دفتر نقاشی من

hdnsoft

Well-Known Member
سلام و عرض ادب به همه مجید آنلاینی های عزیز
ممنونم که به دیدن این صفحه اومدین
بسیار سپاسگذارم از وقتی که واسه دیدن این صفحه میذارین
انشاالله اگر خدا یخواد قصد دارم تمیرین های که با فتوشاپ انجام میدم رو اینجا بذارم
یک تشکر ویژه هم میکنم از دوست گلم 1991i
خب این لیست تمرینات عملی منه تو فتوشاب ممنون میشم اگه نظر بدین :rose:

پیوست ها

• me2.jpg
    me2.jpg
    742.7 کیلوبایت · بازدیدها: 54
  • me4.jpg
    me4.jpg
    199.4 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • me3.jpg
    me3.jpg
    272.6 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • me5.jpg
    me5.jpg
    244.8 کیلوبایت · بازدیدها: 22
  • me6.1.jpg
    me6.1.jpg
    122.4 کیلوبایت · بازدیدها: 17
آخرین ویرایش:

pooshe

New Member
ما هم ناواردیم هم عصر حجری دیدیم اینجا دفتر نقاشی هم هست زود ذوق کردیم و امدیم نقاشی کنیم .
_MG_9301.jpg

1991i

Member
کار خاصی نکردم که شما ایقد شلوغش میکنی !

اگه دور مرد و می‌بریدید و اون و از صفحه جدا میکردید و با بک‌گراند سیاه مچ میکردید بهتر جواب میداد و مسائل دیگه که کم کم خودت راه میافتی :)

کارت خوبه ها ولی بهش دقت نکردی نور خورشید به صورتت می تابه سعی کن از صورتت شروع کنی
نور طبیعی خورشید قشنگتر از این رنگی رنگیایی که کردی :wink:

hdnsoft

Well-Known Member
از همه دوستان گلم ممنونم ... که لطف کردن و نقاشی خط خطی منو رو نگاه کردن
دوست گلم خب شما هم نقاشی هاتون رو بکشین بذارید اینجا من و شما نداریم که :green:
در مورد اون دوستمون که نوشته بودن من خوشم نمیاد هم باید بگم من هم از طرف خودم و هم از طرف طرح نازنینم از شما عذر خواهی میکنیم:rose:
در مورد نور آفتاب هم باید بگم خب من یک حس خاصی بهش دارم ولی بازم حق با اساتید و بزرگان است :neutral:
و صد البته main عزیز انشالله که بهتر میشه ... من الان دارم چشم چشم دو ابرو تمرین میکنم خدابخواد و به یاری دوستان به مرحله های بعدی هم یک سرکی میکشم :wink:
و در آخر به دوست گلم 1991i باید بگم اون مردههههههههههههههههههه خودمم:mad: ععععه
من برم یک نقاسی دیگه بکشم و باز برگردم بذارم تو دفترم :paint:

hdnsoft

Well-Known Member
سلام دوستان گلم این هم تمرین دوم من ، فقط نمیدونم چرا حس میکنم آسمونه رو باید یکاریش کنم ها .... اما نمیدونم چیکارش کنم..
روی عکس کلیک کنید تا اون رو در اندازه واقعی ببینید:rose:

و من همچنان به تمرینات خودم ادامه میدم :paint:

hdnsoft

Well-Known Member
سلام محمد جان خوبین شما؟
کم پیدا ... آقا تور بعدی چی شد؟ ... عععع ببخشین مثلا میخواستم لینک رو اصلاح کنم ، اینقده که من شما رو دوست میدارم ، نمیدونم چرا تا تکست های شما رو میبینم ، همه چی یادمه میره ( آقا برویم تور.. نیگا چقدر ما هوادار شما می باشیم )
دوستانی که مثل محمد عزیز لینک عکس براشون باز نمیشه اینجا کلیک کنند ( لطفا )
http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=60729&stc=1&d=1307386152

