بی بی کد دفتر اداری

mojtaba 3d

Member
سلام به همه دوستان راستش از این جور کارا حالم بهم میخوره ولی مجبورم دیگه باید پول در آورد.این کارو با کمک آموزشی زدم یعنی تنظیمات رندر رو عین اون تنظیم کردم و تنها کاری کردم مرتب سازی و فضا سازیش بود وگرنه من زیاد رندرم خوب نیست.فقط میخوام روی این کار قیمت بزارید تا بدونم چه جوری با مشتری تا کنم.ممنون و مرسی از لطفتون

کار یا مکس 2012 و vray_adv_20003_.
فتوشاپ 5 بوده

پیوست ها

• edari24.jpg
    edari24.jpg
    387.2 کیلوبایت · بازدیدها: 78
آخرین ویرایش:

ALI_TAKHTI

Active Member
اول اینکه داداش من چرا کلاس میزاری؟ از این کارا حالت بهم میخوره یعنی چی؟ شما چرا رفتی 3بعدی یاد گرفتی؟ که بشینی کنج خونه واسه خودت کار بزنی؟
این حرفها درست نیست.همه ما به این دلیل 3بعدی میکنیم چون کارمون اینه و حتی بعضی از دوستان از این رو زندگیشون رو میگذرونن.این کار زشتی نیست که حالتون به هم بخوره.
از این گذشته اول بهتره مشخصات کارتون رو بگید.قوانین انجمن رو بخونین لطفا.این taymaz بنده خدا چقدر بیاد این رو بگه آخه.عجیبه واقعا.

mojtaba 3d

Member
علی جان من عاشق سه بعدی هستم ولی نه مبحث شبیه سازی معماری. دوست دارم تو انیمیشن و کاراکتر سازی فعالیت کنم ولی چون فعلا از این راه میشه پول درآورد مجبورم.بعدشم برا چی باید کلاس بزارم انگار خیلی حرفه اییم!!!؟شرمنده ببخشید دیگه یادم رفت :green:

sallarmelli

Active Member
نورش خوب شده ولی من موندم کدوم اداره ی این مملکت چنین اتاق وسیعی داشته باشه ؟
از روی چه آموزشی این نورپردازی رو انجام دادی؟

madmaster_3d

Well-Known Member
کاره قشنگی شده. من همیشه یک حرفی میزنم همه بهم ...... حرفی که میزنم این هستش که شما یک زمانی یک برنامه 4000 دلاری رو مثلا استفاده می کنی ( کرک شده ) که این خودش اشکال داره. حالا یک زمانی میای از این برنامه غیر از اینکه استفاده می کنی پول هم در میاری. و این رو بهت بگم که پولی که اینطوری بدست بیاری 100 برابرش رو همینجا پس میدی ( از نوع بد جور ) . خلاصه الان ملت میان میگن ما تو کشورمون حقوق کپی رایت رعایت نمیشه و نمی دونم در آمد ما مثلا 300 دلاره و نمیشه این برنامه رو خرید و ویندوز هم کپی شدس و برنامه های دیگه رو هم باید خرید و از این حرف های تکراری.

ولی؟! یک مثال !!! الان شما بشین درس بخون. تو دانشگاه یک استاد یک نمره بهت نده 100 تا فش بوق بهش میدی که این 1 نمره به من نداده و خودت رو به در و دیوار میزنی. آتیش میگیری. چون زحمت کشیدی و نتیجه اونی که می خوای نشده. حالا شما فرض کن کلی آدم میشنن یک ویندوز یک بازی یک برنامه گرافیکی میسازن. این 4000 دلاره حقوق کلی آدمه. ما تو همه ادیان هم گناه بزرگتر از حق الناس نداریم که.

حرف آخرم این بوده و هستش که هموطنم. دوستم. همکارم. سعی کن اگر از این برنامه درلمد داری پول جمع کنی. حتی همون کم همون 100 تومان رو. و سریع تر برنامه رو بخری. خودت می دونی . زندگی خودته. وظیفه من بود یکباره دیگه بهت گوشزد بکنم. الان ممکنه بچه ها بعد از خوندن این مطلب جبهه بگیرن و بخوان بحث کنن. من این بحث رو یک بار هم این سایت هم سایت همسایه کردم. یه جایی نرسید. حالا اگر بحثی دلیلی حرفی چیزی داری بهم پیغام خصوصی بده صحبت می کنیم.

همتون موفق باشید.

mojtaba 3d

Member
نورش خوب شده ولی من موندم کدوم اداره ی این مملکت چنین اتاق وسیعی داشته باشه ؟
از روی چه آموزشی این نورپردازی رو انجام دادی؟

این کار ایرانی نیست داداش از روی یه مدل واقعی زدم .فیلم آموزشی رو هم از یه آموزشی خارجی که واسه نور پردازی داخلی بود نگاه کردم

mojtaba 3d

Member
نه علی جان منظورم این بود که این مدل رو از روی یه عکس که دفتر اداری بود زدم از این عکس های دفاتر داری و گرنه ما کجا خارج کجا؟؟؟:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا