.. دل سنگ هم در سوگ حسین است ..

Ali 59

Well-Known Member
نویسنده saeid.g
کلا دوست ندارم توی طرحی که برای امام حسین (ع) طراحی میشه خون باشه چون به نظرم مسئله ی مهم خون نبود چیزای مهم دیگه ای هم بود که میشه روی اونا تصویر ساخت اما این باب شده و من هم توی دومی و حتی اولی از عرف نتونستم خارج بشم.
کاملا موافقم!

متاسفانه وقتی یه چیزی باب بشه دیگه نمیشه جلوش رو گرفت.

بعضیا که دیگه اونقدر به این قضیه ی خون و سیاهی و ... دامن میزنن که آدم با دیدن طرحشون یاد پوستر فیلمای سبک Horror میفته!!

قبول دارم که برای مراسم عزاداری باید از رنگای تیره استفاده کرد تا رو مخاطب تاثیر بذاره ولی نه در اون حدی که از شور به در بشه.

بقول سعید اونقدر سوژه تو کربلا برای مانور دادن و کار کردن وجود داره و هیچوقت بهش پرداخته نشده که نگو و نپرس!

حسين (ع) بيشتر از آب، تشنه لبيك بود اما افسوس بجاي افكارش زخمهاي تنش را به ما نشان دادند و بزرگترين دردش را بي آبي معرفي كردند.​
.

tandisdesign

Well-Known Member
احسنت
کار زیباییست

tasliat.jpg

آخرین ویرایش:

saeid.g

Member
درود.
سپاس علی جان.
ای کاش من اول محرم وقتم رو به اندازه ی چند ساعت برای یه طراحی (هر چند ساده) گذاشته بودم و ای کاش این بحث اول محرم شروع می شد.
حالا که عاشورا هم تموم شد و فکر کنم دیگه تب و تاب طراحی برای سید الشهدا کمرنگ بشه.
ایشاالله سال دیگه بچه ها و به خصوص خودم این موضوع رو حتما رعایت خواهیم کرد.
میگن زندگی انسان 2 قسمت داره:
قسمت اول در آزروی آینده
قسمت دوم در حسرت گذشته
سپاس.
بدرود.

کلا دوست ندارم توی طرحی که برای امام حسین (ع) طراحی میشه خون باشه چون به نظرم مسئله ی مهم خون نبود چیزای مهم دیگه ای هم بود که میشه روی اونا تصویر ساخت اما این باب شده و من هم توی دومی و حتی اولی از عرف نتونستم خارج بشم.
شما خودت که تو طرح اولی روی سنگ خون ریختی !!

saeid.g

Member
شما خودت که تو طرح اولی روی سنگ خون ریختی !!

خداییش تا حالا از خودم نقل قول نکرده بودم.

bidemajnon

Well-Known Member
سلام
چه بحث جالبی شده
به نظر اولی قشنگ شده . البته دو سه روز پیش دیدم ولی نتونستم نظر بدم . چون می خواستم که دومیرو هم ببینم که اونم نشد .
اما به نظرم تو اولی اگر که اون گنبد و پرچم نبود بیشتر حالت سنگ رو پیدا می کرد.

در مورد استفاده بیش از حد از خون و رنگ تیره هم کاملاً موافقم . راستشو بخوای الانم یه طرح زدم خفن . توش پر از خونه . یکم دیگه کار داره . اگر شد تو این یکی دو روزه میزارم.

حالا که عاشورا هم تموم شد و فکر کنم دیگه تب و تاب طراحی برای سید الشهدا کمرنگ بشه.
درست عاشورا تموم شده ولی محرم که تموم نشده . مصیبت اهل بیت تازه شروع شده و براشون هر زمان که کاری انجام بدیم دیر نشده.

saeid.g

Member
در مورد استفاده بیش از حد از خون و رنگ تیره هم کاملاً موافقم . راستشو بخوای الانم یه طرح زدم خفن . توش پر از خونه . یکم دیگه کار داره . اگر شد تو این یکی دو روزه میزارم.
درست عاشورا تموم شده ولی محرم که تموم نشده . مصیبت اهل بیت تازه شروع شده و براشون هر زمان که کاری انجام بدیم دیر نشده.
نظرت خوبه منم قبولش دارم دوستم , اما به نظرم , نظر من واقع بینانه تره.
به هر حال من یکی که منتظر طرحت هستم اگر گذاشتی ما هم میبینم و لذت می بریم.
سپاس.
بدرود.

جدیدترین ارسال ها

بالا