علمی تخیلی دموی انیمیشن سرزمین خواب !

E-power

کاربر متخصص
سلام به همه :rose:
.
دمویی که گذاشتم مربوط میشه به یک انیمیشن 140 دقیقه ای که ساخت شرکت پویانما هستش.
من چهار سالی هست توی این شرکت فعالیت دارم.
.
سایت شرکت : www.Pooyanama.com البته چند وقتی هست آپدیت نشده :green:
.
داستان این انیمیشن بیشتر خیالی هست و مخاطب کودک و نوجوان.
پروژه تقریبا دوسال طول کشید با حدود سی چهل نفر نیرو به صورت حضوری و غیر حضوری.
.
قراره به صورت سریال از شبکه 2 سیما پخش بشه. البته اینطور که من
شنیدم قراره توی سینما هم به نمایش در بیاد.
.
.
راستی دوستان شماره موبایلی که روی تصاویر میبینید مال رئیس شرکت هست مال من نیستا:green:
تمام کارهایی که مربوط میشه به شرکته و به صورت نمونه هست شماره تلفن
و موبایل داره میدونم جزء قوانین نیست :green:
.
.
این انیمیشن با وی ری رندر گرفته شد . البته باید به زمان زیادش هم توجه داشت در این مورد.
دو انیمیشن کوتاه دیگه هست.اگه شد میذارم.
.
حجم فایلی که گذاشتم 15 مگابایت هست.که با کم شدن حجمش کمی کیفیتش رو از دست داد.
.
.
امیدوارم دانلود کنید و خوشتون بیاد :rose:
:tavajoh: لینک دانلود : http://s2.picofile.com/file/7158166448/dream_land.rar.html
.
.
موفق باشید.

............................................................................................................

vfpt04b37cgllw7529mm.jpg

xqlv1ovo0mobhfrab14x.jpg

tgfvxqk4kcmalt5mbri9.jpg

v3a8awch8llvhcykepc0.jpg

پیوست ها

• 00.jpg
    00.jpg
    126.8 کیلوبایت · بازدیدها: 194
  • 01.jpg
    01.jpg
    93 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • 02.jpg
    02.jpg
    100.2 کیلوبایت · بازدیدها: 42
  • 03.jpg
    03.jpg
    79.3 کیلوبایت · بازدیدها: 50
آخرین ویرایش:
سلام
حتما دانلودش میکنم شبی چون ترافیک ندارم:green:
فقط یخ سوال گفتین VRAY...........:shock:

سخت افزاری که این انیمیشن رو رندر گرفتین رو قطعاتشو معرفی میکنید :rose: و مدت زمان رندر :rose:

E-power

کاربر متخصص
سلام
حتما دانلودش میکنم شبی چون ترافیک ندارم:green:
فقط یخ سوال گفتین VRAY...........:shock:

سخت افزاری که این انیمیشن رو رندر گرفتین رو قطعاتشو معرفی میکنید :rose: و مدت زمان رندر :rose:

سلام داوود جان.
.
.
.
خب ما توی شرکت 15 تا سیستم داریم که کل رندر بین همه ی اونا تقسیم شد. با این حال نزدیک به 6 ماه رندرش زمان برد.
بله وی ری :green:
.
دقیقا کش رو نمیدونم اما رم
8 , core i7
.
.
:rose:

آخرین ویرایش:

::reza::

کاربر VIP
سلام
به به انیمیشن. احسان پس بگو این 4 سال کجا بودی :green: حالا خودت چه کارایی رو انیمیشن انجام دادی؟ رندر؟
راستی تجربه RenderFarm رو دارم. تجربه خوبیه. واقعا که در RenderTime کمک بزرگیه.
انیمیشنو هنوز ندیدم. سعی میکنم دانلودش کنم و ببینمش.
موفق باشی:rose:

سلام داوود جان.
.
.
.
خب ما توی شرکت 15 تا سیستم داریم که کل رندر بین همه ی اونا تقسیم شد. با این حال نزدیک به 6 ماه رندرش زمان برد.
بله وی ری :green:
.
دقیقا قطعات سییستم ها رو نمیدونم اما زیاد قطعات جدید و قدرتمندی نیستن.

.
.
اگه ram و cpu رو میدونستی خیلی خوب بود ولی حتما سوال کن استاد احسان بدجوری کنجکاو شدم :)مخصوصا
کش cpu !!!!

