بی بی کد دفتر کار

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.سعید خیلی ناقلایی.اول اومدی توی سایت یه سری کارای ضعیف گذاشتی مخ ملت رو کار گرفتی بعد یه دفعه آس هاتو رو کردی کف همه رو برندی..
بالا دست مریزاد.عالی شده.بهت تبریک میگم.با حامد موافقم یه خورده توی پست افراط شده.
همیشه همیشه این نکته رو مد نظر داشته.طی عمل پست پروداکشن هیچ وقت به سفیدی مطلق یا سیاهی مطلق نرسی.این اصل رو همیشه رعایت کن.توی تاریکترین و روشن ترین نقاط تصویر باید دیتیل واضح باشه

saeedmagic

Member
سلام.سعید خیلی ناقلایی.اول اومدی توی سایت یه سری کارای ضعیف گذاشتی مخ ملت رو کار گرفتی بعد یه دفعه آس هاتو رو کردی کف همه رو برندی..
بالا دست مریزاد.عالی شده.بهت تبریک میگم.با حامد موافقم یه خورده توی پست افراط شده.
همیشه همیشه این نکته رو مد نظر داشته.طی عمل پست پروداکشن هیچ وقت به سفیدی مطلق یا سیاهی مطلق نرسی.این اصل رو همیشه رعایت کن.توی تاریکترین و روشن ترین نقاط تصویر باید دیتیل واضح باشه

سلام عارف جان خیلی خوشحال شدم سر زدی
شما خودت استادی ما حالا حالا ها باید درس پس بدیم پیشت
درباره پست هم کاملا موافقم باهات حقیقت می خواستم کارو بزارم تو فروم اورموشن یه سری همه اش رو از اول ادیت کردم اینجا هم تو پست اول گذاشتم جای کارهای قبلی
مرسی که وقت گذاشتی عارف جان:rose: راستی ترجمه کتاب وری رو دیدی اومده؟ من گرفتم خیلی خوبه

آخرین ویرایش:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
سلام خسته نباشی کار خوبی شده مخصوصا این که پشت زمینه باهاش مچ شده

موفق باشی

arbab_arch

Member
سلام خسته نباشی بسیار زیبا و مدرن.
طیف خاکستری کار عالیه
به امید دیدن مجدد کارهای زیبات.:)

جدیدترین ارسال ها

بالا