hdnsoft

Well-Known Member
خب تمرین سوم رو هم آماده کردم یک توضیح کوچلو بدم .... این عکس رو توسط موبایل نازنیم گرفتم ( یک کلوزآپ توپ با رزلوشین 1536*2048 خیلی فوق العاده شده اما خب چون حجمش بالا بود من کوچیکش کردم ):paint: برای مشاهده تصویر در اندازه واقعی به روی آن کلیک کنید یا از لینک http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=60744&stc=1&thumb=1&d=1307425349 مشاهده بفرمایید
سپاس گذارم :rose:

ereshkigal

Member
خیلی زیبا هستند... من از نورها خیلی خوشم اومد استاد خوبی داشتید:wink:
عنوان بسیار زیبایی هم انتخاب کردید. از همه بیشتر از اولی خوشم اومد:rose:

moslancer2

Member
بسیار عالی... انشاال.. که با این نقاشی ها پیشرفت کنی... موفق باشی دوست من..:rose:

hdnsoft

Well-Known Member
سلام مجدد بسیا بسیار سپاس گذارم از عزیزانی که لطف میکنن و نظر میدن
خب این کار بعدی منه لازم به ذکرهه در این کار برای اولین بار از تایپ هم استفاده کردم به واژه خدا که داره همراه با نغمه شور انگیز پرنده از دهانش خارج میشه دقت کنین
خیلی دلم به حال پرندههه سوخت ... طلفی....
برای نمایش تصویر در اندازه واقی به روی عکس کلیک نمایید یا از لینک زیر استفاده کنید ( با تشکر )
http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=60765&stc=1&d=1307439771

hdnsoft

Well-Known Member
و این هم یک طرح پوستر از من
سعی کردم در عین سادگیش ، خاصیت پوستر بودن رو هم داشته باشه
جا داره از حمید عزیز هم تشکر کنم که مدل پوستر این قسمت شدن
برای مشاهده عکس در اندازه واقعی به روی آن کلیک کنید یا به آدرس زیر بروید ( با تشکر )
http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=60777&stc=1&d=1307448100

آخرین ویرایش:

HamidSHS

Active Member
ادامه بده حسین جان ^.^ ما هم یه چیزی مثل این کارا رو میزدیم که کم کم به اطلاعاتمون اضافه شد و تمرین کردیم تا رسیدیم به اینجایی که هستیم ^.^:)
همیشه تشویق شدن باعث پیشرفت نمیشه ... بعضی جاها باید نقد کرد تا باعث پیشرفت شه ^.^
در مورد عکسم هم ممنون :rose:
موفق باشی پسر ....

hdnsoft

Well-Known Member
با تشکر از حمید عزیز و ممنونم از دلداری های که به بنده دادن
جاداره من به یک نکته ظریفی اشاره کنم و اون این که حمید جان میدونی فاصله ما از اینجا تا ماه چقدره ؟ خب من هم نمیدونم ولی به اندازه همین فاصله بین کار های من و کارهای شما عزیزان حرفه ای مجید آنلاین فاصله است .... کارهای من بیشتر نقش زنگ تفریح رو برای شما دوستان گلم داره ، که بیایین و ببینین و بگین ای ای ای روزگار یادش بخیر انگار همین دیروز بود که داشتیم تو این سطح کار میزدیم /( منظور همون 8 یا 9 سال پیشه ) عجب .....
بازم ممنونم و امیدوارم بتونم بهتر از اینه نمونه کار بزنم :paint:
و من همچنان پا برجام :rose:

moslancer2

Member
دوست عزیز خیلی خوشحالم که میبینم با این علاقه کار میکنی... راستش من هنوز که هنوزه دارم یاد میگیرم... ادامه بده هیچ کس کامل نیست پس خودت رو اینهمه دست کم نگیر که کارات رو بذاری بگیم هی روزگار همین دیروز بود... بلکه کارات با ارزش هست... من اگر کارای اولیم رو بذارم که همه میخندن:green: پس ببین ماه و زمین همیشه در کنار همن...:wink:
ادامه بده از کار پرندت خیلی لذت بردم... حس غریبی داره...:sad:

جدیدترین ارسال ها

بالا