دفتر تلفن آقا مهران

M.A.D.S

Banned
سلام خدمت دوستان
به یاد دارم قبلا آقا مهران یه دفتر تلفن ساخته بود کسی در مورد چگونگی کد نویسی اون چیزی نمی دونه ؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
منظورتون کدوم مثال هست ؟
شما اون مثال رو اینجا قرار بدید، و هر سوالی داشتید بپرسید، در صورت توان جوابتون رو خواهیم داد.

OMiD

Well-Known Member
من هم با دوست عزيزمون جناب nevercom موافقم شما اگه مبحث اينجوري داريد لطفا از قول نقل كنيد.

آخرین ویرایش:

M.A.D.S

Banned
دفتر تلفن

ببخشید روزی که من گذاشتم که کار می کرد به هر حال از تو رایانه خودم آپلود کردم

پیوست ها

• Magic Data Base Plugin V 1.0.rar
    675.8 کیلوبایت · بازدیدها: 99

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
این مثال مربوط به مجموعه پلاگینهای جناب مهران هست که رایگان نیست، طبعاً این مثال هم با کمک یکی از پلاگینهای این بسته ایجاد شده که شما برای استفاده از این پلاگین باید خریداریش کنید.

BEHESHT

Well-Known Member
سلام آقا مهران دوباره از این پلاگین های به درد بخور ندارند؟

BEHESHT

Well-Known Member
اگه آپلود کنید ممنون میشم

البته اگر کاربردی هستند.

تشکر.

M.A.D.S

Banned

البته اگر کاربردی هستند.

تشکر.

البته که کاربردی هستند ولی الان وقت ندارم انشالله در اسرع وقت براتون آپلود می کنم
یکیشون برای قفل پوشه ها
یکی یه فلش پلیره
بعدی هم نمی تونم توضیح بدم باید خودتون ببینید

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر

البته اگر کاربردی هستند.

تشکر.
سلام دوستان
کمتر پلاگینی برای MMB نوشته شده که کاربردی نباشه پلاگین های این بسته هم کاربردی هستند اما رایگان نیستند اگه اشتباه نکنم 15 هزار تومان قیمت کامل مجموعه هستش خوب مطمئننا اگه بخواین رایگان استفاده کنید روی سیستم شما کار نمیکنه چون این بسته نیاز به فعال سازی داره که همراه با Setup بسته پلاگین ها رو هم روی ویندوز فعال میکنه
[ویرایش 1 ]
بعدی هم نمی تونم توضیح بدم باید خودتون ببینی
این پلاگین هم برای اضافه کردن فایل به پروژه بعد از کمپایل برنامه هستش از اسمش معلومه چیکار میکنه
یکی از مهمترین قابلیت های این پلاگین ساخت برنامه Setup ساز هستش . اسم پلاگین هم : Magic Embedded
[ویرایش 2]
شما اگه میخوای دفتر تلفن بسازی میتونی از SQL استفاده کنید چند تا مثال هم که توی انجمن گذاشته شده که میتونه برای شما هم مفید باشه

آخرین ویرایش:

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
یعنی چی کار نمی کنه ؟
اگه بخوای بدون خرید پلاگین از اون توی محیط بیلدر استفاده کنی پلاگین ها درست عمل نمیکنن اما اگه پلاگین رو بخری و از اون توی پروژه استفاده کنی و یه برنامه بسازی چون پلاگین رو سیستم شما فعال شده برنامه اجرایی شما رو بقیه سیستم ها درست کار میکنه در غیر این صورت نمیونید از پلاگین استفاده کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا