دفاع همچنان باقیست: بک گراند بمناسبت سالروز پذیرش قطعنامه 594

mojniknam

Member

پیوست ها

• defa2-800.jpg
    defa2-800.jpg
    89.3 کیلوبایت · بازدیدها: 44

__amir__

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
خوبی|؟ خوشی؟
طبق معمول طرح قشنگی شده
فقط به نظر من اون جمله ای که نوشتی دفاع همچنان باقیست خیلی کم رنگه و زیاد جلوه نداره
موفق باشی:rose:

Legend

Member
بسیار جذاب و زیبا شده ..
دوست عزیز به نکته خوبی اشاره کردند ...
اگر می خواهید کمرنگ کنید متفاوت با بک گراند کار کنید تا جلوه خودش رو از دست نده ..
موفق باشید ..

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام خسته نباشي ! قطعنامه 594 ديگه چيه؟
همه چي خوبه فقط توي زمينه روشن بايد تكست يا آبجكت ها معمولا تيره تر باشه كه ديده شه كه شما رعايت نكردي و نوشته سمت راست اصلا مشخص نيست!

mojniknam

Member
سلام خسته نباشي ! قطعنامه 594 ديگه چيه؟
همه چي خوبه فقط توي زمينه روشن بايد تكست يا آبجكت ها معمولا تيره تر باشه كه ديده شه كه شما رعايت نكردي و نوشته سمت راست اصلا مشخص نيست!

قطعنامه 594 همون قطعنامه پايان جنگ ايران و عراق هست
در مورد رنگ زمينه هم حق با همه شماست... انشاالله فردا درستش ميكنم!

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
بسیار زیبا .
مشکل رو هم که قرار شد حل کنید .
پس من دیگه چیزی نمی گم چون مشکل دیگه ای به نظرم نمیرسه .
موفق باشید .

MrHossein

Well-Known Member
من هم میخواستم همینو بگم ولی الان که چشمم افتاد به نقشه جهان پشت طرح میخوام بپرسم این دفاع از چی در مقابل چیه چون طرح توی این موضوع ابهام داره.

البته دوستان در مورد قشنگ بودن طرح تعریف کردند . پس دیگه من نمیگم که چقدر با رنگ بندی و ترکیب حال کردم. یادم نره تشکر هم بکنم.

موفق باشید

mojniknam

Member
من هم میخواستم همینو بگم ولی الان که چشمم افتاد به نقشه جهان پشت طرح میخوام بپرسم این دفاع از چی در مقابل چیه چون طرح توی این موضوع ابهام داره.

البته دوستان در مورد قشنگ بودن طرح تعریف کردند . پس دیگه من نمیگم که چقدر با رنگ بندی و ترکیب حال کردم. یادم نره تشکر هم بکنم.

موفق باشید

نبرد و دفاع و مبارزه همان است و دشمن همان، فقط زمان و مکان و شیوه مبارزه و سلاح آن تغییر کرده.
پس مواظب باشم و مواظب باشید که خواسته و ناخواسته قدم در اردوگاه دشمن نگذاریم و محاصره مان نکنند و به اسارت نبرندمان که محاصره و اسارت این زمان با آن زمان متفاوت است.
اگر در این نبرد محاصره شده و بعد از آن هم اسیر، کسی ما را به اسارت نبرده، بلکه خود با آغوش باز به دل دشمن پناه برده ایم و این از خاصیتهای دفاع و نبرد، برای نسل سوم و چهارم انقلاب است.
پس مطمئن باشیم که دفاع همچنان باقیست.
منبع

MrHossein

Well-Known Member
نبرد و دفاع و مبارزه همان است و دشمن همان، فقط زمان و مکان و شیوه مبارزه و سلاح آن تغییر کرده.
پس مواظب باشم و مواظب باشید که خواسته و ناخواسته قدم در اردوگاه دشمن نگذاریم و محاصره مان نکنند و به اسارت نبرندمان که محاصره و اسارت این زمان با آن زمان متفاوت است.
اگر در این نبرد محاصره شده و بعد از آن هم اسیر، کسی ما را به اسارت نبرده، بلکه خود با آغوش باز به دل دشمن پناه برده ایم و این از خاصیتهای دفاع و نبرد، برای نسل سوم و چهارم انقلاب است.
پس مطمئن باشیم که دفاع همچنان باقیست.
منبع

البته که از لحاظ سیاسی و ملی فرمایش شما کاملا درسته. از یادآوری شما هم سپاسگذاریم. اما سوال من در مورد این بود که شما این دشمن و این حالت دفاع رو با استفاده از چه چیزهایی توی طرح بیان کردید. چون منظوری که من از خود طرح برداشت کردم نشان دادن روز جهانی مقاومت بود. حالا روز جهانی مقاومت کجا و دفاع در برابر با پنبه سر بریدن دشمنان ایران و اسلام کجا. مسئله مقاومت ( اشاره به مقاومت فلسطین ) یک مسئله آشکار هست اما چیزی که شما قصد دارید بیان کنید دفاع در برابر دشمنانی هست که لباس دوستی به تن کردند. درسته ؟
ایرادی که من گرفتم هم همین هست. طرح قشنگی شده و عالیه اما از هدف و منظور اصلی شما دور مونده. حالا نظرتون در مورد نظرم چیه ؟

موفق باشی

mojniknam

Member
لطفا فقط در مورد طرح (از نظر گرافیکی) بحث کنید.

ممنونات.
این بحث در واقع مربوط به مفهوم طرح هست که البته توی طراحی گرافیکی خیلی مهمه :)
البته که از لحاظ سیاسی و ملی فرمایش شما کاملا درسته. از یادآوری شما هم سپاسگذاریم. اما سوال من در مورد این بود که شما این دشمن و این حالت دفاع رو با استفاده از چه چیزهایی توی طرح بیان کردید. چون منظوری که من از خود طرح برداشت کردم نشان دادن روز جهانی مقاومت بود. حالا روز جهانی مقاومت کجا و دفاع در برابر با پنبه سر بریدن دشمنان ایران و اسلام کجا. مسئله مقاومت ( اشاره به مقاومت فلسطین ) یک مسئله آشکار هست اما چیزی که شما قصد دارید بیان کنید دفاع در برابر دشمنانی هست که لباس دوستی به تن کردند. درسته ؟
ایرادی که من گرفتم هم همین هست. طرح قشنگی شده و عالیه اما از هدف و منظور اصلی شما دور مونده. حالا نظرتون در مورد نظرم چیه ؟

موفق باشی
مشت: نشانه مقاومت در مقابل ظلم که همچنان ادامه دارد
خون: نشانه قربانیان این مقاومت که همچنان ادامه دارد
نقشه جهان: نشانه دشمن جدید (بجای توپ و تانک و تفنگ که میشد در طرح استفاده بشه)
البته تکه آخر رو شاید خوب نشون ندادم

MrHossein

Well-Known Member
البته یک استاد داریم که هر وقت من این حرف ها رو بهش میزنم میگه مهم اینه که دیگران منظورت رو از طرحت بفهمند نه اینکه لازم باشه خودت هم همراه طرحت همه جا باشی تا مفهوم رو برسونی. متاسفانه خودم هم توی طرح ها معمولا این مشکل رو دارم. به هر حال مرسی . موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا