دعوت نامه پرشین گیگ و پارسا

grlearn

Member
با سلام به دوستان عزیز هر کس دعوت نامه پرشین گیگ و پارسا اسپیس را میخواد ایمیل خودشو بنویسه تا براش ارسال کنم

دعوت نامه سايت cloob آماده است براي دريافت ايميل خودتون رو بنويسيد

آخرین ویرایش:
خب این دعوت نامه پرشین گیگی رو که برام فرستادی رو که نمی تونم استفاده کنم چون خودم یک اکانت در پرشین گیگ دارم و عضویت مجدد به دلیل یکس سانی آی پی موجب حذف هر 2 اکانت میشه
اگه کسی دعوت نامه پرشین گیگ می خواد بگه این دعوت نامه رو براش بفرستم(در اکانت اصلی ام در حال حاضر دعوت نامه موجود نیست)

grlearn

Member
خب این دعوت نامه پرشین گیگی رو که برام فرستادی رو که نمی تونم استفاده کنم چون خودم یک اکانت در پرشین گیگ دارم و عضویت مجدد به دلیل یکس سانی آی پی موجب حذف هر 2 اکانت میشه
اگه کسی دعوت نامه پرشین گیگ می خواد بگه این دعوت نامه رو براش بفرستم(در اکانت اصلی ام در حال حاضر دعوت نامه موجود نیست)

خب میتونی با یه ف ی ل ت ر ش ک ن ip تو عوض کنی یا با یه v.p.n
چون اگه با یکی از اینها کانکت بشی ip عوض میشه و میتونی عوض بشی

VahabOnline

Member
سلام

grlearn عزیز هر موقع دعوتنامه ی پازسا اسپیس دستت اومد لطف کن برام یکی بفرست، ممنون.
اما نظر من در مورد این دو سرویس دهنده اینه که واقعا سرعت پرشین گیگ خیلی بالاتر از پارسا اسپیس هست اما خوب هر یک برای خود برتری هایی را دارند.
موفق باشید.

azbsco

New Member
سلام دوست عزیز از طرف بچه های باحال آذربایجان سلام میکنم و یک دعوت نامه از هر دوم که داشتین میخواستم[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا