دكمه هاي «هاور» براي سايت ، جاوا يا سي اس اس ؟؟

INTERNET 2

New Member
دوستان به نظر شما دكمه هاي گرافيكي رو به چه روشي بهتر ميشه در وب سايتها هاور كرد؟؟

استفاده از جاوا ساده تر ،‌ تميز تر و كارآمدتره يا استفاده از سي اس اس؟؟؟

نمونه سايت براي درك بيشتر موضوع‌ (دكمه هاي بالاي صفحه):
http://www.rasaneha.com/main.asp

آخرین ویرایش:

INTERNET 2

New Member
يه چيز يادم رفت از شما درخواست كنم!!!1

در صورت امكان نمونه كد Css و يا جاواي مذكور را در اينجا براي بنده حقير بگزاريد...

موفق باشيد......

mehradmoein

Member
معمولا از هر دو استفاده می کنن.
یعنی با css دو حالت رو تعریف می کنن و بعد با java script , تعریف می کنن که مثلا onmouse over از یک class و unmouse out از یک class دیگه استفاده کنه.
من در اولین فرصتی که بتونم یک نمونه می زارم .

INTERNET 2

New Member
با تشكر از شما دوستان...

در مورد وبلاگي كه معرفي كرده بوديد (كارليست)!! من قبلا به اين سايت شما سر زده بودم اما گويا تكنيكي كه معرفي كرده بوديد مرتبط به سي اس اس‌ هست ولي چيزي كه من دنبالش هستم دكمه هاي گرافيكي نظير سايت موسسه رسانه هاي تصويري است...؟

با تشكر...

آخرین ویرایش:

Ali_ix

Well-Known Member
INTERNET 2 گفت:
با تشكر از شما دوستان...

در مورد وبلاگي كه معرفي كرده بوديد (كارليست)!! من قبلا به اين سايت شما سر زده بودم اما گويا تكنيكي كه معرفي كرده بوديد مرتبط به سي اس اس‌ هست ولي چيزي كه من دنبالش هستم دكمه هاي گرافيكي نظير سايت موسسه رسانه هاي تصويري است...؟

با تشكر...
خب شما با CSS میتونید برای لینکها یا هر عنصر دیگه ای از عکس زمینه در حالت معمولی و Hover استفاده کنید و کلا با عناصرگرافیکی کار کنید !

اگر خواستید بیشتر توضیح میدم ... ;)

INTERNET 2

New Member
با تشكر از شما...

خواستم موضوع را بازتر كنم.... ما در پايين دو دكمه گرافيكي داريم ، با دو رنگ مختلف. حالا وقتي كه ميخواهيم بر روي لينك «1» برويم به لينك «2» تغيير شكل بدهد:

لينك 1 :
about_normal.gif

لينك 2 :
about_hover.gif

اميداورم متوجه منظور من شده باشيد.....

Ali_ix

Well-Known Member
یک نمونه کاملا حرفه ای برای کاری که میخواید انجام بدید اینجا هست : http://orderedlist.com/

منوی Navigation بالا سمت راست رو ببینید و سورس و فایل CSS رو بررسی کنید ...

برای منو از لیست نامرتب استفاده شده و داخل هر لیست آیتم یک لینک قرار داره..

بعد برای اینها یک عکس زمینه تعریف کرده...

بعد متن رو 9000 پیکسل حرکت داده و به بیرون صفحه برده ..

بعد برای هر آیتم موقعیت عکس زمینه رو مشخص کرده چون فقط یک عکس زمینه هست و فقط جابه جا شده ;)

خیلی حرفه ای کار شده و مزایای زیادی داره ( همین استفاده از ی عکس برای دو حالت ئ تغییر مکان اون برای حالتها )

اگر متوجه نشدید یا توضیح بیشتری خواستید بفرمایید .

INTERNET 2

New Member
واقعا از مطالب كه نوشتيد و سايتي كه معرفي كرده بوديد ممنونم...

اما اگر كدي در اين خصوص داريد چه Java و چه CSS داريد در اينجا بگزاريد تا انشالله اين تاپيك همين جا بسته شود...

با تشكر...

saeedfweb

Member
ضمنا اگر بخوای عکس باشه می تونی از DHTML فرانت پیج استفاده کنی
در عرض سه سوت واقعا سه سوت انجام می شه
اما برای متن از CSS پیشنهاد می کنم

این استایلش
<style>
A{color:#366ab3;text-decoration:none}
A:visited{color:#366ab3;text-decoration:none}
A:hover{color:#366ab3;text-decoration:underline}
TABLE{font-family: Tahoma; font-size: 8pt;}
.tdoff{height:30px;border:solid 1px #b4cceb;text-align:center;color:#366ab3;background-image: url('../images/bluetd.gif'); background-repeat: repeat-y}
.tdon{height:30px;border:solid 1px #b4cceb;text-align:center;color:#366ab3;background-color:#e5eef9;}
.htd{Display:none}
</style>

اینم نحوه قرار دادن کدش

<td width="120" align="center" class="tdoff" onmouseover="this.className='tdon'" onmouseout="this.className='tdoff'" >
<a href="image/">جستجوگر تصویر</a></td>

جدیدترین ارسال ها

بالا