m.mehdipour1370@hotmail.com
amiraya Member Apr 25, 2009 #102 emperaturmajid گفت: [email protected] کلیک کنید تا باز شود... ارسال شد...................... موفق باشی.
emperaturmajid گفت: [email protected] کلیک کنید تا باز شود... ارسال شد...................... موفق باشی.
R ras00 Member May 12, 2009 #103 سلام اگه لطفي كني براي من پارسا اسپیس رو بفرستي ممنونت ميشم چون واقعا لازم دارم. منتظر ايميلتون هستم. بازم متشكرم از اينكه به دوستان كمك ميكني [email protected]
سلام اگه لطفي كني براي من پارسا اسپیس رو بفرستي ممنونت ميشم چون واقعا لازم دارم. منتظر ايميلتون هستم. بازم متشكرم از اينكه به دوستان كمك ميكني [email protected]
Legend Member May 12, 2009 #104 در صورت امکان دعوت نامه هر دو .. و در صورتی که امکانش وجود نداره یکی ( هر کدام با صلاح دید خودتون ) پیشاپیش از زحمات شما سپاسگذارم . [email protected]
در صورت امکان دعوت نامه هر دو .. و در صورتی که امکانش وجود نداره یکی ( هر کدام با صلاح دید خودتون ) پیشاپیش از زحمات شما سپاسگذارم . [email protected]
winsent Banned May 27, 2009 #105 یه پارسااسپیس هم برای من بفرستید. با تشکر، امیر قاضی زاده [email protected]
SPD Member May 28, 2009 #106 سلام ..... یه دعوتنامه پرشین گیگ میخواستم .... اینم ایمیل من : [email protected] برام مهمه ..... مرسی
سلام ..... یه دعوتنامه پرشین گیگ میخواستم .... اینم ایمیل من : [email protected] برام مهمه ..... مرسی
H hrahimi New Member May 30, 2009 #109 سلام لطفا در صورت امکان برای بنده هم ارسال کنید. با تشکر [email protected]
M MOSTAFAARYA New Member May 30, 2009 #110 لطفا یک دعوتنامه پارسا اسپیس برای من بفرستی. نیاز دارم. ممنون [email protected]
amiraya Member Jun 20, 2009 #111 با سلام به همه دوستان. من دعوتنامه پارسا اسپيس ندارم براي پرشين گيگ هم در قسمت جستجو "اينوايت پرشين گيگ" رو سرچ كنيد تا تايپيك اصلي پيدا بشه و بعد اونجا درخواست بديد.
با سلام به همه دوستان. من دعوتنامه پارسا اسپيس ندارم براي پرشين گيگ هم در قسمت جستجو "اينوايت پرشين گيگ" رو سرچ كنيد تا تايپيك اصلي پيدا بشه و بعد اونجا درخواست بديد.
tarhekhial New Member Jul 1, 2009 #112 [email protected] لطفا بزرگواری کنید در صورت امکان برای من هم یه دعوتنامه پرشین گیگ ارسال کنید.
arasharia Member Jul 1, 2009 #113 لطفا اگه امکان داره یه دعوتنامه ی پرشین گیگ برام بفرستین salem_arash@yahoo.com آخرین ویرایش: Jul 1, 2009
decster New Member Jul 1, 2009 #114 دعوتنامه پرشین گیگ می خوام فوری اگه میشه یکی این مطلب و بخونه برایه منم یه دعوتنامه بفرستید ممنون میشم [email protected]
دعوتنامه پرشین گیگ می خوام فوری اگه میشه یکی این مطلب و بخونه برایه منم یه دعوتنامه بفرستید ممنون میشم [email protected]
saied-ravaz Member Jul 2, 2009 #115 tarhekhial گفت: [email protected] لطفا بزرگواری کنید در صورت امکان برای من هم یه دعوتنامه پرشین گیگ ارسال کنید. کلیک کنید تا باز شود... سلام من یه دونه دعوت نامه داشتم برات ارسال کردم.
tarhekhial گفت: [email protected] لطفا بزرگواری کنید در صورت امکان برای من هم یه دعوتنامه پرشین گیگ ارسال کنید. کلیک کنید تا باز شود... سلام من یه دونه دعوت نامه داشتم برات ارسال کردم.
Sh.A New Member Jul 5, 2009 #116 سلام به همگي من مدتي دنبال دعوتنامه پرشين گيگ هستم هر كس كه داره اونو برام بفرسته. ايميل من [email protected] پيشاپيش تشكر ميكنم Sh.A
سلام به همگي من مدتي دنبال دعوتنامه پرشين گيگ هستم هر كس كه داره اونو برام بفرسته. ايميل من [email protected] پيشاپيش تشكر ميكنم Sh.A
the_king مدیرکل انجمن Jul 5, 2009 #117 sh.a گفت: سلام به همگي من مدتي دنبال دعوتنامه پرشين گيگ هستم هر كس كه داره اونو برام بفرسته. ايميل من [email protected] پيشاپيش تشكر ميكنم sh.a کلیک کنید تا باز شود... دعوتنامه با موفقیت ارسال شد.
sh.a گفت: سلام به همگي من مدتي دنبال دعوتنامه پرشين گيگ هستم هر كس كه داره اونو برام بفرسته. ايميل من [email protected] پيشاپيش تشكر ميكنم sh.a کلیک کنید تا باز شود... دعوتنامه با موفقیت ارسال شد.
amiraya Member Jul 6, 2009 #119 دوستان من كه گفتم بيايد تايپيك اصلي اينم آدرسش: اينوايت پرشين گيگ . اونايي هم كه دعوتنامه پرشين گيگ دارن اونجا فعاليت كنن. از مديران هم درخواست ميشه كه موضوع تايپيكو عوض كنن و مخصوص پارسا اسپيسش كنن. باتشكر.
دوستان من كه گفتم بيايد تايپيك اصلي اينم آدرسش: اينوايت پرشين گيگ . اونايي هم كه دعوتنامه پرشين گيگ دارن اونجا فعاليت كنن. از مديران هم درخواست ميشه كه موضوع تايپيكو عوض كنن و مخصوص پارسا اسپيسش كنن. باتشكر.
amiraya Member Jul 7, 2009 #120 خب خوشبختانه دعوتنامه پارسا اسپيسم فعال شد.10 تا الان دارم هركي ميخواد بگه.