بی بی کد دفتر وکیل

eman taha

Member
سلام خدمت دوستان
یه کار با جزئیات زیاد انجام دادم ولی متاسفانه رندر خوبی نتوستم بگیرم البته فکر می کنم سیستم اجازه نداد دیتیل های کار زیاد بود و زمان تست رندر ها زیاد میشد و کلافه کننده و رندر نهایی هم که چهار ساعت طول کشید
این اتاق رو مدل سازی دیوار و سقف و کمد ها رو با مکس 2012 انجام دادم و با وی ری 2 هم رندر گرفتم و پست پروداکشن اغراق آمیز هم انجام دادم با فتوشاپ
خوشحال میشم نظر بدید ممنون:rose:

پیوست ها

• RENDER 02.jpg
    RENDER 02.jpg
    818.1 کیلوبایت · بازدیدها: 62
  • RENDER 04.jpg
    RENDER 04.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 59

Hamed

Active Member
سلام
چرا اغراق کردی خوب جیگرم مدلینگه به این خوبی بعد رندر کمی ضعیف ولی مدلینگت خیلی خوب مشخص وقت گذاشتی خسته نباشی...کار چوب به این صورت خیلی خاصه اگر کمک خواستی من غلامتم بگو در خدمتم ولی اگرکمی روی رندرت کار کنی و نور ها رو مهار کنی کار خیلی تاپ میشه...مهار کردن نویز خیلی آسونه الارقمه اینکه خیلی میگن سخته این رندر با این حجم زمانی بالا مطمئنن تو تنظیماتت ایراد داره...و به راحتی میشه حلش کرد...زیاد حرف زدم...

علی علی

::reza::

کاربر VIP
سلام
چه دفتر وکیل با سلیقه و خوش ذوقیه. مدلسازی خوبه آفرین. از برخی از متریالهات هم خوشم اومد. مثل متریالهای چرم و چوب. به نظر میاد برای این دفتر پنجره گذاشتی اما اصلا نور بیرون به داخل تاثیری نزاشته یا اگر هم بوده خیلی ضعیفه. داخل اتاق الان با این همه نوری که استفاده کردی تاریکه.(سعی کن روی نورها و شدتشون تسلط پیدا کنی).
پست پروداکش به قول خودت زیادی اغراق کردی. الان من با دیدن کاری که پست روش انجام دادی فکر میکنم داخل انگاری مه هستش.
موفق باشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا