دمای کارت گرافیک

emad_67

Member
سلام
من یک کارت گرافیک geforce 8600 GT خریدم که روی اون fan نداره. اول که وصل کرده بودم خیلی گرم می شد. در حالت عادی که کار می کردم با ویندوز 70-80 درجه بود و بازی هم که اجرا می کردم تا 100 درجه هم میرفت. ولی الان یه فن اضافه بستم توی case و تا حدودی مشکل حل شده. الان به صورت معمول 65 درجه هست و وقتی بازی اجرا می کنم میشع 79-80 . حالا می خواستم ببینم آیا این دما برای کارت گرافیک خوبه یا باز باید خنک تر از این کنمش؟
با تشکر

EMIRATES

Active Member
با سلام

چطور ممکنه روش خنک کننده نداشته باشه؟

این سری از جیفورس به خنک کردنش معروفه . میشه یه عکس از کارت گرافیکتون تهیه کنید؟

این دما خیلی عجیبه . شما عکس رو بدید تا ببینیم چه مشکلی وجود داره.

با تشکر.

MEGA WAVE

Active Member
فکر کنم منظورش این بوده که رو کیسش فن نبوده <
مگه میشه روی 8600 فن نباشه .... عماد مطمئنی ؟؟؟<<

emad_67

Member
با سلام

چطور ممکنه روش خنک کننده نداشته باشه؟

این سری از جیفورس به خنک کردنش معروفه . میشه یه عکس از کارت گرافیکتون تهیه کنید؟

این دما خیلی عجیبه . شما عکس رو بدید تا ببینیم چه مشکلی وجود داره.

با تشکر.
سلام
فن نداره روش اصلا این کارت گرافیک معروفه به silent
اینم عکسش:http://www.tech-hounds.com/review34/fullASUSEN8600GT.jpg
البته asus هست.
دمای اون موقع بازی 69-70 هست که اشتباه گفته بودم 79-80

فکر کنم منظورش این بوده که رو کیسش فن نبوده <
مگه میشه روی 8600 فن نباشه .... عماد مطمئنی ؟؟؟<<
نه منظورم همون کارت گرافیکه.

EMIRATES

Active Member
با سلام

با این عکسی که دیدم باید این کارت گرافیک با همین سیستم خنک کننده - خنک بشه. شاید موردی داره - میتونی ببری همونجایی که گرفتی یه تست بکنن اگه مورد داشت که عوضش کنن.

با تشکر.

emad_67

Member
با این عکسی که دیدم باید این کارت گرافیک با همین سیستم خنک کننده - خنک بشه. شاید موردی داره - میتونی ببری همونجایی که گرفتی یه تست بکنن اگه مورد داشت که عوضش کنن.
ممنون. امروز تو یه سری سایت های انگلیسی در مورد این کارت گرافیک بعضی های دیگه هم همین مشکل دمای رو داشتن و اونجوری که نوشته بودن مشکل هم از کارت گرافیک نیست، فقط باید تهویه داخل کیس رو قوی کرد و یا روی کارت گرافیک فن بست.
به هر حال ممنون

saeedasg

Member
سلام دوست عزیز
لازم نیست از فن استفاده کنی این کاملا طبیعی هست . و نیاز به فن نیست فقط تهویه داخل کیست رو رو به راه کن .
این کارت گرافیک ها از سیستم silentpipe استفاده میکنند .

emad_67

Member
سلام دوست عزیز
لازم نیست از فن استفاده کنی این کاملا طبیعی هست . و نیاز به فن نیست فقط تهویه داخل کیست رو رو به راه کن .
این کارت گرافیک ها از سیستم silentpipe استفاده میکنند .
حیلی ممنون، حالا به نظر شما دمای 62-63 درجه در حالت کار با ویندوز و نهایتا 70 درجه به نظر شما طبیعی هست یا نیاز داره که از این خنک ترش کنم؟
چون من داخل کیسم دیگه جای فن نداره. الان هوای داخل کیس توسط فن پاور و فنی که خودم رو بدنه گذاشتم تهویه میشه.

آخرین ویرایش:

saeedasg

Member
مشکلی نیست
ولی کلا هر چه دمای قطعات کامپیوتر پایین تر باشه . کارایی بیشتر و طول عمر بالا تری رو خواهند داشت و ضمنا می تونید بیشتر اونها رو اورکلاک کنید .

saeedasg

Member
اگه واقعا نگرانی
می تونی از فن های مخصوص هم استفاده کنی البته نمی دونم تو کشورمون می تونی پیدا کنی یا نه . یک لینک واست مذارم برو ببین . توش فن مخصوص کارت گرافیک هست . البته تو ایران من خودم فن های سی پی یو رو دیدم ولی کارت گرافیک رو نمیدونم هست یا نه .
http://www.thermaltakeusa.com/Products.aspx?C=1153

اگه باتز هم سوالی بود من درخدمتم .

جدیدترین ارسال ها

بالا