E-power

کاربر متخصص
واسه استخدام تو این شرکت چه کار باید کرد ؟

در حاضر شرکت به خاطر اینکه در حال شروع دو پروژه ی بزرگ و سنگین هست تصمیم بر
این داره که افراد کاملا حرفه ای رو به استخدام خودش در بیاره.
.
.
طی صبحتی که با مدیر شرکت داشتم همین جا از همه ی کسانی که کاملا حرفه ای و مسلط هستند , در هر زمینه ای که فعالیت دارند دعوت میکنم.:green:
.
البته این رو هم در نظر داشته باشید که ما اصفهان هستیم . شاید واسه اونایی که اصفهانی نیستند سخته که بخوان از شهر دیگه ای بیاند. هر چند قبلا افرادی از جاهای مختلف در شرکت حضور داشتند مثل تهران , مشهد , شیراز , قم و ...

E-power

کاربر متخصص
سلام
به به انیمیشن. احسان پس بگو این 4 سال کجا بودی :green: حالا خودت چه کارایی رو انیمیشن انجام دادی؟ رندر؟
راستی تجربه RenderFarm رو دارم. تجربه خوبیه. واقعا که در RenderTime کمک بزرگیه.
انیمیشنو هنوز ندیدم. سعی میکنم دانلودش کنم و ببینمش.
موفق باشی:rose:

کار من ساخت لوکیشن ها و اشیاء مختلف بود .
.البته کار دو سال پیشه ها :green:
.

اگه ram و cpu رو میدونستی خیلی خوب بود ولی حتما سوال کن استاد احسان بدجوری کنجکاو شدم :)مخصوصا
کش cpu !!!!

داوود جان رم سیستم ها بیشترشون هشت هست. سی پی یو i7

آخرین ویرایش:

::reza::

کاربر VIP
خیلی خوشحالم میبینم یکسری از دوستام توی گروههای انیمیشن و گیم مشغول به کار هستند. ان شاالله روزی برسه که صنعت انیمیشن و گیم تو ایران جای بسیاری از شرکتهای بزرگ اروپاییی و آمریکایی رو بگیره. من که امیدوارم .:rose: البته اینها همه از سعی و کوشش همگی بر میاد. اشخاصی در این سایت از دوستان هستند که انرژی خیلی خوبی تو انیمیشن دارند. امیدوارم تو ایران اینقدری به کارهای انیمیشن و گیم بها بدهند . هر چیزی بها و ارزش خودشو داره . وقتی از یک تیم انیمیش خوب حمایت بشه و بودجه به حد کافی باشه که دیگه به خاطر رندرش نیاز نباشه که از کیفیت اون کاسته شه و یا ..
موفق باشید:rose:

ssevil

Well-Known Member
من دیدم همش و
درباراش به نظرم لوکیشن هاش کاراکتراش خیلی خوب بود
تیپ مامان بزرگه با نمک بود
حرکاته خارق العلاده الاغه نمکی بود
اون صحنه که دخمله زندانی بود خیلی خوشگل بود
اون اسکلت پرنده با چشمای مهربونش خوشجل بود
کلا خیلی قشنگ بود
احسون وایرشم بزار ببینیم :lol:
هزینه ی تبلیغات منم بده :wink: :rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام به عقاب متخصص ما!!‌خوبی؟؟
به به... کامل بی عیب . چی بگیم.!!‌آخه تو این پروژه ها محدودیت ها خیلی دست و پا رو می بنده.مثلا همین بحث ضعف سیستم.اما به نظرم دست و پنجه نرم کردن با سیستم معمولی و کار به این خوبی مهارت میخواد...
انیمیشن خیلی خوب شده
حرکات عالی شدن.مثل پشتک هایی که پسره میزنه.
راستش رو بخوای وقتی اکشن شد گفتم الان با یه ریگ ضعیف مواجه میشم.اما دیدم که اینطور نبود
اما باید کلش رو دید و نظر داد.با 3 دقیقه نمیشه خیلی نقد کرد
اما کار بزرگ و خوبی شده.
برات آرزوی موفقت میکنم.یا علی

E-power

کاربر متخصص
من دیدم همش و
درباراش به نظرم لوکیشن هاش کاراکتراش خیلی خوب بود
تیپ مامان بزرگه با نمک بود
حرکاته خارق العلاده الاغه نمکی بود
اون صحنه که دخمله زندانی بود خیلی خوشگل بود
اون اسکلت پرنده با چشمای مهربونش خوشجل بود
کلا خیلی قشنگ بود
احسون وایرشم بزار ببینیم :lol:
هزینه ی تبلیغات منم بده :wink: :rose:

سلام.مرسی خوشحالم خوشت اومده :rose:
هزینه ی تبلیغات هم نمیدیم:green:
ممنون:rose:

من که فعلا نتونستم دانلود کنم ...ولی همین شات هایی که گذاشتی نشون میده کار خیلی خیلی خوبیه
پیشنهاد برای تاپ گالری

سلام آقا فرشید گل.
اینروزها کمتر پیدایی :green:
مرسی:rose:
ایشاالله هر جا هستی موفق باشی.

