دعوت به همکاری در مشهد

Javan_Mashhad

New Member
سلام دوستان
من مدیر جدید کلوب جوان مشهد از سایت کلوب هستم و به تازگی بطور دائمی ساکن مشهد شده و قصد راه اندازی گروه طراحی وب و خدمات مختلف اینترنت (با طرح و ایده های مناسب کارآفرینی) را دارم. همچنین علاوه بر تحصیلات در زمینه کامپیوتر و تجربه 15 ساله فعالیت در این حوزه ، دوره های مدیریتی ، بازاریابی و کارآفرینی رو نیز گذرانده و به اصول راه اندازی کسب و کار تسلط کافی دارم.

لذا در دو مقوله مجزا و البته مرتبط ، از کلیه دوستان مشهدی جهت راه اندازی این مجموعه دعوت به همکاری بعمل می آید.
1- طراحان و گرافیست ها و برنامه نویسان وب
2- سایر علاقمندان حوزه اینترنت

البته در همین راستا نیز با تعدادی از دوستان طی روزهای گذشته گفتگوهایی انجام شده و این فراخوان برای اطلاع رسانی سایر اعضای مشهدی انجمن در نظر گرفته شده است.

لطفاً جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی جهت ملاقات حضوری از طریق ایمیل زیر اطلاع داده و رزومه ای از خود نیز ارسال نمایید.

JavanMashhad @ Yahoo.com

مطمئن باشید این همراهی برای همه منشاء خیر و برکت خواهد بود. انشاله

با تشکر
موفق باشید

Javan_Mashhad

New Member
سلام
ضمن تشکر از دوستانی که هم اینجا و هم از طریق ایمیل تماس گرفتن ، با توجه به اینکه تعداد قابل قبولی برای شروع فعالیت اعلام امادگی کردن به زودی یک جلسه حضوری تشکیل داده میشه.
لذا دیگر دوستان در صورت تمایل زودتر اطلاع داده تا اولین جلسه که بحث و گفتگو بر روی مسائل راهبردی گروه هست رو از دست ندن.
موفق باشید

Javan_Mashhad

New Member
سلام
زمان و مکان اولین جلسه مشترک برای دوستانی که قبلاً گفتگوی اولیه لازم انجام شده ، ارسال شد.
با تشکر
موفق باشید

Javan_Mashhad

New Member
سلام دوستان
اولین جلسه مشترک با حضور چند تن از دوستان برگزار و طی روزهای اخیر نسبت به یافتن دفترکار گروه اقدامات اولیه انجام و در حال تهیه آن هستیم.
لذا در آخرین فراخوان دوستانی که ترجیحاً در کدنویسی مهارت لازم را داشته و مایل به همکاری هستن از طریق ایمیل ذکر شده در اولین پست پیام خود را ارسال نمایید.
با تشکر
موفق باشید

Javan_Mashhad

New Member
سلام
در این مدت نسبتاً طولانی در حال تهیه و راه اندازی دفتر بودم که خدا رو شکر الان تقریباً انجام شده و برای یک پروژه خاص به یه طراح وب و برنامه نویس مسلط با رزومه قوی (ساکن مشهد) نیاز دارم.
البته امکان همکاری با سایر دوستان دیگه چه اونهایی که قبلاً باهاشون صحبت شده و چه افراد جدید هنوز پابرجاست ولی این درخواست خاص هست.
لطفاً اعلام آمادگی خودتون رو همراه با رزومه به ایمیل مندرج در اولین پست ارسال کرده تا هماهنگی ملاقات داده بشه.
متشکرم

Javan_Mashhad

New Member
سلام دوستان
جهت دو پروژه وبی به این تخصصها نیاز هست:
- برنامه نویس وب ترجیحاً مسلط به PHP و برنامه های جانبی آن
- گرافیست (جهت ایجاد قالب و تحویل فایل PSD)
لطفاً در صورت داشتن نمونه کار آنرا بهمراه رزومه خود به ایمیل زیر ارسال نموده تا هماهنگی زمان جلسه حضوری انجام گردد.
JavanMashhad @ Yahoo.com
مکان جلسه: چهارراه معلم - سیدرضی 20
با تشکر
موفق باشید

Javan_Mashhad

New Member
سلام
گروه جوان مشهد از کلیه فعالان حوزه وب در مشهد جهت یک پروژه خاص دعوت به همکاری می نماید.
لطفاً در صورت تمایل از طریق ایمیل ، آمادگی خود را اعلام نمایید.
با تشکر
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا