سلام لطفا یک دعوتنامه پرشین گیگ برام بفرستید ممنون میشم shahab.haji@gmail.com
B boromir Member Feb 12, 2009 #81 سلام لطفا یک دعوتنامه پرشین گیگ برام بفرستید ممنون میشم [email protected]
iranads Active Member Feb 12, 2009 #82 boromir گفت: سلام لطفا یک دعوتنامه پرشین گیگ برام بفرستید ممنون میشم [email protected] کلیک کنید تا باز شود... ارسال شد
boromir گفت: سلام لطفا یک دعوتنامه پرشین گیگ برام بفرستید ممنون میشم [email protected] کلیک کنید تا باز شود... ارسال شد
س سالارنوري فر New Member Feb 25, 2009 #84 سلام ممنون ميشم اگه براي بنده نيز يك دعوت نامه از پرشين گيگ به آدرس زيرارسال كنيد. آدرس ايميل: [email protected]
سلام ممنون ميشم اگه براي بنده نيز يك دعوت نامه از پرشين گيگ به آدرس زيرارسال كنيد. آدرس ايميل: [email protected]
iranads Active Member Feb 25, 2009 #85 سالارنوري فر گفت: سلام ممنون ميشم اگه براي بنده نيز يك دعوت نامه از پرشين گيگ به آدرس زيرارسال كنيد. آدرس ايميل: [email protected] کلیک کنید تا باز شود... دوست من. دعوتنامه ارسال شد.
سالارنوري فر گفت: سلام ممنون ميشم اگه براي بنده نيز يك دعوت نامه از پرشين گيگ به آدرس زيرارسال كنيد. آدرس ايميل: [email protected] کلیک کنید تا باز شود... دوست من. دعوتنامه ارسال شد.
M mehrdad_h New Member Feb 26, 2009 #86 سلام اگه می شه برای من هم دعوت نامه بفرستید [email protected]
pedmafi New Member Mar 18, 2009 #88 دریافت دعوتنامه سلام من مهران هستم ممنون میشم اگه یه دعوتنامه واسه من بفرستین خیلی نیاز دارم مرسی [email protected]
دریافت دعوتنامه سلام من مهران هستم ممنون میشم اگه یه دعوتنامه واسه من بفرستین خیلی نیاز دارم مرسی [email protected]
baghebahar New Member Mar 19, 2009 #89 pedmafi گفت: سلام من مهران هستم ممنون میشم اگه یه دعوتنامه واسه من بفرستین خیلی نیاز دارم مرسی [email protected] کلیک کنید تا باز شود... دعوتنامه با موفقیت ارسال شد. دوست دعوت شده در صورت قبول دعوت شما به جمع کاربران پرشین گیگ خواهد پیوست.
pedmafi گفت: سلام من مهران هستم ممنون میشم اگه یه دعوتنامه واسه من بفرستین خیلی نیاز دارم مرسی [email protected] کلیک کنید تا باز شود... دعوتنامه با موفقیت ارسال شد. دوست دعوت شده در صورت قبول دعوت شما به جمع کاربران پرشین گیگ خواهد پیوست.
iranads Active Member Mar 19, 2009 #90 مهران جان دعوتنامه برای شما به [email protected] ارسال شد. موفق باشید
L leily m New Member Mar 29, 2009 #91 در خواست دعوت نامه سلام من دعوتنامه پرشين گيگ رو ميخوام. ايميلم:[email protected] پيشاپيش از لطف شما سپاسگذارم موفق و سربلند باشيد
در خواست دعوت نامه سلام من دعوتنامه پرشين گيگ رو ميخوام. ايميلم:[email protected] پيشاپيش از لطف شما سپاسگذارم موفق و سربلند باشيد
A A-750 Active Member Apr 4, 2009 #94 imanit3 گفت: از دوستان عزیز هر کی داره یکی برام بفرسته کلیک کنید تا باز شود... ایمیلتون چیه؟
B Bia2Metal Member Apr 7, 2009 #96 imanit3 گفت: [email protected] کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز من برایتان ارسال کردم.
I imanit3 Member Apr 7, 2009 #97 bia2metal گفت: سلام دوست عزیز من برایتان ارسال کردم. کلیک کنید تا باز شود... با تشکر از شما دریافت کردم
bia2metal گفت: سلام دوست عزیز من برایتان ارسال کردم. کلیک کنید تا باز شود... با تشکر از شما دریافت کردم
aliReza Well-Known Member Apr 8, 2009 #99 uranusmen گفت: [email protected] ممنون میشم... کلیک کنید تا باز شود... با اجازه سایرین دوست خوبم ارسال شد
uranusmen گفت: [email protected] ممنون میشم... کلیک کنید تا باز شود... با اجازه سایرین دوست خوبم ارسال شد
A adeell Member Apr 10, 2009 #100 درخواست دعوتنامه اگه میشه برای من هم دعوتنامه بفرستید [email protected]