سلام به عقاب متخصص ما!!‌خوبی؟؟
به به... کامل بی عیب . چی بگیم.!!‌آخه تو این پروژه ها محدودیت ها خیلی دست و پا رو می بنده.مثلا همین بحث ضعف سیستم.اما به نظرم دست و پنجه نرم کردن با سیستم معمولی و کار به این خوبی مهارت میخواد...
انیمیشن خیلی خوب شده
حرکات عالی شدن.مثل پشتک هایی که پسره میزنه.
راستش رو بخوای وقتی اکشن شد گفتم الان با یه ریگ ضعیف مواجه میشم.اما دیدم که اینطور نبود
اما باید کلش رو دید و نظر داد.با 3 دقیقه نمیشه خیلی نقد کرد
اما کار بزرگ و خوبی شده.
برات آرزوی موفقت میکنم.یا علی

سلام بر متخصص معماری خودمون :green:
.
من بد نیستم.شما چطور؟
.
دقیقا همینطوره که میگی.با سیستم های این چنینی و هزینه ها و محدودیت ها واقعا سخته.
اونم اگه انیمیشن بلند باشه که دیگه بدتر.
.
ممنون عارف جان:rose:

یاعلی

arminAnim

کاربر متخصص
خسته نباشید پاور عزیز
کار ِ مهمی کردید که انیمیشن به این بلندی رو جمع کردید. هم برای خودتون خوبه و هم برای سایرین که جسارت ساخت کارهای بزرگ رو پیدا کنن، البته نه اینکه هرچی زمان میره بالا کیفیت رو بیارن پایین ! چیزی که اینروزها زیاد اتفاق می افته. این کار به نظر من نسبت به تعداد نیروها و زمان ِ ساختش در سطح متوسطه ، نه بالاتر از سطح ِ انتظاره و نه پایین تر، البته خسته نباشید ِ اساسی رو باید گفت حتما.
زمانی که اسم انیمیشن وسط میاد اولین توجه به حرکت هست، این کار نمی شه بگی حرکتهای خوبی داشت اما نکته ی مثبتش در این زمینه این بود که گه گاه جسارت انجام ِ حرکت های نسبتا پیچیده رو داشته، چیزی که باز خیلی از انیمیشن ها ندارن
مجدد خسته نباشید و دستتون درد نکنه.
پروژه ی ما بعد 4 سال کار ترکیدو تموم نشد ، حیف!

arminAnim

کاربر متخصص
و من همچنان از مدیران خواهش می کنم که جهت اضافه نمودن بخش انیمیشن در دسته بندی ها اقدام کنند و ما انیماتورهای مظلوم را کمی اندازه ی خودشان تحویل بگیرند

*farshid*

کاربر VIP
و من همچنان از مدیران خواهش می کنم که جهت اضافه نمودن بخش انیمیشن در دسته بندی ها اقدام کنند و ما انیماتورهای مظلوم را کمی اندازه ی خودشان تحویل بگیرند
http://forum.majidonline.com/forumdisplay.php?f=214
آقا بخش انیمیشن که داریم ... منظورتون اینه یا چیزی فراتر از این؟

Mehran coyote

Well-Known Member
بسیار عالی به تو و تیمتون خسته نباشید می گم امیدوارم همیشه موفق باشید:rose:

خوب خوده کار واقعا عالی و قوی بود مخصوصا تو انیمت که هر روز بچه ها دارن قویتر می شن
کاراکتر ها هم خوب بودن فقط از غول هاش زیاد خوشم نیومد

L-B

Well-Known Member
میتونم بگم عالی بود ... !
از نکاتش : زاوه دوربین وحرکتش خیلی خوب برنامه ریزی شده بود !
محیط و رنگ بندی هم که عالی ... چند سطح بالاتر از کارای صباست ! تو این مورد
همچنین حرکت ها و کاترای اکشنش ....

