایو c که exe بود بعد از کلیک که روش کردم مصرف سی پی یو رفت رو 100% تسک منیجرم غیر فعال شد و رو هر فایل exe هم که از اون بعد کلیک می کردم خودش یه ویروس میشد بعدش از بین می رفت نمی دونم تو عمرا هم چین ویروس ابر قدرتی ندیده بودم

aliila1

Member
ازدوستانی که دچارویروس شدندمعذرت میخواهم

هرجایی بازی را گذاشته بودم برداشتم چون دوست نداشتم وندارم کسی دچار مشکل بشه

به هرحال ببخشید .

این بازی با فلش ساختم انشالله ویروس نباشه برای رفع دلخوری اگه دوست داشتی دانلود کن

آدرس : http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=186770

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جدیدترین ارسال ها

بالا