دموي مامبو فارسي نسخه حرفه اي در اينترنت قرار گرفت

iranpcg

Active Member
براي سهولت دوستان و كاربران محترم و براي آشنايي بيشتر شما با مامبو فارسي بخش دموي كامل مامبو فارسي بر روي سرور مامبو يوزر قرار گرفت . كليه دوستان ميتوانند در اين سايت وارد شده و تمامي قسمتهاي مامبو فارسي نسخه حرفه اي را تست كنند . يوزر و پسورد براي ورود به بخش كاربري و مديريت : demo ميباشد.

بخش كاربري

http://demo.mambouser.com/

بخش مديريت

http://demo.mambouser.com/administrator

با تشکر
واقعا کار لازمی بود تا بتوانیم امکانات جدید را از نزدیک مقایسه کنیم.
خدا شما را حفظ کناد!

izone

Active Member
با درود بر شما.

واقعا كه خسته نباشيد. من با نيوك كار ميكنم ولي از فعال بودن شما خيلي خوشم آمده و اينكه به اين اندازه براي اين برنامه زحمت ميكشيد.

يك پرسش هم داشتم كه مربوط به بخش فارسي مامبو نميشه. من در تارنماي ايران زون 3 بخش فارسي سوئدي و انگليسي دارم كه چون با html آنرا ساخته ام خيلي دير به دير مطلب اضافه ميكنم. ميخواستم يك پورتال نصب كنم كه هم سوئدي و هم انگليسي را جداگانه نشان دهد. يعني ميشه گفت كه دو پورتال در يكي. آيا اين امكان در مامبو هست؟

سپاس از شما.

iranpcg

Active Member
اره اين امكان هست تو مامبو بهش ميگن كامپوننت ترجمه كه با يك پرتال همزمان ميشه چند سايت با زبانهاي مختلف يا يك سايت با چند زبان ايجاد كرد.

Ghamnevis

Well-Known Member
تشكر آقا روح الله...

واقعا جالبه.. بايد حتما مزاحمتون بشيم :d

izone گفت:
با درود بر شما.

واقعا كه خسته نباشيد. من با نيوك كار ميكنم ولي از فعال بودن شما خيلي خوشم آمده و اينكه به اين اندازه براي اين برنامه زحمت ميكشيد.

يك پرسش هم داشتم كه مربوط به بخش فارسي مامبو نميشه. من در تارنماي ايران زون 3 بخش فارسي سوئدي و انگليسي دارم كه چون با html آنرا ساخته ام خيلي دير به دير مطلب اضافه ميكنم. ميخواستم يك پورتال نصب كنم كه هم سوئدي و هم انگليسي را جداگانه نشان دهد. يعني ميشه گفت كه دو پورتال در يكي. آيا اين امكان در مامبو هست؟

سپاس از شما.
این امکان در زوپس هم هست! به هر چند تا زبون هم بخواهی برات قسمت درست می کنه!
اسمش هم هست Multilanguage Hack , یا Xoops multilingual.

iranpcg

Active Member
دوست عزيز براي اينكه كاربران بيشتر زوپس را بشناسند بهتر نيست امكاناتش را به دوستان معرفي كنيد

ali_souri

New Member
خسته نباشيد

خسته نباشيد.

منوي مديريت خيلي قشنگي داره.

لطفا در مورد سطوح دسترسي كاربران و امكانات خاصي كه در نيوك وجود نداره(و مامبو آنرا داره) كمي توضيح دهيد .

راستي چرا pdf كردن اخبار حذف شده ؟!

در ضمن براي ارسال خبر با سطح دسترسي اديتور به بالا ارور زير مياد:

Warning: savecontent(/home/mambale7/public_html/demo/components/com_messages/messages.class.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/mambale7/public_html/demo/components/com_content/content.php on line 1353

Fatal error: savecontent(): Failed opening required '/home/mambale7/public_html/demo/components/com_messages/messages.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/mambale7/public_html/demo/components/com_content/content.php on line 1353

mohammad25

Member
اولا اين مامبو فارسي جون ميكنه تا مياد بالا بياد
phpbb آشغال خودمون بهتره

دوما اين مامبو امكاني داره كه جديد ترين مقالات ارسالي توست كاربران را نمايش بده
اصلا فوروم داره؟ تالار گفتگو؟

جدیدترین ارسال ها

بالا