اما موردی که همیشه خوشم نمیاد این چهره های کارتونیک و غیرواقعی هست که زیاد نمیپسندم .... تو چهره به نظرم خوب باید کار می شد ( کاراکتر )

در کل تبریک میگم .. کار خیلی سختیه انیمیشن اونم با چند نر ..خسته نباشید

فقط میتونم بپرسم هزینه برآوردی برای این کار در کل چقدر هست ؟

Mandana

Active Member
منم مثل بقیه از حرکات کاراکترا خعلی خوشم اومدش.فقط چیزی که توی ذوقم زد قیافه ی کاراکتر شخصیت اول بود که دیگه توی انیمیشن های ایرانی کلیشه ای شده، یکی هم صحنه ای که اون دیجیتال پینتینگ قشنگ میاد توقع داشتم کلاغها پرواز کنن ولی ثابت بودن.ولی بقیه اش عالی بود منم پیشنهاد باسه تاپ گالری:rose:

E-power

کاربر متخصص
خسته نباشید پاور عزیز
کار ِ مهمی کردید که انیمیشن به این بلندی رو جمع کردید. هم برای خودتون خوبه و هم برای سایرین که جسارت ساخت کارهای بزرگ رو پیدا کنن، البته نه اینکه هرچی زمان میره بالا کیفیت رو بیارن پایین ! چیزی که اینروزها زیاد اتفاق می افته. این کار به نظر من نسبت به تعداد نیروها و زمان ِ ساختش در سطح متوسطه ، نه بالاتر از سطح ِ انتظاره و نه پایین تر، البته خسته نباشید ِ اساسی رو باید گفت حتما.
زمانی که اسم انیمیشن وسط میاد اولین توجه به حرکت هست، این کار نمی شه بگی حرکتهای خوبی داشت اما نکته ی مثبتش در این زمینه این بود که گه گاه جسارت انجام ِ حرکت های نسبتا پیچیده رو داشته، چیزی که باز خیلی از انیمیشن ها ندارن
مجدد خسته نباشید و دستتون درد نکنه.
پروژه ی ما بعد 4 سال کار ترکیدو تموم نشد ، حیف!

ممنون دوست عزیز :rose:
واقعا توان این بود که از بهتر کار بشه اما دیگه محدودیت زمان ..... دیگه خودتون بهتر میدونید:green:

بسیار عالی به تو و تیمتون خسته نباشید می گم امیدوارم همیشه موفق باشید:rose:

خوب خوده کار واقعا عالی و قوی بود مخصوصا تو انیمت که هر روز بچه ها دارن قویتر می شن
کاراکتر ها هم خوب بودن فقط از غول هاش زیاد خوشم نیومد

شما لطف دارید ممنون :rose:
میتونم بگم عالی بود ... !
از نکاتش : زاوه دوربین وحرکتش خیلی خوب برنامه ریزی شده بود !
محیط و رنگ بندی هم که عالی ... چند سطح بالاتر از کارای صباست ! تو این مورد
همچنین حرکت ها و کاترای اکشنش ....

اما موردی که همیشه خوشم نمیاد این چهره های کارتونیک و غیرواقعی هست که زیاد نمیپسندم .... تو چهره به نظرم خوب باید کار می شد ( کاراکتر )

در کل تبریک میگم .. کار خیلی سختیه انیمیشن اونم با چند نر ..خسته نباشید

فقط میتونم بپرسم هزینه برآوردی برای این کار در کل چقدر هست ؟

مرسی دوست من :rose:

منم مثل بقیه از حرکات کاراکترا خعلی خوشم اومدش.فقط چیزی که توی ذوقم زد قیافه ی کاراکتر شخصیت اول بود که دیگه توی انیمیشن های ایرانی کلیشه ای شده، یکی هم صحنه ای که اون دیجیتال پینتینگ قشنگ میاد توقع داشتم کلاغها پرواز کنن ولی ثابت بودن.ولی بقیه اش عالی بود منم پیشنهاد باسه تاپ گالری:rose:

سلام ماندانا خانم :rose:
درسته یه جاهای کار ایراد داره , دقت خوبی دارید من خودم زیاد توجه نکرده بودم :green:
معمولا کاراکتر ها باید مورد تایید سفارش دهنده باشن.چیزیه که بیشتر مد نظر اونها بوده.اما درسته موافقم.
.
.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا