دعوت نامه اوركات - جي ميل

yaghi

Member
قربون من جي ميل دارم ولي هنوز يا نگرفتم اينوايت كنم و شايد هنوز اين امكان بهم داده نشده ولي اگه هر كس بلده اينو به من ياد قول ميدم به شما هم جي ميل بدم . [email protected]

sirvan

Member
کسی Gmail خواست فقط کافیه به من یه ندا بده.
مثل بعضی ها دنبال سوءاستفاده هم نیستم.
پیغام خصوصی بدید.

yaghi

Member
sirvan گفت:
کسی Gmail خواست فقط کافیه به من یه ندا بده.
مثل بعضی ها دنبال سوءاستفاده هم نیستم.
پیغام خصوصی بدید.
قربون منظورت از سوءاستفاده گرفتن پول هست ؟

tornado

Member
اقا من هم تو سايتم جي ميل ميدم ! هر كي خواست بگه ! ( پيغام خصوصي )

اوركات هم هركي ميخواد من دعوتش ميكنم ! مفده ديگه . 1000 تا جا داره :)

fahbod

Member
yaghi گفت:
قربون من جي ميل دارم ولي هنوز يا نگرفتم اينوايت كنم و شايد هنوز اين امكان بهم داده نشده ولي اگه هر كس بلده اينو به من ياد قول ميدم به شما هم جي ميل بدم . [email protected]

منم بلد نيستم كسي رو اينوايت كنم كمكم ميكنين :wink:

tornado

Member
دوستان عزيز

جهت درخواست جي ميل لطف كنيد و پيغام خصوصي بديد ! يه جواب خواهم داد .

كه با مطالبي كه در پيغام خصوصي بشما خواهم گفت در سايت من درخواست ميديد و نام كاربري خود را اونجا ميگيد و بعد حتما توسط من و يا مديران سايت ام دعوت خواهيد شد :wink:

yaghi نوشته:

منم بلد نيستم كسي رو اينوايت كنم كمكم ميكنين

تو جي ميل منظورتون هست ديگه ؟! اقا پايين inbox - senditem - spam - starred - با قرمز نوشته :

invite ( 6 ) friend to join gmail !

که اون عدد به تعداد دعوت نامه هایی که شما دارید بستگی داره !

yaghi

Member
fahbod گفت:
yaghi گفت:

منم بلد نيستم كسي رو اينوايت كنم كمكم ميكنين :wink:
اين پست براي همدردي با شما :oops:

yaghi

Member
tornado گفت:
دوستان عزيز

جهت درخواست جي ميل لطف كنيد و پيغام خصوصي بديد ! يه جواب خواهم داد .

كه با مطالبي كه در پيغام خصوصي بشما خواهم گفت در سايت من درخواست ميديد و نام كاربري خود را اونجا ميگيد و بعد حتما توسط من و يا مديران سايت ام دعوت خواهيد شد :wink:

yaghi نوشته:

منم بلد نيستم كسي رو اينوايت كنم كمكم ميكنين

تو جي ميل منظورتون هست ديگه ؟! اقا پايين inbox - senditem - spam - starred - با قرمز نوشته :

invite ( 6 ) friend to join gmail !

که اون عدد به تعداد دعوت نامه هایی که شما دارید بستگی داره !
خيلي تانكيو :D
بعد تا چند نفر ميتونم اينوايت كنم ؟

ahura19

New Member
سلام بچه ها............
اگر براتون ممكنه منم براي GMAIL VA ORKUT invit كنيد........................... منتظرم............
من اهورا 20 ساله از تهران هستم.....
[email protected]

a Truth Seeking

Active Member
يكي از دوستان زحمت بكشه فهرستي از دوستاني كه دعوتنامه Gmail يا Orkut مي خوان بسازه كاملا مشخص باشه.

a Truth Seeking

Active Member
ahura19 شما به Orkut و Gmail دعوت شدين.
صندوق پست الكترونيك خودتون رو بررسي كنين ضمنا در هر دو مورد نام شمارو مطابق با نام كاربري در سايت مجيدآنلاين ahura19 وارد كردم.مي تونين عوضش كنين.

a Truth Seeking

Active Member
من هم اگر كسي خواست به Orkut دعوت بشه پيغام خصوصي بده در خدمتم چون اينجا انقدر تقاضاها درهم و برهم هست كه آدم گيج مي شه.

ahura19

New Member
آقا خيلي 9كريم..................

a Truth Seeking گفت:
ahura19 شما به Orkut و Gmail دعوت شدين.
صندوق پست الكترونيك خودتون رو بررسي كنين ضمنا در هر دو مورد نام شمارو مطابق با نام كاربري در سايت مجيدآنلاين ahura19 وارد كردم.مي تونين عوضش كنين.

حال دادي اساسي اللهي خدا حال بهت بده اساسي.........
آِقا ما چي كار كنيم جبران كنيم؟؟؟؟ :?: ما حسابي شرمنده ناكيم.....
هر كاري داستي تو گرافيك و برنامه نويسي و شغل خ 8) واستي بگو برات برديفم..........
راستي gmail اومد ولي orkut نهاگر ممكنه يه چك بكن........ببين چه جوريه داستان............

a Truth Seeking

Active Member
خواهش مي كنم اهوراجان خوشحالم كه خوشحالي من هردوتا دعوتنامه رو براي شمارو فرستادم باشه نگاه مي كنم ببينم مشكل از كجاست.

a Truth Seeking

Active Member
اهوراجان من دوباره امتحان كردم گفت كه شما قبلا دعوت شدين وقتي به فهرست دوستان هم رفتن اسم شما اونجا وجود داشت شما پوشه Bulk صندوق پستي خودتون رو هم بررسي كنين.

جدیدترین ارسال ها

بالا