دلفي

bahareh4

New Member
لطفا جواب بدهيد
دوستان من سلام
من يه پروژه به زبان دلفي نوشتم كه هر وقت روي يه كامپيوتر بجز كامپيوتر خودم اجرايش مي كنم فونتش بهم ميريزد يعني به جاي تمام حروف علامت سوال مي آيد خيلي ممنونم:sad:

hoom

Active Member
این بخاطر استفاده کامپیوتر شما از ویندوز انگلیسی و بقیه کامپیوترها از ویندوز فارسی است، البته برعکس این حالت هم همین مشکل را ایجاد می‌کند، برای حل آن از کامپوننتهای Unicode استفاده کنید، آنرا میتوانید از آدرس زیر پیدا کنید. http://www.tntware.com/delphicontrols/unicode/

ارادتمند

bahareh4

New Member
لطفا كمك كنيد (يه سوال از دلفي)

لطفا يه راه حل مشخص تر بدين ممنون:sad:

DrXoX

Active Member
سلام
راه حل خیلی آسونه من خودم هم همین مشکل رو داشتم
خوب بریم سر اصل مطلب جواب
1- روی فرم کلیک کن
2- در قسمت Properties خاصیت Font رو انتخاب کن( یعنی خاصیت فونت فرم)
تا اینجا که اوکی !!
خوب خدارو شکر
نکته مهم : یه پنجره باز میشه که چند تا گزینه داره که ما با Font که بالا سمت چپه ( که همون نوع قلم نوشته هست) کار داریم و یه قسمتم داره پایین سمت راست به نام Script ( که مشکل اصلی اینجاست)
3 - نوع فونت رو Arial انتخاب کن و بعد Script رو بزار روی گزینه Arabic
4 - همین بعد ok
فقط اگه مثلا چند تا فرم داری واسه هر فرمی باید این کارو انجام بدی (مرحله1 تا 3 )
هر سوالی راجع به دلفی داشتید بپرسید

hoom

Active Member
سلام

این راه شما صحیح است ولی بازهم برنامه فقط در ویندوز فارسی اجرا می‌شود و در یک ویندوز انگلیسی فونت آن باز هم به هم می‌ریزد، به عبارتی یک مشکل حل می‌شود و یک مشکل دیگر به وجود می‌آورد.

DrXoX

Active Member
سلام
باز هم مشکلی نداره مراحل زیر را باید در کامپیوتری که فونت ها به هم ریخته باید انجام بدی
1 - رفتن به Control panel
2 - رفتن به Regional and language option
3 - رفتن به تب Advanced
4 - در قسمت Language for non-Unicode Programs انتخاب زبان فارسی
5 - رفتن به تب Regional Option و در قسمت Standards And Formats انتخاب زبان فارسی و در همین تب انتخاب کشور ایران
6 - تمام

روزي کـه تو آمــــدي به دنيا عــريان *** جمعي به تو خندان و تو بودي گريان
کاري بکن اي دوست که وقت رفتن *** جمعي به تو گريند و تو باشي خندان

DrXoX

Active Member
بعدش باید یه فایل Txt توی برنامه قرار بدین به نام Help مثل خیلی از نرم افزارها اگه دیده باشین مثلا داخل یک فایل نوت پد به نام Help نوشته اول باید مثلا Windows Installer رو نصب کنی بعد برنامه اصلی رو خوب ما هم یه فایل نوت پد تو برنامه قرار می دیم داخلش می نویسم که اگر فونت برنامه به هم ریخته بود این کار رو انجام بدین

1Program

Member
سلام :
يك راه بهتر اين است كه بعد از انتخاب فونت Unicode (Tahoma) >>
Charset انرا Arabic_... انتخاب كنيد

جدیدترین ارسال ها

بالا